A doTERRA úttörő illóolaj-kutatásokat mutat be a 22. Nemzetközi Botanikai Tudományos Konferencián

Dr. Russell Osguthorpe, a doTERRA orvosi igazgatója

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA, az illóolajok globális vezetője büszkén vett részt a Mississippi állambeli Oxfordban megrendezett 22. éves Nemzetközi Botanikai Tudományos Konferencián (ICSB). A konferencia több mint 300 résztvevőt hozott össze a világ minden tájáról, köztük neves szakértőket, kutatókat és iparági vezetőket, hogy megvitassák a botanikai kutatások és azok alkalmazásainak legújabb eredményeit.

"Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk a 22. Nemzetközi Botanikai Tudományos Konferencián, és megoszthattuk legújabb kutatási eredményeinket a tudományos közösséggel" - mondta Dr. Russell Osguthorpe, a doTERRA orvosi igazgatója. "Elkötelezettek vagyunk az illóolajok és a botanikai anyagok tudományának fejlesztése iránt, hogy vásárlóinknak a tudományos kutatásokkal alátámasztott, legmagasabb minőségű termékeket kínálhassuk."

Az illóolajok megértésének és alkalmazásának előmozdítása iránti elkötelezettségével a doTERRA két úttörő előadáson keresztül mutatta be a tudományos kiválóság iránti elkötelezettségét. Osguthorpe "Az illóolajokkal kapcsolatos étrend-kiegészítő állítások alátámasztásának jelenlegi akadályai és megoldási javaslatok" című előadásában az illóolajokkal kapcsolatos étrend-kiegészítő állítások alátámasztásának sürgető kérdésével foglalkozott. Dr. Osguthorpe értékes betekintést nyújtott az illóolaj-ipar előtt álló kihívásokba, és innovatív megoldásokat javasolt ezen akadályok kezelésére, hangsúlyozva a doTERRA rendíthetetlen elkötelezettségét az átláthatóság és a minőség iránt.

 

Dr. Nicole Stevens

Dr. Nicole Stevens, a doTERRA klinikai kutatásért felelős alelnöke bemutatta a "Levendula-alapú természetes termékrendszer értékelése az alvás támogatására" című kutatását. Dr. Stevens megosztotta a doTERRA klinikai vizsgálatainak meggyőző eredményeit, amelyek bizonyították a levendula-alapú természetes termékrendszer hatékonyságát az egészséges alvásminták támogatásában. Ez a kutatás aláhúzza a doTERRA elkötelezettségét a bizonyítékokon alapuló termékek kifejlesztése iránt, amelyek lehetővé teszik az egyének számára, hogy természetes módon javítsák jólétüket.

A konferencia platformot biztosított a doTERRA számára, hogy együttműködjön kutatótársaival, megismerkedjen velük, és hozzájáruljon a botanikai tudomány kollektív megértéséhez. Az illóolajok iparának úttörőjeként a doTERRA továbbra is elkötelezett a termékei minőségének, biztonságosságának és hatékonyságának legmagasabb szintű fenntartása mellett, miközben szigorú tudományos kutatásokkal fejleszti a területet.

A 2023-as konferenciáról itt írtam.

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

doTERRA nap 2024. június 1. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. május

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA Yarrow|Pom illóolaj keverék

DDR Prime - sejtkomplex illóolajkeverék

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Hajparfüm házilag, egyszerűen