doTERRA Seaside Escape (tengerparti) illóolaj keverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Egy gyönyörű tengerparti kilátás olyan, mint egy hipnotizáló remekmű amit maga a természet festett. Képzeld el magad egy homokos tengerparton állva, a puha szemcsékkel a lábad alatt, miközben az óceán hatalmas kiterjedését szemléled. A levegő ropogós és sós, élénkíti az érzékeid, miközben a lágy tengeri szellő a hajad kócolja.

Merülj el a Seaside Escape-ben: egy magával ragadó keverék, amely a tengeri szellő, a homokos partok és a partvidék más élénkítő illatainak varázsát testesíti meg. Úgy tervezték, hogy egy frissítő tengerparti búvóhelyre repítsen, és a sós tengeri permetet, a napsütötte grapefruitot és a finom virágjegyeket ötvözi a felemelő illatos utazáshoz. Képzeld el a ropogós óceáni permetet, a meleg, napsütötte homokot és a szellő által hordozott enyhe tengerparti virágokat.

A Co-Impact Sourcing® kezdeményezésekből származó olajokat – cédrusfa, grapefruit, eukaliptusz, bergamott és koriander – tartalmazó keverék krémes kókuszt és óceáni hínárt is tartalmaz. A Seaside Escape a napfényes kék eget és a végtelennek tűnő partvonal mentén be- és kiguruló hullámokat idézi. Akár az otthonod gazdagítod, akár ajándékba adod, hogy tengerparti nyugalmat hozzon valakinek, a Seaside Escape Tengerparti keverék minden helyiséget a tengerparti visszavonulás élénkítő varázsával ruházza fel.


Elsődleges előnyök

  • Nyugtató környezetet teremt, amely egy tengerparti üdülésre emlékeztet, mikor párologtatva használjuk.
  • Elmélyíti a teret a tengerparti pihenés jegyeivel, amelyek a tengeri sós szellővel és a napsütötte homokkal teli tengerpartra való elvonulásra készültek.

Aromás leírás: púderes, citrusos, sós

Összetevők: frakcionált kókuszolaj, cédrusfa, sziám fa, grapefruit, kókuszkivonat, bergamott, koriandermag, eukaliptusz, benzoin, hínár kivonat, vörös champaca


Frakcionált kókuszolaj

A doTERRA frakcionált kókuszolaj egy természetes vivőolaj, amely könnyen felszívódik a bőrbe, így ideális a helyi alkalmazásra. Pehelykönnyű lágyító hatása nyugtató gátat képez anélkül, hogy eltömítené a test pórusait, így kiváló hidratáló a száraz vagy problémás bőr számára. Más növényi vivőolajokkal ellentétben selymesen sima és nem zsíros érzetet hagy a bőrön. A frakcionált kókuszolaj teljesen oldódik minden illóolajjal, színtelen, szagtalan és foltmentes.

Cédrusfa illóolaj

A cédrusfa illóolaj meleg, fás illata helyileg vagy aromásan alkalmazva nyugodt környezetet teremt.

A cédrusfa hideg éghajlaton őshonos, nagy magasságban is virágzik, és akár 30 méter magasra is megnő. Úttörőként ismert, mert az egyik első fák egyike, amely egy terület megtisztítása után visszatér.

A cédrusfa méretére és erejére emlékeztető cédrusfaolaj földbe gyökerező illatú. Gyakran használják a masszázsterápiában, és helyileg alkalmazva tisztító tulajdonságokkal rendelkezik.

Sziámi fa illóolaj

A sziámi fa - más néven thai rózsafa - Délkelet-Ázsiában őshonos, és gyakran használják bútorok készítésére.

A Siam Wood illóolajat általában gőzzel desztillálják faforgácsból vagy fűrészporból. Meleg, egzotikus illata miatt a parfümkészítésben nagyra értékelik. Az olajat azért is értékelik, mert felemelő hangulatot teremt.

Grapefruit illóolaj

Az egykor tiltott gyümölcsnek és Barbados hét csodájának egyikének nevezett grapefruitot először 1750-ben a walesi Griffith Hughes tiszteletes dokumentálta. A grapefruit elnevezés a szőlőszerű fürtről származik, amelyben a gyümölcs nő.

Az energizáló és élénkítő illatáról ismert grapefruit illóolaj diffúzióval vagy helyi alkalmazással felemelő környezetet teremt. A grapefruitolaj tisztító tulajdonságairól is híres, és gyakran használják a bőrápolásban, mivel képes elősegíteni a tiszta, egészséges kinézetű bőrt.

Bergamott illóolaj

A bergamott illóolaj egyedülálló a citrusolajok között, mert egyszerre képes felemelő és nyugtató környezetet teremteni.

A bergamott a legérzékenyebb citrusféle, amely különleges éghajlatot és talajt igényel a virágzáshoz. Az olaszok évek óta használják a bergamottolajat a bőr megnyugtatására és fiatalítására.

Koriandermag illóolaj

A koriandermag illóolajat egy akár 90 cm magasra is megnövő egynyári fűszernövény magjából nyerik - ugyanabból a növényből nyerjük a korianderzöld illóolajat. A levendula illóolajhoz hasonlóan a koriandermag olajnak is magas a linalool tartalma, amely a bőrre kenve elősegíti a tiszta arcszínt. Édes, fűszeres aromája friss, szívderítő jegyet ad az illóolaj-keverékeknek.

Eukaliptusz illóolaj

Ausztráliában több mint 700 féle gyorsan növő, virágzó örökzöld, úgynevezett eukaliptusz található. A mirtuszfélék családjába (Myrtaceae) tartozó növények akár 18 méter magasra és 4 méter szélesre is megnőhetnek.

Az eukaliptusz illóolaj elsődleges kémiai összetevője az eukaliptol (1,8-cineol), innen kapja az illóolaj tisztító tulajdonságait.

Kókuszdió kivonat

Az Endless Summer illóolajkeverékben használt kókuszdió-kivonat egy egyedülálló, szuperkritikus fluid extrakciós (SFE) anyag, amely hagyományos kókuszdió aromaprofilt kínál. Ez az összetevő megtalálható a kedvelt doTERRA sun termékekben is.

Benzoin

A benzion (más néven Styrax tonkinensis gyantakivonat) segít édes aromát adni a Seaside Escape olajkeveréknek.

Tengeri moszat kivonat

A tengeri algakivonatot különféle tengeri algákból nyerik. Ezek a tápanyagokban gazdag növények az óceán hűvös, sekély vizében fejlődnek, és rengeteg ásványi anyagot és vitamint vesznek fel környezetükből.

Történelmileg a tengeri algát gyógyászati tulajdonságai miatt becsülték, különösen az ősi ázsiai kultúrákban, ahol hatalmas előnyei miatt alkalmazták. Friss, sós illata van, amely az óceánra emlékeztet, és azt az érzést kelti, mintha a tenger mellett állnánk.

Vörös Champaca

A vörös champaca (más néven Michelia champaca vagy nag champa) Délkelet-Ázsiában, különösen Indiában, Nepálban és Indonéziában őshonos virágzó fa. Ez az örökzöld fa élénk, narancsvörös virágokat hoz, amelyek vizuálisan lenyűgözőek, és gazdag, bódító illatot árasztanak.

A vörös champaca illatát gyakran édesnek, virágosnak és enyhén fűszeresnek írják le, meleg és egzotikus felhanggal, ami miatt a magas színvonalú parfümök és füstölők kedvelt választása.

Történelmileg a vörös champacát különböző kultúrákban, különösen a hindu és buddhista hagyományokban mélyen tisztelték. Virágait vallási szertartásokon és áldozatokban használják. A világszerte kedvelt, legendás nag champa füstölőt erről a virágról nevezték el, és a champaca fa misztikus és varázslatos illatának lényegét ragadja meg.

Használata

Adj néhány cseppet kedvenc diffúzorodhoz a felemelő tengerparti illatért.

Élvezd a frissítő, tengerparti élményt, szökj meg otthonodból a tengeri sós tengerpartra.

Útmutató

Aromás felhasználás: 3-4 cseppet használj az általad választott diffúzorban.

Helyi használat: Hígíts 1 csepp illóolajat 10 csepp vivőolajhoz.



Figyelmeztetés

Lehetséges bőrérzékenység. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha babát vársz, szoptatsz, vagy orvosi kezelés alatt állsz, fordulj orvosodhoz. Kerüld a szemmel, belső fülekkel, arccal és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék alkalmazása után legalább 12 órán keresztül kerüld a napfényt és az UV-sugarakat.



Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Aroma Titkok 2024. október 19. (szombat)

doTERRA promóciók 2024. október

doTERRA szezonális ajándékok 2024.

Tápláló ajakápoló olaj illóolajokkal (vanília, gyömbér)

doTERRA levendula esszenciális olaj

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA Phenomenal Touch illóolaj keverék

doTERRA Balance kiegyensúlyozó keverék