Adomány szappan Ukrajnába: általad

 

Miközben a doTERRA továbbra is megállás nélkül biztosítja a személyes higiéniai szeretetcsomagokat az ukrajnai menekültek számára, Te is részt vehet "Egyet vesz, egyet felajánl" kampányunkban, ha hozzáadsz egy Citrus Bliss pezsdítő szappant a következő rendelésedhez.
 
A doTERRA Europe a június folyamán vásárolt összes Citrus Bliss pezsdítő szappan után ugyanannyi szappant ajánl fel adományként több olyan jótékonysági szervezet számára, amely már jelenleg is vészhelyzeti szeretetcsomagokat biztosít a menekültek számára létesített menedékhelyeken és Ukrajnán kívül. A doTERRA ezekkel a csodálatra méltó szervezetekkel közösen nyújtott, folyamatos támogatása mellett a Te szeretetcsomagokhoz biztosított hozzájárulásod is további támogatást jelenthet a megpróbáltatások között élők legalapvetőbb szükségleteinek kielégítéséhez. Reméljük, hogy ezekben az ukrajnai menekültek számára bizonytalansággal és embertpróbáló nehézségekkel terhes időkben ez az apró gesztus is némi megnyugvást és enyhülést nyújt majd a rászorulók számára.   
 
Ha szeretnél még több folyamatban lévő kezdeményezésben és projektben részt venni, közvetlen adományozással is hozzájárulhatsz ezekhez az ügyekhez az alábbi linken keresztül.
 
A Helping Touch a doTERRA Healing Hands Wellness Tanácsadókat támogató adománykiegészítő partnere. Minden adományt kizárólag Ukrajna megsegítésének projektjei között osztunk szét. A támogatásod felbecsülhetetlen, és megható a nagylelkűséged, amellyel hozzájárulsz az ügyhöz. Hálásak vagyunk a részvételedért!

 

Citrus Bliss szappan vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg