Melyik Deep Blue terméket válaszd?


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Vess egy pillantást a Deep Blue termékcsaládra, és valószínűleg meglepődsz, hogy milyen sokféleképpen kínálják ezt a keveréket. Szóval, melyikre van szükséged ebben a pillanatban? Tudj meg többet, ha az alábbiakban elolvasod, hogy az egyes termékek mire készültek:

Két alap opció

A Deep Blue termékcsalád két, kezdettől fogva népszerű választási lehetősége az eredeti olajkeverék, a Deep Blue enyhítő keverék és a Deep Blue® bedörzsölő krém. Bár mindkettő a test megnyugtatására szolgál, mindegyiknek más a vonzereje.


1. Deep Blue olajkeverék

A Deep Blue enyhítő keverék 5 ml-es üvegje elég sok illóolajat tartalmaz. Ezek közé tartozik wintergreen, kámfor, borsmenta, ylang ylang, helichrysum, kék varádics, kék kamilla és ozmanthus olaj.

Ez a legjobb megoldás, ha intenzívebb módon szeretnéd megnyugtatni a fáradt izmokat edzés vagy egy hosszú nap után. Az AromaTouch® technika hasznos része, mivel azonnal bizsergető és melegítő hatást gyakorol a bőrre. A test intenzívebb megnyugtatására ajánljuk, mint bármely más változatot. Azt is javasoljuk, hogy hígítsuk frakcionált kókuszolajjal a saját komfortérzetünknek megfelelően. Ha szeretnéd, hogy a keverék ne érje a kezed, akkor 10 ml-es roll-on kiszerelésben is megvásárolhatod. Ez is hígítatlan formát jelent, a golyós kiszerelésnek köszönhetően könnyen alkalmazható.


2. Deep Blue bedörzsölő: A sportoló és a masszázsterapeuta barátja

A régóta kedvelt doTERRA termék, Deep Blue krém a Deep Blue-ban található összes olajat tartalmazza, eukaliptusz levélolajjal és más hidratáló összetevőkkel kiegészítve. Az olajokat egy gazdag helyileg alkalmazható krém formájában adja át, amelynek további előnye, hogy hidratál. Mint maga a keverék, a Deep Blue krém bőrre kenve is megnyugtató érzést nyújt, amely egyszerre hűsítő és melegítő. 

Ha szereted a keveréket, krémként kiváló módja a felhasználásának. A krém lehetővé teszi, hogy nagyobb területet fedj le ugyanolyan erőteljes, de egy kicsit kevésbé erőteljes módon, mint a Deep Blue olajjal önmagában. Ha mégis intenzívebb kezelésre vágysz, akkor nyugodtan alkalmazd először a bőrödre a nyugtató keveréket, majd rétegezd rá a Deep Blue krémet. Utazáshoz minta formájában is kapható.

Egyéb termékek

Ha érzékeny a bőröd vagy gyermekeid vannak, a doTERRA Deep Blue® Touch a biztonságos és egyszerű alkalmazás érdekében frakcionált kókuszolajjal hígított golyós kiszerelés. 

A Deep Blue termékcsalád belső jótékony hatásaiért a Deep Blue Polyphenol Complexet keresd. Bár a Deep Blue olajkeveréket nem lehet belsőleg bevinni, a komplex az illóolajkeverékhez hasonló előnyökről kapta a nevét.



Árak




Bedörzsölő, enyhítő sport krém (120 ml) 43,25 euró ; ~ 16.800 forint

 

Deep Blue 5ml 45,25 euró ; ~ 17.600 forint


Deep Blue® Roll-On (10ml) 76,25 euró ; ~ 29.700 forint


2db bedörzsölő, enyhítő sport krém és 1db roll-on 149 euró ; ~ 58.100 forint


10 ml Deep Blue Touch (10ml) 53,25 euró ; ~ 20.700 forint



Copaiba stift ára: 32,75 euró ; ~ 12.700 forint

A copaiba jótékony hatásaival is kiegészített Deep Blue stift erőteljes, célzott enyhülést hoz gyorsan ható, szilárd halmazállapotú formában. A praktikus stift mélyen beszívódik, és hűsítő hatást fejt ki a bőrre. A stiftnek minden fürdőszobában és sporttáskában ott a helye, hiszen olyan hidratáló bőrpuhítókat biztosító formulával készül, amelyek zsíros érzet nélkül varázsolják puhává a bőrt. Gyorsan szárad, így edzés előtt, közben és után is alkalmazható – a Deep Blue stift nyugtat, praktikus és hatékony.

 

Deep Blue Polyphenol Complex (60 kapszula) 68,5 euró ; ~ 26.700 forint



Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj