Dr. Ruth Dempsey: doTERRA Lifelong Vitality Pack

 

"Üdvözlöm Önöket! Az én nevem Dr. Ruth Dempsey, PhD fokozatú természettudós és toxikológusgyakornok vagyok, egész életemben, az elmúlt 30 évben, a kutatás és fejlesztés ágazatban dolgoztam, szakterületem az életmódbeli választások tudománya, méghozzá kifejezetten abban segítek az embereknek, hogy megfelelő életmódbeli döntéseket hozzanak a legrelevánsabb tudományos megállapítások alapján. Nemrég saját vállalkozást indítottam, hogy tanácsadást nyújtsak barátok, családtagok, vállalatok és szakemberek, sőt, kormányszervek számára azzal kapcsolatban, hogyan is kell ezt pontosan csinálni. Elsőként a lányomtól hallottam a doTERRA-ról kb. két évvel ezelőtt, és azonnal beleszerettem az olajokba. Úgy gondoltam, valamiben mások lehetnek ezek az esszenciális olajok, de egy kicsit cinikus voltam magával a vállalattal kapcsolatban, viszont minél alaposabban utánajártam, minél többet beszéltem róla a lányommal, minél több kérdést tettem fel és többet olvastam róla, annál jobban lenyűgözött, főleg a termékek minőségéhez való hozzáállásuk, és maga a termékek mögött álló tudományos munka. Minél többet tudtam meg a vállalatról, annál jobban tetszett. Sajátosan közelítenek a minőséghez. Fontos számukra a gondoskodás, az, hogy változásokat érjenek el a világban, és természetesen a legjobb tudományos megközelítések követése is, és azt hiszem, ez az, ami miatt én is igazán a részese szerettem volna lenni. Így felvettük velük a kapcsolatot, aminek nagyon örülök. Tavaly óta az újonnan alapított Európai Tudományos és Orvosi Oktatási Tanács tagja vagyok, ahol a tudományos összefüggések átlátásával kapcsolatos képességeimmel segíthetek Önöknek és mindenki másnak is, hogy jobb életmódbeli döntéseket tudjanak hozni a legújabb felfedezések alapján, és úgy vélem, hogy erre az egyik legjobb példát hozó termék a doTERRA Lifelong Vitality Complex, és erről szeretnék most beszélni.

Tehát a legelső dolog, ami eszembe jutott ezzel kapcsolatban, hogy vajon miért van szükség étrend-kiegészítésre. Mindig is hittem abban, hogy egy helyes étrenden kívül nincs is másra szükség, hogy ha jól táplálkozunk és zöldségeket is fogyasztunk, és napi ötször étkezünk, akkor megkapunk minden táplálékkiegészítést, ami csak kell. Időnként szedtem A-, C- és D-vitamint, és alkalmanként komplex B-vitamint is, hogy támogassanak az életem bizonyos időszakaiban, de sosem voltam igazán a táplálékkiegészítők híve. Aztán amikor elkezdtem utánajárni és megvizsgáltam a dolog tudományos hátterét, rá kellett jönnöm, hogy napjainkban a gazdálkodásra, az intenzív gazdálkodásra helyezett nyomás és azon tények következtében, hogy az élelmiszerek óriási távolságokat járnak be világszerte, és jó hosszú ideig tároljuk őket, mindenütt súlyos mértékű szennyezések vesznek bennünket körül, és kimerülnek a termőföldek, az élelmiszerek manapság, még ha az ember egészséges étrendet is követ, nem feltétlenül tudnak minden mikrotápanyagot a nekünk kellő mennyiségben biztosítani, és hogy tulajdonképpen a tápanyaghiány egyre nagyobb problémát jelent mára a világ legtöbb országában, és ezért igen, úgy gondolom, hogy az egészséges étrend alapvető fontosságú, de mostanra azt is beláttam, hogy a megfelelő, teljes értékű élelmi mikrotápanyagok is rendkívül jótékony hatásúak, és épp azt imádom a doTERRA Lifelong Vitality Pack-ben, hogy a legújabb tudományos felfedezések alapján állítják elő, a kombinációk és az adagok, valamint az összes fő alkotóelem, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy támogatni tudjuk a vitalitásunkat, mind megtalálható a csomagban. 

Három fő alkotóelemből áll. Három különálló termékre van bontva. Mindegyik összetétele finom egyensúlyban áll azért, hogy kielégítse a tápanyagbeli igényeink valamennyi különleges aspektusát. 

Lássuk elsőként a Microplex VMz-t. 

Ez egy multivitamin, egy multivitamin sok tekintetben olyan, mint a többi multivitamin, azzal a kivétellel természetesen, hogy épp a megfelelő egyensúlyban kínálja a számunkra szükséges vitaminokat. Épp megfelelő kombinációban tartalmaz olyan elemeket is, mint a cink, szelén, vas, valamint a benne található ásványi anyagok, márpedig pillanatnyilag Európában nagyon-nagyon nehéz azt a megfelelő mennyiségű szelént biztosítani, amelyre az embereknek szükségük lenne az étrendjükben, ami a szelén hiányának tudható be az európai termőföldek többségében. Az egyik szempont, ami miatt nagyon megtetszett a doTERRA által összeállított csomag, hogy gondoltak a boltokban általában elérhető vitamintartalmú táplálékkiegészítők egyik legproblémásabb aspektusára is, vagyis gondoltak a biohasznosulásra. Azzal, hogy C-vitamint teszünk egy kapszulába, még nem biztos, hogy biztosítani tudjuk a szervezet számára szükséges C-vitamint. Ezt úgy érték el, hogy a teljes értékű élelmiszerekhez hasonlóan úgy készítették el, hogy a szervezet tápanyagként ismerje fel és a lehető leghatékonyabb módon szívódjon fel. Ez óriási különbséget jelent a termék hasznosulása szempontjából és hogy a szervezet miként tudja felszívni és felhasználni. 

A következő termék, amelyről beszélni szeretnék a xEO Mega és természetesen ez az a termék, amely az omega-3 zsírsavakat biztosítja. Az omega-3 zsírsavakat és még sok egyebet is, de ezek olyan többszörösen telítetlen zsírsavak, amelyekre PUFA néven is szoktak utalni. Ezek a zsírsavak nélkülözhetetlenek magát a szervezetet alkotó sejtek összetételének sok-sok része számára, különösen az immunválasz és a gyulladások tekintetében, de az emberi testnek az omega-3 és omega-6 zsírsavak egyensúlyára van szüksége. Az omega-6 zsírsavakhoz általában nem nehéz hozzájutni az étrendünkből, de az omega-3 zsírsavak nagyon-nagyon nehezen hozzáférhetők, így az omega 3 pótlása nagyon fontos részévé vált a megfelelő tápanyagok biztosításának. Ez a típusú omega 3 halolajból származik. valamint algából. A xEO Megának létezik vegán változata is, amely algából származó omega 3 zsírsavakat tartalmaz és ugyanúgy vitaminok egész sora egészíti ki őket. Számos tudományos megállapítás született arról, hogy a D vitamin, például és az omega 3 zsírsavak együttműködve gyulladáscsökkentő hatást fejtenek ki a sejtek szintjén. Ezenkívül pedig egy kiadós adag asztaxantint is tartalmaz, amely egy rendkívül erőteljes antioxidáns, valamint az esszenciális olajok remek kombinációját is, amely egyszerre segít az antioxidánsok erejének fokozásában és a halolajok tartósításában is, meggátolva, hogy megavasodjanak magukon a sejteken belül. Szóval már ebből is kiderül, hogy egy nagyon izgalmas csomagról van szó. 

A három közül a legutolsó pedig a doTERRA szabadalmazott növényi keverékét tartalmazó Alpha CRS+, amely egy sejttámogató rendszer, erőteljes antioxidánsok és növényi polifenolok egész tárházával, és amely biztosítja a szervezet számára szükséges védelmet a sejteken belüli fő rendszerek többségének támogatása érdekében, különös tekintettel az energiatermelésre, magukon a sejteken belüli antioxidáns állapotra, gyulladáscsökkentő állapotra. Az Alpha CRS+ olyan alkotóelemeket is tartalmaz, amelyek a mitokondriális működés támogatásához járulnak hozzá, azért, hogy több energiát biztosítsanak. És olyan társtényezők keverékét is tartalmazza, mint a Q10 koenzim, az alfa-liponsav és az acetil-L-karnitin, és természetesen ginkgo biloba is van benne, amellyel kapcsolatban manapság nem kevés tudományos eredmény lát napvilágot arról, micsoda támogatást képes nyújtani és előidézni a központi idegrendszerre és általában az idegrendszerekre nézve.

Külön-külön tehát ezek mindegyike csodás. Amit pedig imádok ebben a hármasban, az az, hogy egyre több tudományos bizonyíték születik a különböző kombinációkról, a D-vitaminról és az omega 3 zsírsavak egyikéről, a DHA-ról, amelyek köztudottan egymás hatását erősítve segítik az immunrendszer támogatását. Hasonlóképpen a kvercetin és az omega 3 zsírsavak is igazoltan nagyon jól működnek együtt. A három alkotóelem ötvözésével tehát további kedvező hatásokhoz juthatunk a különböző kombinációk révén, és így az összes alkotórész kémiájának külön-külön is egyértelműen megvan a maga létjogosultsága, de nem csak tudományos szempontból, ugyanis a doTERRA maga is végzett néhány klinikai vizsgálatot, és ez egyike volt azoknak a dolgoknak, amelyek lenyűgöztek a doTERRA-val kapcsolatban, amikor még csak a vizsgálódós időszakomban tartottam. Jó pár klinikai vizsgálatot indítottak. Legelőször 2017-ben tettek közzé egy klinikai vizsgálatot az LLV komponenseiről. Ez egy viszonylag kis vizsgálat volt, és csak kísérleti jellegű, amely csupán két hónapig tartott, de még ilyen körülmények között is, amikor embereket kérdeztek meg magának a vizsgálatnak a keretében, az egyetlen változtatás az volt, hogy az LLV-t két hónapon át szedték, és egy meglehetősen széles tartományban végeztek méréseket, azt hiszem, kb. 14 különféle kombinációját azoknak a szempontoknak, amelyek a szív- és érrendszeri egészség paramétereinek számítanak például, és közülük sok tekintetben jelentős javulást észleltek csupán az alatt a két hónapos időszak alatt. Emellett a szubjektív javulásokat is vizsgálták és sok szempontból azt hiszem, ezt talán a legfontosabb dolog, hogy jelentős javulást észleltek a bevont emberek kedélyállapotával, jóllétével és egészségével kapcsolatos szubjektív érzések nagy része terén, ezt pedig onnan is tudjuk, hogy amikor csak elbeszélgetünk az emberekkel, elmondják, mennyire szeretik az LLV-t szedni, és hogy mennyire más közérzetet teremt számukra, de azért jól esik mindezt egy kontrollált tudományos kísérlet keretében is látni. 

Röviden szólva tehát úgy tűnik, hogy ezek a táplálékkiegészítők igenis sokat nyomnak a latban. És végül, miután sorra vettük, mi mindent tehetünk, szeretném azt is elmondani, hogy én személy szerint úgy gondolom, az LLV-k óriási változást hoztak az életembe. Sokkal, de sokkal jobban érzem magamat. 

Sokkal kellemesebbnek érzem az étrendet, amelyet jelenleg követek, de akkor is kitartok amellett, hogy van néhány dolog, amihez tartanunk kell magunkat. Az egészséges étrend az egyik. Mindenkit szívből arra bátorítok, hogy fogyasszon több helyi beszerzésű élelmiszert, frissebb élelmiszereket, amennyire csak tud, mert ez a legjobb módja, hogy hozzájusson minden tápanyaghoz, amihez csak lehet. Emellett azt is javaslom, hogy igyanak annyi vizet, amennyit a csak tudnak. Igen, tudom, hogy túl sok vizet is lehet inni, de az nem valószínű, hogy bekövetkezik. A napi két-három liter már egy komoly kihívás, de ha sikerül napi szinten teljesíteniük, jelentős változásokat fog előidézni abban, hogyan dolgozza fel a szervezetük az élelmiszereket, és sok egyéb funkciót is támogatni fog. 

Az utolsó dolog pedig, amit javasolni szeretnék Önöknek természetesen az, hogy szedjék az LLV-t, a Lifelong Vitality Complexet, méghozzá mindennap rendszeresen ugyanabban az időpontban, amelyet megfelelőnek találnak. Javaslom továbbá, hogy étkezés közben vegyék be, ha lehetséges, mert az segíti a felszívódását, ahogyan a benne található összetevők némelyikének a működését is, de a legfontosabb hogy találjanak egy olyan időpontot, amelyről tudják, hogy akkor eszükbe fog jutni bevenni, mivel csak így érhetnek el vele valódi változást. 

Köszönöm."

 

 

Ára: 101,5 euró ; ~ 36.700 forint

 

 
 

Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában