Pörkölt diófélék (doTERRA Baking Spice)

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 


Gluténmentes. Vegán.


Összetevők

4 csésze nyers dió; brazil dió, kesudió, mandula, pekándió
1/2 csésze tökmag
80 g vegán vaj vagy tejes vaj
1/3 csésze barna cukor vagy sötét muscovado cukor
1/3 csésze juharszirup vagy méz
1 teáskanál só
12 csepp doTERRA Baking Spice keverék


Tipp: A doTERRA Baking Spice keverék helyettesíthető doTERRA fahéj, gyömbér és kardamom illóolajokkal.


Elkészítése

Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.

Béleljünk ki egy tepsit, és terítsük ki a dióféléket és a magvakat egy rétegben. Süssük 15 percig, vagy amíg illatosak és aranyszínűek lesznek.

Melegíts fel egy nagy serpenyőt közepes lángon, és olvaszd fel a vajat. Add hozzá a cukrot, juharszirupot, sót és a doTERRA Baking keveréket. Add hozzá a diót, és folyamatos kevergetés mellett sütögesd, amíg a diót bevonja.

Helyezd vissza a diót a kibélelt tepsire, és hagyd kihűlni. A dió tálalható vagy ajándékozáshoz csomagolható.

 

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. november

2024. november 16. doTERRA nap (RaM-ArT Színház)

Vetiver esszenciális olaj Haitiről

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA ősi olajok válogatás (ancient oils)

Illóolajok keverésének útmutatója

Esszenciális "parfüm" receptek