Corey B. Lindley doTERRA ügyvezető látogatása Brazíliában

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 

"Imádtam az elmúlt pár napot Brazíliában! A doTERRA leggyorsabban növekvő, és mostanra a top 5 piaca közé került Brazília! Ez egy gyönyörű ország, gyönyörű emberekkel. Jelentős pénzt, energiát fektetünk ebbe a piacba, mivel tudjuk, hogy Brazília és Dél-Amerika a világ azon része, ahol a doTERRA tovább fog növekedni és terjeszkedni.

A héten Brazíliában jártam, és lehetőségem volt meglátogatni legújabb gyárunkat Joinville-ben, egy gyönyörű tengerparti városban, amely egy órányi repülőútra van Sao Pauló-i fő irodánktól délre. A fejlett, Brazíliára összpontosító tervezési elemekkel, a legmodernebb laboratóriumi berendezésekkel és a szakemberek elkötelezett csapatával ez a gyár jól illeszkedik a Pleasant Grove-i (Utah) és a Cork-i (Írország) gyárainkhoz. Büszke vagyok a globális csapatunkra, akik együttműködtek abban, hogy ez az új üzem alig néhány hónapja üzembe álljon. Havonta körülbelül 1 millió palack illóolajat tudunk előállítani, és terveink szerint az elkövetkező években évi több mint 100 millió palack illóolajra bővítjük a termelést. Továbbra is felmérjük az igényeket Brazíliában és egész Dél-Amerikában, hogy kielégítsük a doTERRA iránti egyre növekvő szeretetet ezen a területen!"

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)

doTERRA baby babatestápoló (baby lotion)