A doTERRA különbség: Az aranystandard

 

Szakértők által lektorált publikációk.

Magas szintű kutatási partnerségek.

Megalkuvást nem ismerő szigor.

 


doTERRA Levendula: Az aranystandard

A közelmúltban publikált, szakértői értékeléssel ellátott tanulmányok megerősítik, hogy a doTERRA levendulaolaj a tisztaság, a konzisztencia és a hatékonyság arany standardja. Nincs összehasonlítási alap. 

 

Duplikálható tudományos stratégia

A legkiválóbb kutatóintézetek bizonyítják a doTERRA illóolajainak kiválóságát, és validálják azok klinikai környezetben való alkalmazását.

Míg ez a kutatás a doTERRA levendula tisztaságát, állagát és hatásosságát értékelte, hamarosan ugyanezt a kutatási módszertant alkalmazzuk egyre több doTERRA illóolaj mérésére.

 


01 Tisztaság

A doTERRA levendulaolaj a legtisztább a piacon.

A Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis* kutatása szerint a piacon kapható levendulaolajok 2/3-a szennyezett és rosszabb minőségű.

Eközben a tanulmány a doTERRA levendulaolaját ismeri el a legjobb minőségnek és az aranystandardnak, amelyhez képest az összes többi levendulaolajat mérik.

*Mei Wang, Jianping Zhao, Zulfiqar Ali, Cristina Avonto, Ikhlas A. Khan, A levendula illóolaj hitelesítésének és minőségértékelésének új megközelítése, Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, 199. kötet, 2021, 114050, ISSN 7050, ISSN 7053

  

02 Következetesség  

A doTERRA levendulaolaj több tételben és több éven keresztül is konzisztens.

Ugyanez a Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis tanulmányból kiderül, hogy a doTERRA levendulában található főbb kémiai vegyületek nagyon konzisztensek voltak több tételben és több éven keresztül is.

Megfejtettük a titkot, hogy évről évre, tételről tételre kiváló minőségű és egyenletes levendulaolajat állítsunk elő.

 

03 Hatóerő

A doTERRA levendulaolaj jobban felszívódik, mint a szintetikus anyagok. 

A hatékonyság alapja a következetesség és a tisztaság. Mivel a levendulaolajunk évről évre konzisztens a gyártási tételekben, és magas a tisztasága, a levendulaolajunk jobban felszívódik, mint a jelenleg forgalomban lévő szintetikus társai. Állandóságunk azt is jelenti, hogy mindig ugyanabban az összetételben bízhatsz, amikor levendula olajunkat használod. 

A Prime Meridian Health és a National Center for Natural Products Research tanulmányában bebizonyosodott, hogy a doTERRA levendula illóolajának szintje a szervezetben közel kétszer olyan magas, mint a szintetikus vegyületeké, ami azt bizonyítja, hogy a mi olajunk lényegesen jobban felszívódik, mint a szintetikus kémiai vegyületek.


 

 

A kutatók és a fogyasztók egyaránt megbíznak benne

A doTERRA levendulaolajban lévő kulcsfontosságú kémiai vegyületek konzisztenciája hasonló a tömegesen gyártott, egészséggel kapcsolatos termékek összetevőinek konzisztenciájához. Ez az állandóság kulcsfontosságú a fogyasztók és a kutatók számára egyaránt fontos, kiszámítható, megbízható eredmények eléréséhez.

*Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis (Gyógyszerészeti és orvosbiológiai elemzés)

 

 

További forradalmi kutatás várható

A doTERRA bizonyított tisztasága, konzisztenciája és hatékonysága megnyitja az utat a kutatás és termékinnováció következő fázisai előtt.

Bízunk benne, hogy átláthatóak és elszámoltathatóak maradhatunk, miközben évről évre egyre több doTERRA illóolaj tisztaságát, konzisztenciáját és hatásosságát tanulmányozzuk.



Mit jelent ez a számodra

Amikor Te és szeretteid doTERRA levendulaolajat használnak, bízhatsz abban, hogy ez a legtisztább, legjobb minőségű levendulaolaj a piacon, amelyet a tudomány is alátámaszt.

 

Illóolaj vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Illóolajok keverésének útmutatója

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció