Vezetői változások a doTERRA-nál: Kirk Jowers új vezérigazgató

Emily Wright (jobbra) doTERRA alapító és Kirk Jowers (balra) doTERRA vezérigazgató


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA egy egészségügyi és wellness vállalat és világvezető a globális illóolajok piacán, bejelentette, hogy jelentős vezetői változásokat hajt végre a 2030-ig történő megháromszorozására irányuló folyamatos elkötelezettségének részeként. Az alapító ügyvezető és korábbi elnök, Emily Wright az igazgatótanács elnökévé emelkedik, ami izgalmas lehetőséget teremt a doTERRA számára, mivel a vállalat felkészül a világméretű növekedés és üzleti fejlődés következő hullámára. A doTERRA alapítói emellett Kirk Jowers-t nevezték ki vezérigazgatónak, és Murray Smith-t, a korábbi nemzetközi EVP-t elnökké léptették elő. Ezekre a változásokra azt követően kerül sor, hogy Corey Lindley 2023 végén, sikeres kétéves vezérigazgatói tevékenységét követően nyugdíjba vonult, korábban a vállalat pénzügyi igazgatójaként és elnökeként is tevékenykedett.

Kirk Jowers 2015-ben csatlakozott a doTERRA-hoz, ahol meghatározó szerepet játszott a vállalat európai, közel-keleti és afrikai terjeszkedésének és sikerének irányításában, a vállalat első nem alapító tagjaként a vállalat végrehajtó bizottságában, valamint a vállalat nemzetközi, nyilvános, vállalati és kormányzati kapcsolatainak vezetésében. Ezt követően a doTERRA észak-amerikai piacainak elnöki pozícióját töltötte be, ahol számos kezdeményezés élére állt és jelentős mérföldköveket ért el. A Harvard jogi karán végzett Jowers az elmúlt két évet az ADDAX Overland társalapítójaként töltötte, ahol vezérigazgatóként tevékenykedett, miközben a doTERRA számára tanácsadóként is tevékenykedett.

Mielőtt a doTERRA-val dolgozott volna, Kirk a Utah-i Egyetem Globális Elkötelezettségek Hivatalának főtanácsadója, a szövetségi kapcsolatok igazgatója, a Közel-Keleti Intézet társigazgatója és a Hinckley Politikai Intézet igazgatója volt, ahol a Salt Lake Tribune szerint ő volt a "legtöbbet idézett ember Utah-ban". Több mint 25 igazgatótanácsban, szervezetben és bizottságban dolgozott, társalapítója volt a Count My Vote, a Real Women Run és a Campaign Legal Center szervezeteknek; Mitt Romney Commonwealth PAC-jának elnöke és főtanácsadója; a Council for Responsible Nutrition végrehajtó bizottsági tagja, valamint több kormányzói, főügyészi és kongresszusi tanácsadó csoport tagja. A washingtoni Caplin & Drysdale ügyvédi iroda partnereként Kirk jogi és politikai tanácsadást nyújtott kongresszusi és kormányzói jelölteknek, Fortune 500 vállalatoknak, nonprofit szervezeteknek és öt elnökválasztási kampánynak. Jelenleg Bulgária tiszteletbeli konzulja.

"Igazán megtisztelő, hogy rám bízták ezt a pozíciót, hogy szolgáljam a doTERRA hihetetlen Wellness Tanácsadóit. Teljes szívemből azon leszek, hogy az alapítók által lefektetett alapokra építsek, és folytassam a doTERRA világot megváltoztató vízióját, küldetését és célját" - mondta Jowers. "A doTERRA hatalmas növekedés előtt áll, és már alig várom, hogy elkezdhessem."

Murray Smith, az újonnan kinevezett elnök a BYU MBA programján végzett, több mint 30 éves ipari tapasztalattal és bizonyítottan eredményes tevékenységgel büszkélkedhet. A Wellness Tanácsadókkal való szoros együttműködés stratégiai megközelítése fontos szerepet játszott a növekedés és a siker előmozdításában. Smith nemrégiben Európában töltött szolgálati ideje, ahol a doTERRA működésének minden aspektusát felügyelte, még inkább alátámasztja vezetői képességeit. Pályafutása során számos vezetői pozíciót töltött be, és híres arról, hogy szenvedélyesen építi az erős csapatokat, és együttműködik a Wellness Tanácsadókkal, hogy segítse őket céljaik elérésében.

Emily Wright, az alapító ügyvezető és korábbi elnök az igazgatótanács elnökévé lép elő. Ebben a minőségében Wright az üzleten belüli szenvedélyeit fogja összpontosítani, beleértve az innovatív növekedési stratégiák meghatározását, a doTERRA független forgalmazóinak (más néven Wellness Tanácsadók) támogatását és a vállalat emberbaráti erőfeszítéseinek előmozdítását a doTERRA Healing Hands Alapítványon keresztül. Wright továbbra is aktívan részt vesz a napi működésben, és rendszeresen együttműködik majd Jowersszel és Smith-szel, és várja, hogy legyen elég ideje arra, hogy teljes mértékben hozzájáruljon a doTERRA Wellness Tanácsadók globális közösségéhez és a Co-Impact Sourcing kezdeményezésekhez.

"Nagy örömmel üdvözöljük Kirk Jowers-t új vezérigazgatóként és Murray Smith-t elnökként" - mondta Emily Wright, a doTERRA alapítója és elnöke. "Kombinált szakértelmük és elkötelezettségük tovább fogja mozdítani a doTERRA küldetését, hogy természetes wellness-megoldásainkon keresztül világszerte segítsük a világ gyógyulását az egyének és közösségek megerősítésével. Ahogy a masszív növekedés következő szakaszába lépünk, bátor, hozzáértő vezetésre van szükség. Úton vagyunk küldetésünk teljesítése felé, hogy 2030-ra megháromszorozzuk hatásunkat, és világszerte kiterjesszük jótékony hatásunkat!"

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA On Guard védelmező keverék

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA AromaTouch - masszázs keverék

doTERRA Salubelle - szépség keverék