Citromos, rózsaszín borsos sült sügér
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.
Gluténmentes.
4 személyre
Összetevők
2 csokor friss zöldfűszer: lehet petrezselyem, kapor, menta, koriander.
2 citrom, karikára szeletelve
6 csepp doTERRA rózsaszín bors illóolaj
1 evőkanál olívaolaj
1,6 kg friss sügérfilé
tengeri só
Tipp: Ez lazac- vagy bárányhúsos hátszínnel is használható. A citrusos hatás érdekében helyettesítsd a doTERRA rózsabors illóolajat a doTERRA vadnarancs és citrom illóolajokkal.
Elkészítése
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.
Béleljünk ki egy tűzálló tálalóedényt a fűszernövények felével, és helyezzük rá a citromszeletek felét.
Erre az illatos "fészekre" fektesd a halfiléket, és szórd meg sóval. Add hozzá a doTERRA rózsaszín bors illóolajat az olívaolajhoz, és csepegtesd a filékre.
Fektesd a maradék citromszeleteket a sügér tetejére, és fedd be a maradék fűszernövényekkel. Tedd az edényt a sütőbe, és süsd 25 percig. Hagyd az edényt kissé kihűlni, megtartva a gőzt, mielőtt a tálaláshoz eltávolítod a felső fűszernövényréteget.
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!