Beyond doTERRA Europe Convention Kit 2022

Próbáld ki a Beyond | doTERRA Europe Convention 2022 esemény szellemiségében összeválogatott, egyedülálló termékkollekciónkat! A Beyond esemény a doTERRA Europe jelen pillanattal kezdődő jövőjét jelképezi: azt, hogy felülmúljuk mindazt, amit tőlünk várnak, és együtt rendületlenül haladunk tovább az úton; azt, hogy legyünk bátrak, legyünk merészek, és mindenben, amit teszünk, legyünk maga a testet öltött doTERRA. A csomagban Európában most első alkalommal kapható olajok, valamint közkedvelt esszenciális olajokkal és szabadalmazott keverékekkel készülő termékek is megtalálhatók. Tegyél szert elsők között ezekre a lenyűgöző termékekre úgy, hogy a csomag megvásárlásával közben még spórolsz is!

 

Mit tartalmaz a csomag?


Copaiba Touch

Nagy népszerűségnek örvendő esszenciális olajunk, a copaiba most praktikus golyós kiszerelésben is kapható. A copaiba esszenciális olajat egy Dél-Amerikában honos, aromás trópusi fafajtából nyerik ki. Észak- és Északkelet-Brazília őslakosai már a XVI. század óta használják a copaiba esszenciális olajat hagyományos gyógymódjaikhoz. A copaiba esszenciális olajat széles körben alkalmazzák kozmetikai készítmények, úgymint szappanok, krémek, testápolók és parfümök összetevőjeként, kihasználva a bőrre gyakorolt nyugtató tulajdonságait. A Copaiba Touch CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) copaiba esszenciális olaj és frakcionált kókuszolaj keveréke. 

Elsődleges előnyök

  • CPTG-minőségű copaiba esszenciális olaj és frakcionált kókuszolaj keveréke alkotja.
  • A sokoldalú Copaiba Touch olaj azonnali használatra kész a praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően.
  • Számtalan alkalmazási módjának és jótékony hatásainak köszönhetően a copaiba az egyik leghasznosabbnak tartott esszenciális olaj.
  • Aromájában felismerhetők a fás, gyantás és földes jegyek

 

 

 

Madagaszkári vanília

Ismerős és nosztalgikus. Emlékébresztő és romantikus. Az ősi aztékok kora óta becsben tartott, parfümökben is gyakori összetevőként alkalmazott vanília a világ egyik legnépszerűbb aromája, ugyanakkor az egyik legdrágább előállítású is. Az illatmentes tokterméseket vagy babokat termő, sárgásfehér virágú Vanilla planifolia az orchideafélék családjába tartozó növény. A munkaigényes betakarítási eljárást követően a babokat apróra őrölik, hogy megőrizzék a természetes vaníliaaromát, majd a babokban található összetevőket kétlépéses kivonási eljárással abszolútba zárják. Mi ezt az abszolútot frakcionált kókuszolajjal elegyítjük, és így jön létre a doTERRA madagaszkári vanília. Használd ellenállhatatlan, személyes illatszerként, vagy adj néhány cseppet egy fürdőolajhoz, és élvezd a luxuskörülmények között eltöltött perceket, miközben a madagaszkári vanília pompás aromája leng körbe.

Elsődleges előnyök

  • A frakcionált kókuszolajnak köszönhetően hidratálhatja is a bőrt.
  • Gazdag, meleg, édesen hívogató aromát kínál.
  • A hozzáadott frakcionált kókuszolaj segíthet kondicionálni a bőrt.




Deep Blue Stift

A CPTG esszenciális olajokat tartalmazó Deep Blue Enyhítő keverékkel készülő, valamint a copaiba jótékony hatásaival is kiegészített Deep Blue stift erőteljes, célzott enyhülést hoz gyorsan ható, szilárd halmazállapotú formában. A praktikus stift mélyen beszívódik, és hűsítő hatást fejt ki a bőrre. A stiftnek minden fürdőszobában és sporttáskában ott a helye, hiszen olyan hidratáló bőrpuhítókat biztosító formulával készül, amelyek zsíros érzet nélkül varázsolják puhává a bőrt. Gyorsan szárad, így edzés előtt, közben és után is alkalmazható – a Deep Blue stift nyugtat, praktikus és hatékony.

Elsődleges előnyök

  • A Deep Blue szabadalmazott esszenciális olajkeverékkel és más hatásos összetevőkkel készül.
  • Átmeneti, célzott enyhülést nyújt a problémás területeken.
  • Olyan bőrpuhítókat tartalmaz, amelyek puhává teszik a bőrt anélkül, hogy zsíros érzetet hagynának.
  • Hűsítő, enyhítő érzetet vált ki.




On Guard törlőkendő

Az On Guard törlőkendő a mozgalmas, rohanó mindennapokhoz készült. A szennyeződések eltávolításához ideális, egyesével csomagolt törlőkendők kényelmesen elférnek az autódban, a táskádban vagy a bőröndödben, így tökéletesek a napi teendők vagy akár utazás közbeni használatra is. Az On Guard esszenciálisolaj-keverékkel és aloélevél kivonatával átitatott törlőkendők tisztítanak, miközben kíméletesek a bőrhöz, és akár gyermekek kezén is biztonsággal használhatók. A CPTG eukaliptusz, vadnarancs, szegfűszeg, fahéj és rozmaring esszenciális olajok keverékével megalkotott On Guard törlőkendő praktikus és rendetlenségtől mentes megoldást kínál a kéz tisztán tartására bárhol, bármikor.  

Elsődleges előnyök

  • Az On Guard törlőkendő biológiai úton lebomlik, és 20 darab külön-külön csomagolt tasakot tartalmazó kiszerelésben kapható.
  • A hozzáadott On Guard esszenciális olaj fokozza a tisztító hatást, ami nagyban megkülönbözteti a többi kézmosótól.
  • 70%-os etil-alkoholt tartalmaz a hatékony tisztítás érdekében. 
  • Bárhol könnyedén és kényelmesen használható, és akár másokkal is megosztható.




Illatcserje Touch

A Kelet-Ázsiában termesztett illatcserje egy alacsony növésű, örökzöld cserje, illetve kis termetű fa. A jázminéval és az orgonáéval azonos növénytani családba tartozik. Jellegzetes aromája összetett, gazdag, édes, és luxusparfümök és egyéb jellegű illatszerek elkészítéséhez is gyakorta alkalmazzák. Az illatcserje virágából munkaigényes és költséges eljárással abszolútot készítenek, ugyanis a szirmok túl kényesek az esszenciális olaj gőzlepárlásához. Ezután a tiszta illatcserje abszolútot frakcionált kókuszolajjal előre hígított, használatra kész állapotban kínáljuk praktikus golyós üvegben. Varázslatos, egyedi illatszer, vagy ideális kiegészítő egy nyugtató masszázshoz. 

Elsődleges előnyök

  • Az előre hígított golyós kiszerelésben kínált Illatcserje Touch kiváló helyileg történő használatra.
  • A frakcionált kókuszolajos bázisnak köszönhetően az Illatcserje Touch külsőleges használata kényelmes és hihetetlenül könnyű.
  • Az illatcserje abszolút elbűvölő, édes illata egyedülálló módon ejt rabul.

 

A termékek egyelőre külön nem, csak egyben, ebben a csomagban kaphatóak. A csomag a táskát már nem tartalmazza.

Ára: 134,5 euró ; ~ 53.800 forint

 

 

 

Vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj