doTERRA Malama - tápláló illóolaj keverék

 

A doTERRA-nál küldetésünk középpontjában az áll, hogy hogyan gondoskodunk partnereinkről, ügyfeleinkről, közösségeinkről és a Földről. A hawaii kultúrában és nyelvben van egy szó, amely magában foglalja ezt a fogalmat: malama.

A malama azt jelenti, hogy gondozni, törődni, megőrizni és védeni. A malama tiszteletére a doTERRA együttműködött a Kealakekua Mountain Reserve (KMR) szervezetével, amely Hawaii történetének legnagyobb erdőtelepítési erőfeszítésének ad otthont. Innen származik a Naio Wood és az 'Iliahi is, ami hawaiiul a szantálfát jelenti. 

Elsődleges előnyök

  • Felemelő és magával ragadó légkört teremt.
  • Energizáló aromájával a Mālama egészséges szemléletmódra sarkall.
  • Üdítő perspektívát erősít mind a személyes, mind a munkahelyi környezetünkben.

 

 

Kulcsösszetevői

Hawaii szantálfa

A Hawaii Nagy Szigetéről fenntartható módon beszerzett hawaii szantálfa esszenciális olaj nyugtató hatású, és hozzájárul a fiatalos arcbőr megőrzéséhez. A szantálfa rendkívüli előnyöket biztosít a bőr számára, ami miatt igen keresett összetevőnek számít test- és bőrápolási készítményekhez. Ezt a gazdag, édes illatú esszenciális olajat már évezredek óta alkalmazzák, hogy nyugalmat teremtsenek vele. Kiegyensúlyozó és felemelő tulajdonságai miatt tökéletes masszázsolajként szolgál.
 

Levendula

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. Az egészséges, tiszta bőrt elősegítő tulajdonságainak köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menj.
 

Copaiba

A copaiba esszenciális olajat egy Dél-Amerikában honos, aromás trópusi fafajtából nyerik ki. Észak- és Északkelet-Brazília őslakosai már a XVI. század óta használják a copaiba esszenciális olajat hagyományos gyógymódjaikhoz. A copaiba esszenciális olajat széles körben alkalmazzák kozmetikai készítmények, úgymint szappanok, krémek, testápolók és parfümök összetevőjeként, kihasználva a bőrre gyakorolt nyugtató tulajdonságait. Alkalmazd külsőleg hordozóolajjal vagy hidratálókrémmel kombinálva, hogy segítsen a láthatóan egészséges bőr támogatásában.
 

Fodormenta

A fodormenta egy édes, frissítő fűszer- és gyógynövény, amely világszerte közkedvelt ízesítőszer. Üde leheletet biztosító, mentolos íze miatt széles körben használják rágógumikban, édességekben és fogápolási termékekben. A fodormenta esszenciális olaj sokban különbözik a borsmentától: többek között egy enyhébb alternatívát kínál az ételízesítés terén. A konyhában a fodormenta pompás kiegészítője lehet salátáknak, italoknak és desszerteknek, ugyanakkor házi készítésű salátaöntetekhez és húsok marinálásához is remekül alkalmazható.

Magnolia

A magnólia különböző fajai elszórtan Dél-Ázsiában, a csendes-óceáni térségben és Észak-Amerikában is megtalálhatóak, így elmondható, hogy egy kifejezetten nagy utat bejárt növényfajról van szó. A magnólia virágait a hagyományos kínai gyógymódok már régóta alkalmazzák a test egyensúlyának megteremtéséhez. A magnóliából készülő esszenciális olaj gyümölcsös és virágos aromájú, és kellemes, nyugodt közérzetet képes teremteni. A frakcionált kókuszolajjal elegyített Magnolia Touch hidratálja és nyugtatja a bőrt. Építsd be napi rutinodba, hogy bőröd mindig tiszta és hidratált legyen.
 

Rozmaring

A rozmaring egy aromás, örökzöld bokorféle, amelynek a leveleit előszeretettel használják ételek, például töltelékek, sertéshús, báránysült, csirke- vagy pulykahús ízesítéséhez. Az ókori görög, római, egyiptomi és héber kultúrákban a nagy becsben tartott rozmaringot szent növényként tisztelték. Gyógynövényes és energizáló illata miatt a rozmaring esszenciális olajat aroma- és masszázsterápiás célokra is gyakorta használják. 

 

Naiofa
 

Keserű narancs 

 

 

 

Teljes összetevőlista

Citrus aurantium dulcis (narancs) héjából kivont olaj, Juniperus virginiana fából kivont olaj, Coriandrum sativum (koriandermag) olaj, Amyris balsamifera kérgéből kivont olaj, Cymbopogon flexuosus olaj, Michelia alba virágából kivont olaj, Cananga odorata virágából kivont olaj, Zanthoxylum schinifolium termésének kivonata, Barosma betulina leveléből kivont olaj, Myoporum sandwicense fából kivont olaj, Santalum paniculatum törzséből kivont olaj, limonén*, linalol*, citrál*, geraniol*, benzyl-benzoát*

* Természetesen előforduló olajösszetevők 


'Iliahi (hawaii szantálfa)

 

A KMR-rel végzett különleges Co-Impact Sourcing munka kiemelésére egy új illóolajkeveréket hoztak létre Malama néven. A keverékben mindkét illóolaj - a Naio Wood és az 'Iliahi (hawaii szantálfa) - megtalálható.

A Hawaii-szigetek lélegzetelállító szépségéhez és vibráló kultúrájához hasonlóan a Malama Nurturing Blend a trópusi citrusfélék, a varázslatos virágos és a központosító fa aromák pezsgő kombinációja. Az ízletes vadnarancs, a meleg cédrusfa és a lágy amyris friss korianderrel, pikáns citromfűvel, mentás bucchuval és fűszeres szecsuáni borssal párosul. Emellett a Malama édes Magnóliát, virágos Canangát, valamint átható 'Iliahit (szantálfa) és Naio fát tartalmaz. Ahogy ezek az illóolajok keverednek, élénk, gazdag illatot hoznak létre.

 

Használata

  • Diffúzióval ragyogó, felemelő és magával ragadó légkört teremthet.
  • Lélegezd be az energetizáló illatot, miközben a jövőt tervezed.
  • Használd személyes és munkahelyi környezetednek felfrissítésére.
  • Keverd össze a doTERRA Spa kéz- és testápolóval.
  • Tegyél néhány cseppet a csuklódra vagy diffúzor ékszereidre.
  • Add gyapjú szárítógolyókhoz, hogy kellemes aromát varázsoljon a ruháknak.

 
 

 

Mielőtt egy új projektbe vágnál, használd a Malamát emlékeztetőül, hogy tápláljon és gondoskodjon rólad, a közösségedről és a környezetedről.

Használd a mindennapi feladatok egészséges megközelítéséhez szükséges figyelmesség, kötelességtudat és éberség érzéseinek előhívása érdekében.  

Vidd fel a nyakra, csuklóra és a pulzuspontjaidra gyümölcsös, fás, virágos aromájáért és hangulatod javításáért.

Masszázshoz keverj össze belőle 5 cseppet kb. 10 ml hordozóolajjal.

Fürdőhöz keverj össze belőle 5 cseppet kb. 5 ml hordozóolajjal.

Illatszerként keverj össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Csak külsőleges használatra.


Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, vagy orvosi kezelés alatt állsz, egyeztess kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A felvitelt követő legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj