Bejegyzések

AromaTouch technika

Kép
  Copyright © Komáromi Szabolcs A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.   Az AromaTouch technikában használt illóolajok: doTERRA Balance, levendula, teafa (melaleuca), doTERRA On Guard, AromaTouch, Deep Blue, vadnarancs és borsmenta. Ahogy Dr. Hill kifejlesztette az AromaTouch technikát, az illóolajok számos különböző kombinációját próbálta ki a pozitív előnyök és a tökéletes aromaprofil kialakítása érdekében. Ez a nyolc olaj a testre rétegezve képes megfelelni mindkét fontos követelménynek.      Érdekességek: A szervezetedben körülbelül 1000 különböző gén található, amelyek a szagreceptorokat kódolják. Közvetlen kapcsolat van az orrod és az agyad érzelmi irányító központja: a limbikus rendszer között. A limbikus rendszer irányítja érzelmeinket, hangulatunkat és memóriánkat. Ezért olyan fontos az AromaTouch technika "aromája".   Az aroma az AromaTouch technika fontos összetevője

Citromos, rózsaszín borsos sült sügér

Kép
  Copyright © Komáromi Szabolcs A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.     Gluténmentes. 4 személyre   Összetevők 2 csokor friss zöldfűszer: lehet petrezselyem, kapor, menta, koriander. 2 citrom, karikára szeletelve 6 csepp doTERRA rózsaszín bors illóolaj 1 evőkanál olívaolaj 1,6 kg friss sügérfilé tengeri só Tipp: Ez lazac- vagy bárányhúsos hátszínnel is használható. A citrusos hatás érdekében helyettesítsd a doTERRA rózsabors illóolaj at a doTERRA vadnarancs és citrom illóolaj okkal.   Elkészítése Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Béleljünk ki egy tűzálló tálalóedényt a fűszernövények felével, és helyezzük rá a citromszeletek felét. Erre az illatos "fészekre" fektesd a halfiléket, és szórd meg sóval. Add hozzá a doTERRA rózsaszín bors illóolajat az olívaolajhoz, és csepegtesd a filékre. Fektesd a maradék citromszeleteket a sügér tetejére, és fedd be a maradék fűszernövényekkel

Ismerd meg Mark Wolfert-et doTERRA alapító ügyvezetőt!

Kép
  Copyright © Komáromi Szabolcs A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.     Mark a wisconsini Milwaukee-ban született és nőtt fel, amíg családja 11 éves korában Utah-ba költözött. A Utah-i Egyetemen 1980-ban diplomázott angol szakon. Ezt követően 1983-ban szerzett jogi diplomát a BYU J. Reuben Clark School of Law-n. Mielőtt a doTERRA-nál dolgozott volna, Mark tranzakciós ügyvéd volt a Nu Skin-nél Provo-ban, ahol szintén új piacok megnyitásán dolgozott (barátaival, Corey Lindley-vel és Greg Cook-kal). Végül az amerikai kontinens régió alelnöke lett. A doTERRA-nál Mark imádja, hogy a doTERRA Healing Hand Foundation az emberkereskedelem elleni küzdelemre és a nők helyzetbe hozására összpontosít. Nagyra értékeli a Co-Impact Sourcing utazásokat Guatemalába, Nepálba, Bulgáriába és Kenyába, valamint a hawaii Kona-i KMR-be. Mark azt mondja: "Hálásak vagyunk azért a folyamatos kiváltságért, ho

Téli bőrradír (vanília)

Kép
  Copyright © Komáromi Szabolcs A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.   Száműzd a téli bőr szürkeségét ezzel a DIY-fel! Csak keverd össze a hozzávalókat, és tárold egy fedeles üvegben. Hozzávalók 1/2 csésze kristálycukor 1/2 csésze barnacukor 2 evőkanál frakcionált kókuszolaj 4 csepp madagaszkári vanília     Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet! Barátsággal: Szabolcs email: szabolcs.komaromi at gmail.com Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080  > > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon. Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.     Kövesd az Olajkertet Facebook -on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Pörkölt diófélék (doTERRA Baking Spice)

Kép
  Copyright © Komáromi Szabolcs A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.   Gluténmentes. Vegán. Összetevők 4 csésze nyers dió; brazil dió, kesudió, mandula, pekándió 1/2 csésze tökmag 80 g vegán vaj vagy tejes vaj 1/3 csésze barna cukor vagy sötét muscovado cukor 1/3 csésze juharszirup vagy méz 1 teáskanál só 12 csepp doTERRA Baking Spice keverék Tipp: A doTERRA Baking Spice keverék helyettesíthető doTERRA fahéj , gyömbér és kardamom illóolajokkal. Elkészítése Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Béleljünk ki egy tepsit, és terítsük ki a dióféléket és a magvakat egy rétegben. Süssük 15 percig, vagy amíg illatosak és aranyszínűek lesznek. Melegíts fel egy nagy serpenyőt közepes lángon, és olvaszd fel a vajat. Add hozzá a cukrot, juharszirupot, sót és a doTERRA Baking keveréket. Add hozzá a diót, és folyamatos kevergetés mellett sütögesd, amíg a diót bevonja. Helyezd vissza a diót a kibélelt t

Fehér csokoládéba mártott vajas sütik

Kép
  Copyright © Komáromi Szabolcs A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.   Hozzávetőleg 26 darab Összetevők 1/2 csésze sótlan vaj 2 csésze barna cukor 1/2 csésze cukor 3 tojás 1 teáskanál vanília 3 csepp doTERRA Baking Spice keverék 2 teáskanál só 1 teáskanál sütőpor 3 1/2 csésze általános liszt 2 csésze fehér csokoládéforgács 3/4 csésze pekándió, apróra vágva Tipp: A doTERRA Baking Spice keverék helyettesíthető doTERRA fahéj és gyömbér illóolajokkal. Elkészítése Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Egy közepes méretű serpenyőben kis lángon addig pirítsuk a vajat, amíg mélybarna színt kap. Vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni. Keverőgépben vagy kézi mixerrel krémesítsük a barnára pirított vajat, cukrot és a barna cukrot, amíg könnyű és habos nem lesz. Adjuk hozzá a tojásokat, minden egyes tojás hozzáadása után jól keverjük össze. Keverd bele a vaníliát és a doTERRA Baking Spice keveréket. Add h

Fűszeres almás galette

Kép
  Copyright © Komáromi Szabolcs A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.   Hozzávetőleg 8-10 adag Összetevők Kéreg 1 1/2 csésze liszt 3/4 csésze sótlan vaj, közepes méretű darabokra vágva 1/2 teáskanál só 1/4 csésze hideg víz 3 csepp doTERRA Baking Spice keverék 1 nagy tojás lekenni Karamell 1 csésze cukor 4 evőkanál sótlan vaj 1/4 teáskanál só 1/4 csésze tejszínhab Töltelék 3 alma (bármilyen fajta) 1/4 csésze cukor, plusz még több a porozáshoz 2 csepp doTERRA Baking Spice keverék 1 evőkanál citromlé 4 evőkanál sótlan vaj 1/4 teáskanál só 1/4 csésze tejszínhab   Tipp: A doTERRA Baking Spice keverék helyettesíthető doTERRA fahéj és gyömbér illóolajokkal. Elkészítése Kéreg Keverjük össze a lisztet, doTERRA Baking Spice keveréket, vajat és a sót egy nagy tálban. Vágd bele a vajat, amíg csicseriborsó méretű darabkákhoz nem hasonlít. Add hozzá lassan a hideg vizet, és addig keverd, amíg golyóv

Fehér csokoládé mousse fűszeres meggykompóttal

Kép
  Copyright © Komáromi Szabolcs A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.   8 adag | aktív idő: 25 perc | teljes idő: 4 óra 30 perc Összetevők Mousse 2 csésze fehér csokoládé pasztilla 3 csésze tejszínhab, hideg Cseresznyekompót 1½ csésze (340 gramm) cseresznye, fagyasztva. 2 evőkanál cukor 1 teáskanál citromlé 3 csepp Baking Spice keverék Tipp: A doTERRA Baking Spice keverék helyettesíthető doTERRA fahéj és gyömbér illóolajokkal. Elkészítése 1. Egy mikrohullámú sütővel használható tálba tegyünk ¾ csésze tejszínhabot, és melegítsük fel a mikrohullámú sütőben - körülbelül 90 másodpercig. 2. Adjuk hozzá a fehér csokoládéforgácsot, és hagyjuk állni 3 percig. Keverjük simára. Tegyük félre, hogy kissé lehűljön. 3. Keverővel, habverővel vagy kézi mixerrel addig verjük a maradék tejszínt, amíg kemény habbá nem áll össze. 4. Adjuk a tejszínhab ⅓-át a fehér csokoládé és a tejszín keverékéhez, és

Krémmézes sütemény

Kép
  Copyright © Komáromi Szabolcs A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.   Hozzávetőleg 24 süti | aktív idő: 30 perc | teljes idő: 1 óra Összetevők 1 csésze sótlan vaj, lágyítva. 1 csésze cukor ½ csésze méz 2 tojás 5 csepp Baking Spice keverék 1 teáskanál só 1 teáskanál sütőpor 1 teáskanál szódabikarbóna 4 csésze általános liszt 1 csésze krémesített méz 1 teáskanál vanília   Tipp: A doTERRA Baking Spice keverék helyettesíthető doTERRA fahéj és gyömbér illóolajokkal.   Elkészítése 1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. 2. Egy lapátos keverőgépben vagy kézi mixerrel közepes sebességen krémesítsük a vajat, cukrot és a mézet, amíg könnyű és habos lesz - körülbelül 5 percig. 3. Adjuk hozzá a tojásokat, a tál oldalát kapargatva és minden egyes tojás hozzáadása után jól összekeverjük. 4. Keverjük bele a vaníliát és a Baking Spice keveréket, a tál oldalát is kapargatva. 5. Alacsony fordulatszámon ke