Pörkölt diófélék (doTERRA Baking Spice)
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.
Gluténmentes. Vegán.
Összetevők
4 csésze nyers dió; brazil dió, kesudió, mandula, pekándió
1/2 csésze tökmag
80 g vegán vaj vagy tejes vaj
1/3 csésze barna cukor vagy sötét muscovado cukor
1/3 csésze juharszirup vagy méz
1 teáskanál só
12 csepp doTERRA Baking Spice keverék
Tipp: A doTERRA Baking Spice keverék helyettesíthető doTERRA fahéj, gyömbér és kardamom illóolajokkal.
Elkészítése
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra.
Béleljünk ki egy tepsit, és terítsük ki a dióféléket és a magvakat egy rétegben. Süssük 15 percig, vagy amíg illatosak és aranyszínűek lesznek.
Melegíts fel egy nagy serpenyőt közepes lángon, és olvaszd fel a vajat. Add hozzá a cukrot, juharszirupot, sót és a doTERRA Baking keveréket. Add hozzá a diót, és folyamatos kevergetés mellett sütögesd, amíg a diót bevonja.
Helyezd vissza a diót a kibélelt tepsire, és hagyd kihűlni. A dió tálalható vagy ajándékozáshoz csomagolható.
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!