A doTERRA dolgozik a Sanaag Speciális Kórház örökségének biztosításán

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA dolgozik a Sanaag Speciális Kórház örökségének biztosításán, folytatja a pozitív hatású projekteket az egész régióban.

A doTERRA rendíthetetlenül elkötelezett a magas etikai normák fenntartása mellett, beleértve az átfogó magatartási kódexünk betartását is. Arra törekszünk, hogy etikus beszállítókkal dolgozzunk együtt, hogy átláthatóságot teremtsünk a hálózatainkban, több munkahelyet biztosítva és újra befektetve a beszerző közösségeinkbe. Olyan partnereket is előnyben részesítünk, akik a piaci árakon vagy a piaci árakat meghaladóan kompenzálják a betakarítókat és a válogatókat, beleértve a prémium árak kifizetését is, hogy tovább emeljük a beszerző közösségeinkben élők helyzetét.   

A szomáliai beszállítónkkal szembeni aggasztó vádakról értesülve a Sidley Austin, egy nagy tekintélyű ügyvédi iroda szolgáltatásait vettük igénybe, hogy teljes körű vizsgálatot folytasson a gyantaszállító munkakörülményeivel kapcsolatban. Egy neves képzési ügynökséget is bevontunk, amely támogatja a helyi civil szervezeteket és az ENSZ-szerveket, hogy oktatási fókuszcsoportokat vezessenek a megfelelő munkahelyi körülményekről. Ezenkívül forródrótot létesítettünk a dolgozók számára, ahol támogatást kaphatnak, visszajelzést küldhetnek, és kifejezhetik aggályaikat vagy panaszaikat. 

A vizsgálat kiderítette, hogy a beszállító nem felelt meg az általunk elvárt magas szintű követelményeknek, és ezt követően felmondtuk a kapcsolatot a beszállítóval. Erre reagálva a beszállító arra kényszerítette az alkalmazottakat és a betegeket, hogy hagyják el a doTERRA Sanaag Specialty Hospital-t, a tömjénes közösségen belül egy kiválóan szakosodott orvosi intézményt. Ennek eredményeképpen azonnal gondoskodtunk a betegek biztonságos átszállításáról a környék más ellátóintézményeibe.  

A doTERRA proaktívan dolgozik azon, hogy biztosítsa a Sanaag Speciális Kórház átadását az Egészségfejlesztési Minisztériumnak (MOHD) Szomáliföld lakosságának javára. Ennek a folyamatnak a részeként a MOHD jelenleg jogi eljárást folytat az Erigavo Regionális Bíróságon keresztül a kórház teljes tulajdonjogának és ellenőrzésének átvétele érdekében, és a doTERRA teljes mértékben támogatja ezeket az erőfeszítéseket. 

 

A nagylelkű adományozók segítségével a doTERRA 2021-ben megnyitotta a Sanaag Speciális Kórházat, ahol több mint 20.000 beteget kezeltek, több mint 350 műtétet végeztek és közel 450 babát hoztak biztonságosan világra. A kórháznak ez az átadása továbbra is magánszemélyek és családok ezreit fogja támogatni a tömjénközösségek közelében elhelyezkedő speciális egészségügyi intézményben elhelyezett legmodernebb orvosi berendezések révén.

 

A szomáliföldi működés kihívásai ellenére az a motivációnk, hogy olyan helyekről szerezzünk be forrást, ahol a legpozitívabb hatást tudjuk gyakorolni a beszerzési közösségeinkben élők életére. Jelenleg helyi civil szervezetekkel működünk együtt a tömjén közösségben, hogy folyamatos egészségügyi ellátást és oktatást biztosítsunk a nők és lányok számára. 

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA On Guard védelmező keverék

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA AromaTouch - masszázs keverék

doTERRA Salubelle - szépség keverék