doTERRA Nyugalom és harmónia csomag

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Az egészséges test alapfeltétele az egészséges elme. A stressz és az alváshiány gátolhatja a test természetes folyamatait, ennek pedig különféle panaszok és betegségek lehetnek a következményei. Támogasd tested és elméd a doTERRA legjobb, a pihenést és ellazulást elősegítő természetes módszereivel.

Mit tartalmaz a csomag?

doTERRA Balance (15 ml), vörös cédrus (15 ml), levendula (15 ml), petitgrain (15 ml), doTERRA Peace (10 ml-es golyós kiszerelés), doTERRA Serenity (15 ml), vadnarancs (5 ml), doTERRA Serenity lágyzselatin kapszula

 

 

 

doTERRA Balance

A Balance keverék friss, fás aromája tökéletesen illik azokhoz a helyzetekhez, amikor egy kis harmóniával tennél rendet mindennapjaidban. A lucfenyő, kámforfa, tömjén, kék varádics és kék kamilla esszenciális olajok olyan tökéletes keveréket alkotnak a frakcionált kókuszolajjal, amely magával ragadó illatával békés, pihentető légkört és jó közérzetet teremt.

Elsődleges előnyök

  • A doTERRA Balance keveréket olyan, az érzelmekre kedvező hatást gyakorló esszenciális olajok alkotják, amelyek együttes erővel járulnak hozzá a megnyugváshoz és a jó közérzethez
  • Aromatikusan és külsőleg alkalmazva is számos használati módot és jótékony hatást kínál
  • Csillapítja a szorongást, megnyugvást és feloldódást támogató légkört teremt, amelyben hatékonyan tudsz pihenni
  • A doTERRA Balance aromája édes és fás, ami ideális a kiegyensúlyozott, harmonikus kedélyállapot elősegítéséhez
  • Lucfenyő, kámforfa, kék varádics, kék kamilla és tömjén esszenciális olajok felhasználásával készül

 

 

 

Vörös cédrus

Az intenzív árnyalatairól és meleg, fás illatáról ismert vörös cédrus esszenciális olaj jótékony hatások hosszú sorát kínálja. A vörös cédrus a legerőteljesebb kiegyensúlyozó hatást kiváltó olajok egyike, amellyel egy-egy hosszú nap végén nyugalmat árasztó légkört teremthetsz. A hideg éghajlati övben honos fafajta jellemzően a magas hegyoldalakat kedveli, és akár 30 méter magasra is megnő. A vörös cédrus esszenciális olaj pedig a fa nagyságát és erejét idéző vehemenciával biztosít számunkra jó közérzetet és vitalitást. Külsőleg alkalmazva a vörös cédrus esszenciális olaj tisztító hatást fejt ki. Emellett pedig masszázsterápiás célokra is gyakran alkalmazzák szellemi és testi pihenés és megnyugvás céljából.  

Elsődleges előnyök

  • A vörös cédrus esszenciális olaj a szellem és a test számára egyaránt nyugtató és kiegyensúlyozó tulajdonságokat biztosít.
  • Kiegyensúlyozó tulajdonságainak köszönhetően testmozgás előtt alkalmazva gondoskodik a jó közérzetedről és a vitalitásodról, ami segít az összpontosításban.
  • A vörös cédrus olajának tisztító tulajdonságai a bőrhibák megjelenésének csökkentéséhez is hozzájárulnak.
  • A vörös cédrus esszenciális olaj kémiai összetételénél fogva rovarriasztóként is hatékonyan alkalmazható bármely évszakban.
  • Az ősi civilizációkban is évszázadokon át számtalan módon alkalmazták mind az olajat, mind magát a fát.

 

 

 

Levendula

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menj.

Elsődleges előnyök

  • Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért.
  • Hatékonyan képes csillapítani és enyhíteni az alkalmanként előforduló bőrirritációkat.
  • Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai és jótékony aromás hatásai miatt napjainkban is töretlenül nő.
  • A levendula esszenciális olaj nyugtató tulajdonságai segítenek a kedélyállapot javításában, és köztudottan hozzájárulnak a pihentető légkör megteremtéséhez.

 

 

 

 

doTERRA Peace Touch

A virág és menta esszenciális olajok keverékéből álló doTERRA Peace Touch Megerősítő keverék egy hasznos emlékeztető arra, hogy nem kell tökéletesnek lenned ahhoz, hogy megtaláld a békét. Lassíts, vegyél egy mély levegőt, és találj vissza a higgadt, összeszedett énedhez. Használd a doTERRA Peace Touch keveréket, hogy elégedett, higgadt és a nyugodt tudj maradni. A belső béke csak Rajtad múlik – na meg néhány csepp doTERRA Peace Megerősítő keveréken.

Elsődleges előnyök

  • A doTERRA Peace keverék aromája jól kiegészíti a béke, a megnyugvás és az elégedettség érzésének pozitív megerősítését
  • Kellemes, megnyugtató aromájával ideális légkört teremt meditációhoz és jógagyakorlatokhoz
  • A béke, a megnyugvás és az elégedettség érzésével tölt el
  • A mentás és virágos esszenciális olajokból készülő doTERRA Peace segít csillapítani az érzelmeket
  • A doTERRA Peace az ellazulást és megnyugvást segítő olajok legjavát tartalmazza, úgymint levendulát, majoránnát, vetivert és ilang ilangot

 

 

 

 

Petitgrain

A petitgrain esszenciális olajat a keserűnarancsfából nyerik ki, amelynek a hagyományos gyógymódokban való alkalmazása igen hosszú múltra tekint vissza. Kezdetekben főként fertőtlenítő tulajdonságaiért használták. Mára azonban a legújabb tudományos eredmények alapján a petitgrainolaj számos egyéb használati módja és jótékony hatása is igazolást nyert. Ilyen például a nyugtató, pihentető hatás és a bőrhibák megjelenésének mérséklése is. A petitgrainolajat az illatszergyártásban is széles körben alkalmazzák friss, gyógynövényes aromájáért. A levendula esszenciális olajjal pedig remekül kiegészítik egymást, mivel a két olaj egészen hasonló jótékony tulajdonságokat kínál. 

Elsődleges előnyök

  • A petitgrainolaj aromája friss, virágos és gyakran gyógynövényes jegyeket is tartalmaz.
  • A petitgrain esszenciális olaj ellazító tulajdonságai jól kamatoztathatók masszázs közben.
  • Az olajat lehetőség szerint még a hidratálókrém előtt vigye fel a bőrhibák megjelenésének csökkentése érdekében.
  • A petitgrain kémiai összetétele nagyban hozzájárul az olaj nyugtató, ellazító hatásának támogatásához.


 

 

 

 

Serenity

A doTERRA Serenity egy olyan, békés nyugalmat árasztó esszenciálisolaj-keverék, amely pihentet és ellazít. Ez a csendesítő keverék azonnal kifejti hatását, hogy pillanatok alatt átadhasd magad az édes pihenésnek. A doTERRA Serenity csupa olyan esszenciális olajokat ötvöz, amelyek a feszültséget csökkentő és az érzelmeket csillapító hatásaikról ismertek. Alkalmazd külsőleg lefekvés előtt, hogy elcsitítsa minden nyugtalanságod, és felkészülhess a pihentető alvásra. A vörös cédrus, kámforfa és a vetiver esszenciális olajok olyan kiegyensúlyozó aromát adnak ennek a keveréknek, amely lecsendesíti az elmét, és megnyugtatja az érzékeket.

Elsődleges előnyök

  • A Serenity egyedülálló összetétele segít a pihenésben és az ellazulásban.
  • Felfokozott érzelmi állapotban hozzájárul az érzelmek csillapításához és az érzékek megnyugtatásához.
  • Külsőleg történő alkalmazás esetén a Serenity hatása azonnal érezhető, pillanatok alatt segít csökkenteni a feszültséget.
  • A vörös cédrus, kámforfa és a vetiver esszenciális olajok kombinációja gondoskodik a nyugtató aromáról, és biztosítja a keverék kiegyensúlyozó tulajdonságait.
  • Hozzájárul a pihentető és ellazító légkör megteremtéséhez, ezért ideális választás lefekvés előtti használatra.

 

 

 

 

doTERRA Serenity lágyzselatin kapszula

A doTERRA Serenity lágyzselatin kapszulának köszönhetően egyszerűen megtapasztalhatod a doTERRA Serenity Pihentető keverék jótékony hatásait, amely egyedülálló módon a levendula esszenciális olaj és az L-teanin sokat kutatott előnyeit citromfű-, golgotavirág- és kamillakivonattal ötvözi egy vegetáriánus lágyzselatin kapszula formájában. 

Elsődleges előnyök

  • Vegetáriánus lágyzselatin kapszula 
  • Élvezze a doTERRA Serenity Pihentető keverék jótékony hatásait praktikus lágyzselatin kapszula formájában

 

 

 

 

Vadnarancs (5 ml)

A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs stimuláló és tisztító tulajdonságokkal bír. A hangulatemelő és energiát adó olaj frissítő, édes és üde aromájával bármilyen esszenciálisolaj-keveréket nagyszerűen kiegészít. 

Elsődleges előnyök

  • Hidegen sajtolják a gyümölcs héjából, hogy megőrizzék jellegzetesen finom összetételét, valamint hasznos és erőteljes tulajdonságait.
  • Köztudottan energizáló aromát és tisztító tulajdonságokat kínál.
  • Használatával frissítő íz adható akár egy pohár víznek, akár megannyi ételnek a sós-fűszeres ízvilágtól egészen az édességekig.
  • Párologtatva az olaj azonnal felismerhető, jellegzetes illata ideális konyhai vagy fürdőszobai légfrissítő
  • Tökéletesen elegyíthető a doTERRA többi esszenciális olajával, ha egy édes, frissítő aromával szeretné javítani a hangulatát.

 

 

 

 

 

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek