doTERRA különleges, limitált tavaszi csomag 2024.

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Élvezd a tavasz teljes pompáját ezzel a gondosan összeállított csomaggal!

Mit tartalmaz a csomag?


 

doTERRA Serenity Touch (34,75 euró)

A doTERRA Serenity Touch a doTERRA Serenity Pihentető keveréket ötvözi Frakcionált kókuszolajjal a praktikus felvitelt segítő golyós kiszerelésben. A doTERRA Serenity csupa olyan esszenciális olajokat ötvöz, amelyek az érzelmeket csillapító hatásaikról ismertek. Alkalmazd külsőleg lefekvés előtt, hogy elcsitítsa minden nyugtalanságod, és felkészülhess a pihentető alvásra. A vörös cédrus, a kámforfa és a vetiver esszenciális olajok kiegyensúlyozó aromát adnak ennek a keveréknek.

Elsődleges előnyök

  • A doTERRA Serenity egyedülálló összetétele segít a pihenésben és az ellazulásban.
  • Felfokozott érzelmi állapotban hozzájárul az érzelmek csillapításához és az érzékek megnyugtatásához
  • Külsőleg történő alkalmazás esetén a doTERRA Serenity hatása azonnal érezhető.

 

 


Evolve (34,75 euró)

Egymástól eltávolodva, majd ismét együtt, fokozatosan, méltóságteljesen fejlődünk, és minden nappal egyre jobbak és jobbak leszünk. A változás mellett tettük le a voksunkat, és vele együtt a növekedésből fakadó szépség mellett is, miközben lassacskán új fejezetre virradunk. Megújulva és új erőre kapva új életre keltjük a régi barátságokat, miközben újakat is kötünk. Emlékezzünk meg a változás különleges pillanatairól az Evolve gazdag, virágos és gyümölcsös aromájával. A magnólia, ilang ilang és jázmin mámorítóan édes aromájával elegyített vadnarancs, bergamott és neroli egy igazán életteli, ünnepi keveréket alkot – ez az Evolve.

Elsődleges előnyök

  • Vadnarancs, bergamott, neroli, magnólia, ilang ilang és jázmin esszenciális olajokat tartalmaz.
  • Motivációval és cselekvőképességgel tölti meg az életét.
  • Egy keverék, amellyel megemlékezhet a változás különleges momentumairól.

 

 


SuperMint fogkrém (13,5 euró)

Próbáld ki a SuperMint fogkrém nyújtotta tisztító és frissítő fogmosási élményt. Formulája kifejezetten a teljes körű szájápolás támogatását szolgálja, kirobbanóan mentolos ízétől pedig üdítőbb lesz a mindennapos fogmosás. A CPTG Certified Pure Tested Grade™ (Tanúsított, tiszta, letesztelt minőségű) mentaolajok szabadalmazott keveréke adja a SuperMint kivételesen frissítő aromáját és ízét a jellegzetesen hűs és tiszta érzetért. Az üde lehelet mellett a SuperMint fogkrém célzottan tisztítja is az ínyt és a fogakat, finoman polírozó szemcséi pedig erősítik a fogzománcot, és rendszeres használat mellett fehérebb fogsort eredményeznek. 

Elsődleges előnyök

  • Gondoskodj folyamatosan az optimális szájhigiéniáról a SuperMint fogkrém napi kétszeri használata és egy következetes fogápolási rutin kialakítása útján, leszámolva a szuvasodással és a plakk-képződéssel.
  • Egy természetes úton előforduló vegyület, hidroxi-apatit hozzáadásával készül, amely képes hozzájárulni a fogzománc remineralizációjához, ezáltal pedig érezhetően erősíti a fogakat.
  • A hidratált szilícium-dioxidot és kalcium-karbonátot tartalmazó SuperMint fogkrém finoman polírozza a fogakat, fokozva a természetes ragyogásukat.
  • A xilitol hozzájárul a fogkrém nyújtotta ízélményhez, ugyanakkor a fogak és az íny intenzívebb tisztításában is szerepet játszik.
  • Vegánbarát, nem tartalmaz mesterséges színezékeket és aromákat, fluoridmentes.

 

 


On Guard habzókézmosó-koncentrátum (26 euró)

Ápold kezed az On Guard™ habzókézmosó-koncentrátum kíméletesen tisztító erejével. Az On Guard™ esszenciálisolaj-keverék fűszeres-citrusos aromáját magában hordozó koncentrátum azzal a céllal készült, hogy hígított formában minden bőrtípust kíméletesen és alaposan tisztítson. A kíméletlen szappanok jóval enyhébb alternatívájaként ettől a kézmosó-koncentrátumtól keze felfrissül és tiszta lesz, hiszen a koncentrátum gondosan válogatott, természetes felületaktív anyagok és esszenciális olajok segítségével távolítja el a szennyeződéseket és a felesleges olajokat. A könnyű utántöltésre megalkotott termékkel a kézmosó-adagolók feltöltése is kiömléstől mentes és egyszerű lesz. A hígítási utasításokat követve maximális hatékonyságot érhetsz el a legjobb eredmények biztosításáért.
 

Elsődleges előnyök

  • Egyszerűen utántölthető a habzókézmosó-adagolókba
  • Még intenzívebb tisztítóerő a hozzáadott On Guard™ esszenciálisolaj-keverék jóvoltából
  • Természetes felületaktív anyagokkal és esszenciális olajokkal a gyengéd, mindennapos tisztításért minden bőrtípus számára
  • A szennyeződések és felesleges olajok hatékony eltávolítására kifejlesztve, hogy kezed minden használat után tiszta legyen és felfrissüljön

 

 


doTERRA újratölthető kézmosó-adagoló (10,5 euró)

Ez a tudatos vásárlóinknak megalkotott, tartós, újrafelhasználható üvegadagoló kényelmesen és könnyen megtölthető kedvenc doTERRA kézmosóddal. A doTERRA abōde™ termékcsalád tagjának szánt adagoló esetében arra helyeztük a hangsúlyt, hogy az egyszer használatos műanyag helyett lehetőség szerint újrahasznosított üveget használjunk hozzá. Ez a környezetbarát választás nem csupán csökkenti a háztartásokban használt műanyag mennyiségét, de esztétikailag is szépíti mind a terméket, mind az otthonod. Hatékonyságot és fenntarthatóságot kínáló termékeivel a doTERRA-ra mindenkor számíthatsz abban, hogy környezettudatos megoldásokat biztosít mindannyiunk közös felelősségének, a bolygó megóvásának érdekében.

Elsődleges előnyök 

  • Gyönyörű formatervezés, mutatós esztétikai kivitelezés.
  • Rendkívül tartós, borostyánszínű üvegadagoló csiszolt fémpumpával.
  • Funkcionális és fenntartható, könnyedén utántölthető.
  • A doTERRA kézmosó koncentrátumokkal való használatra tervezve.

 

 

A tavaszi csomag elemenként: 119.5 euró

A tavaszi csomag egyben: 113,5 euró

 

 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj