doTERRA Moringa + Rózsa olajkeverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

doTERRA Moringa-rózsa tápláló keverék

Kényeztesd bőröd a Moringa és a Rózsa olaj kínálta lenyűgöző hatásokkal. Ebben a mélyen hidratáló és gazdagon tápláló, luxusarcápoló olajban a Rózsa esszenciális olaj friss, virágos aromája és a Moringa lágy, édeskés illata ötvöződik. Könnyed formulája finom, és pillanatok alatt felszívódik, eggyé válik a bőrrel a selymesen puha, harmatos és ragyogóan szép arctónusért. A Moringa tápanyagokban gazdag tulajdonságai és a doTERRA Rózsa találkozása egészséges megjelenésű, egyenletes bőrtónust eredményez. Válaszd a sugárzóan szép, ragyogó bőrt mindennap, és élj a Moringa-rózsa olaj kínálta erőteljes, átformáló előnyökkel.

 

Elsődleges előnyök

  • Az alapot a Moringa olaj adja, amelyet bőrpuhító tulajdonságai miatt kozmetikai és illatszerkészítési célokra már az ókori görög, római és egyiptomi hagyományok szerint is gyakran alkalmaztak.
  • A hozzáadott doTERRA Rózsa esszenciális olajnak köszönhetően pedig egy gazdag és hidratáló luxusarcápoló olajat kapunk.
  • Nyugtatja a bőrt, selymesen puha és sima megjelenést kölcsönözve neki.
  • Könnyed, finom, édeskés, virágos aroma.

 

Összetevők

Moringa

A Moringa olajat a lóretekfából (vagy más néven tormafából) nyerjük, amelynek magjai olajsavban és más zsírsavakban gazdagok. Ezt a fát még dobverőfa néven is szokták emlegetni (külső jegyei miatt), és a félszáraz, trópusi és szubtrópusi területeken terem. Szereti a napfényt és a meleget, és a növény különböző részeit különböző iparágak hasznosítják. 

Rózsa 

Az „olajok királynője”-ként is emlegetett rózsa esszenciális olaj a világ egyik legértékesebb olaja. A rózsaszirmok olyan édes, virágos aromát adnak, amelyet a parfümök és az esszenciális olajok iparágában egyaránt nagyra becsülnek. A rózsaolajat a nap bármely szakában alkalmazhatja a pulzuspontokon, amikor csak egy felemelő aromára vágyik. Kiváló a bőr nedvességtartalmának kiegyensúlyozására, csökkenti a bőrhibák megjelenését, és elősegíti az egyenletes bőrtónust. A rózsa esszenciális olaj a nyakon és csuklón is alkalmazható, ha azt szeretné, hogy egy csodásan romantikus, egyedi illat lengje körbe. 


Teljes összetevőlista

Moringa oleifera magjából kivont olaj, Rosa damascena virágából kivont olaj, citronellol, gerániol, eugenol, linalol
 

Használati módok

  • Dobd fel reggeli és esti személyes higiéniai rutinod, és oszlass el az olajból az arcodon, hogy tápláld bőröd.
  • Vidd fel a bőrre a még intenzívebb hidratálásért, vagy kombináld kedvenc doTERRA testápolóddal, hogy egy virágos aromájú hidratálókrémet kapj.
  • Használd a Moringa-rózsa olajat az esti arcápolásod utolsó lépésében a tökéletes felszívódásért.


Használati utasítás

A bőr letisztítását követően önts belőle két-három cseppet a tenyeredbe. Finoman vidd fel az orca, a homlok és az áll körüli területekre, hogy egyenletesen eloszlasd, mielőtt bemasszíroznád a bőrbe. Használhatod önmagában vagy akár hidratálókrém alá rétegezve is.

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, vagy orvosi kezelés alatt állsz, egyeztess kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.
 



 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA On Guard védelmező keverék

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA AromaTouch - masszázs keverék

doTERRA Salubelle - szépség keverék