doTERRA Reveal arcápolási rendszer

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 

A Reveal arcápolási rendszernek köszönhetően otthonod kényelmében is spa-kezelést idéző arcápolásban lehet részed – ez a gondosan megalkotott, kétlépéses folyamat csodás, fiatalos ragyogást kölcsönöz bőrödnek.

Elsődleges előnyök

  • A CPTG-minőségű (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) vadnarancs és zöldcitrom esszenciális
    olajok
    frissítő élményt nyújtanak.
  • A sütőtökből nyert enzimek a bőr igénybevétele és irritálása nélkül segítik elő a hámlasztási folyamatot, és hozzájárulnak a felhalmozódott elhalt hámsejtek eltávolításához.
  • Gondosan összeállított folyamat, amely fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek.
  • A természetes bambuszselyem gyöngyök gyengéd, hatékony hámlasztásról gondoskodnak. 


 

Zöldcitrom

A friss zöldcitrom héjából hidegen sajtolt dōTERRA zöldcitrom esszenciális olajnak az aromája és az íze egyaránt felfrissít és energiával tölt fel. A zöldcitrom üde, citrusos íze miatt számos előétel és ital ízesítéséhez előszeretettel használják. 

Vadnarancs

A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a dōTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs esszenciális olaj nyugtatja a bőrt, ezért kellemes kiegészítőként szolgál különféle szépségápolási termékekhez. 

 

 

Használati utasítás

1. lépésként vidd fel a finomító hámlasztót megtisztított, benedvesített bőrre, és felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozd be 1-2 percen át. Ne öblítsd le a 2. lépés befejezéséig.

2. lépésként vidd fel a peptidaktivátort az 1. lépésben alkalmazott finomító hámlasztóra, és felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozd be 1-2 percen át. Öblítsd le zuhanyzás közben vagy egy langyos vízzel átitatott ruhával. A legjobb eredmény érdekében alkalmazd a doTERRA Esszenciális bőrápolás termékeivel kialakított rutin részeként.

Használd hetente egyszer vagy kétszer, vagy szükség szerint, reggel vagy este.

Figyelmeztetés

Bőrirritáció esetén hagyd abba a használatát.

 

 

 

Összetevők

1. lépés

Finomító hámlasztó összetevői: Aqua, fehér agyag (kaolin), bambusa arundinacea (bambusz) szárának
kivonata, nátrium-hidrogén-karbonát, bentonit, butilénglikol, glicerin, PEG-8, cetearil-alkohol, hidrogénezett didecén, poligliceril-2-sztearát, kapril/kaprikus triglicerid, cetearil-dimetikon, C12-15 alkil-benzoát, lactobacillus/ sütőtöktermés fermentált szűrlete, citrus aurantifolia (zöldcitrom) olaj, citrus sinensis (vadnarancs) héjából préselt olaj, palmitoil-hexapeptid-12, tribehenin, sztearalkónium-hektorit, tokoferil-acetát, kaprilil-glikol, propilén-karbonát, hexilén-glikol, tetra-hexil-decil-aszkorbát,
tetranátrium-glutamát-diacetát, cetearil-foszfát, ceramid-2, PEG-10 fi toszterol, etil-hexil-glicerin, leuconostoc/retekgyökér fermentált szűrlete, fenoxietanol.
 

2. lépés

Peptidaktivátor összetevői: Aqua, glicerin, hidroxietil-cellulóz, poliszorbát-20, citrus sinensis (vadnarancs) héjából préselt olaj, camellia oleifera leveléből nyert kivonat, chlorella vulgaris kivonat, tejsav, palmitoil-tripeptid-38, acetil-hexapeptid-8, acetiloktapeptid-3, aloe barbadensis (aloe vera) levelének a nedve, tokoferil-acetát, pantenil-triacetát, retinil-palmitát, kaprilil-glikol, etil-hexil-glicerin, hexilén-glikol, hidroxipropilciklodextrin, tetra-hexil-decil-aszkorbát, fenoxietanol. 

 

Kiszerelés: 2 x 50 ml


 

 

 


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában