Forró kakaó borsmenta illóolajjal
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.Készítsd el a házi kakaót könnyedén! Dobd fel egy csipetnyi illóolajjal. Az extra krémesség érdekében cseréld a vizet tejre.
Összetevők
1 csésze víz
5 teáskanál kakaópor
1⁄4 teáskanál folyékony stevia vagy 1 1⁄2 teáskanál porított stevia (az édesítőszer mennyisége ízlés szerint módosítható).
1-2 evőkanál cukor vagy agavé (nem kötelező)
1 teáskanál vaníliakivonat vagy 1⁄4 teáskanál mandulakivonat
3 csésze mandulatej
Ajánlott illóolajok: fahéj, levendula, vadnarancs vagy borsmenta
Útmutató
1. A vizet, a kakaóport és az édesítőszert melegítsd fel a tűzhelyen, amíg a hozzávalók selymessé nem válnak.
2. Adjuk hozzá a vaníliát és a tejet, és forraljuk fel. Öntsd a kedvenc bögrédbe.
3. A kedvenc illóolajodba mártott fogpiszkáló megforgatásával vigyél bele extra ízt.
Tipp: Az extra krémes kakaóért cseréld ki a vizet egyenlő arányban tejjel vagy mandulatejjel.
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!