Teljes doTERRA Spa csomag


Kényeztesd magad tetőtől talpig a teljes doTERRA SPA csomaggal. Jelentős összeget takaríthatsz meg a doTERRA SPA termékcsalád minden tagján.

Mit tartalmaz a csomag?

Hidratáló szappan, frissítő tusfürdő, hámlasztó testradír, méregtelenítő iszappakolás, tápláló testvaj, kéz- és testápoló krém, Citrus Bliss kézkrém, eredeti ajakbalzsam, trópusi ajakbalzsam, gyógynövényes ajakbalzsam

 

 

 

Hidratálószappan

A doTERRA SPA hidratáló szappan különleges érzést, habot, aromát és tisztító hatást biztosít. A durva felületaktív anyagokat tartalmazó, hagyományos szappanokkal ellentétben ettől a szappantól a bőr érezhetően tiszta, sima és puha lesz. Kíméletes habja könnyedén eloszlatható a bőrön, ugyanakkor alaposan tisztít és hidratál. A CPTG minősítésű bergamott és grépfrút esszenciális olajok élénkítő illata már a csomag első kinyitásakor betölti a levegőt, ahogy azután minden egyes használatkor. Legyen részed egy tápláló, tisztító hatású, aromás spaélményben a doTERRA természetes, egyedülálló szappanjával. 

 

Elsődleges előnyök
 

  • A bergamott esszenciális olaj megnyugtatja a bőrt, és felemelő, mégis stabilizáló aromát áraszt.
  • A grépfrút tisztítja a bőrt, energizáló illata pedig javítja a hangulatot.
  • Az aloélevélből nyert nedv tisztítja, hidratálja, simává és puhává varázsolja a bőrt.
  • A kozmetikai iparban nagy elismerésnek örvendő jojobamagolaj köztudottan gyorsan felszívódik és mélyen hidratál.
  • A növényi eredetű glicerin hidratálja a bőrt és segít megőrizni annak nedvességtartalmát, miközben arról is gondoskodik, hogy a szappan finom habjával kényeztesse a bőrt.

 

 


Ajakbalzsam – Eredeti

A doTERRA SPA ajakbalzsam egy növényi olajokat, növényi összetevőket és esszenciális olajokat tartalmazó természetes készítmény, amely hidratálja és puhítja az ajkakat, miközben az esszenciális olajok egyedi illatával ajándékoz meg. Ez az extra hidratáló ajakbalzsam a méhviasz mellett tartalmaz kókusz-, moringamag- és avokádóolajat is, hogy könnyedén csússzon az ajkakon, egész napon át tartó, mély hidratálást maga után hagyva. Új és korszerűsített formula, amelyet tökéletesen kiegészít a vadnarancs és borsmenta esszenciális olajokat tartalmazó Eredeti illatunk. 

Elsődleges előnyök

  • Minden ajakbalzsam válogatott esszenciális olajok keverékét tartalmazza, ami egyedi hatást gyakorol az érzékekre.
  • A moringaolaj egy bőrlágyító anyag, amely ajkainak természetes fényt adva gondoskodik azok szebb megjelenéséről és puhább érzetéről.
  • Az avokádóolaj hidratál és puhít, hogy ajkaid mindig egészségesnek és hidratáltnak látszódjanak.
  • Puhává teszi az ajkakat, és egyedülálló aromát biztosít.




Tápláló testvaj

Kényeztesd bőröd a doTERRA SPA tápláló testvaj adta gazdag hidratálással. Ennek a természetes készítménynek az alapja sheavaj és kakaóvaj keveréke, amelyekről köztudott, hogy képesek mélyen hidratálni a bőrt, és elősegíteni annak rugalmasságát. A jojobaolaj gyorsan beszívódik a bőrbe és hidratált megjelenést kölcsönöz neki, míg az avokádóolaj táplálja és puhítja a bőrt. A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) vadnarancs, duglászfenyő és tömjén esszenciális olajok intenzív aromatikus spa élménnyé varázsolják ezt a kényeztető formulát, és emellett számos tisztító és fiatalító jótékony hatással rendelkeznek. 

Elsődleges előnyök 

  • A vadnarancs esszenciális olaj közismert tisztító hatásairól.
  • A duglászfenyő esszenciális olaja tisztító hatást gyakorol a bőrre, és hangulatjavító aromatikus tulajdonságokkal rendelkezik.
  • A tömjén esszenciális olaja fiatalítja a bőrt, és egyensúlyba hozza az érzelmeket.
  • A sheavaj mélyen hidratálja a bőrt, és elősegíti annak rugalmasságát.
  • A kakaóvaj nyugtatja és természetes módon táplálja a bőrt.
  • A jojobaolaj a bőrbe gyorsan beszívódva táplálja, hidratálja és puhítja azt.
  • Az avokádóolaj hozzájárul az egészséges és hidratált megjelenésű bőr fenntartásához.

 

 

Hámlasztó testradír

A doTERRA SPA hámlasztó testradír egy természetes, kíméletes testradír. A cukornád segítségével gyengéden hámlasztja és tisztítja a bőrt egészséges ragyogást eredményezve. A CPTG minősítésű vadnarancs, grépfrút és gyömbér esszenciális olajokkal gazdagított testradírral egyedi, otthoni spa élményben lehet részed. A kukui dió, a makadámiadió és a kókusz olajának gazdag keverékéből előállított doTERRA Spa hámlasztó testradír nemcsak eltávolítja az elhalt bőrsejteket, de a létfontosságú hidratáltságot is visszaállítja, hogy ezáltal megőrizze a bőr sima és puha megjelenését. Ez a pazar testradír egész biztosan elcsábítja érzékeid, kényezteti a tested és melegséggel tölti el a lelked.

Elsődleges előnyök 

  • A vadnarancs és a grépfrút esszenciális olajok segítenek új életre kelteni a bőrt.
  • A gyömbér esszenciális olaj enyhítő és melegítő hatású.
  • A természetes cukornád gyengéd hámlasztó.
  • A napraforgóolajtól a bőr puha és sima lesz.
  • Az édesmandula-olaj hidratálóként funkcionál, és a bőrön könnyedén eloszlathatóvá teszi a testradírt.
  • A kukui dió olaja nyugtatja és hidratálja a bőrt anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után.

 

 

Frissítő tusfürdő

A doTERRA SPA frissítő tusfürdő olyan természetes, esszenciális olajos tusfürdő, amely hamisítatlan tisztálkodási és aromatikus spa élményt nyújt. A CPTG minősítésű bergamott, grépfrút és vörös cédrus esszenciális olajok élénkítő illata frissítő és hangulatjavító hatású, így a tusfürdő ideális a nap indításához. A kókuszolajból nyert természetes felületaktív anyagok gyengéd, ugyanakkor alapos tisztításról gondoskodnak anélkül, hogy más, durvább szappanokhoz és tusfürdőkhöz hasonlóan irritálnák a bőrt. Ez a természetes, géles lemosó tökéletes habzásának köszönhetően könnyedén eloszlatható a bőrön, de a természetes olajokat nem távolítja el, ezáltal tiszta, sima és friss érzetű bőrt hagy maga után.  

Elsődleges előnyök 

  • A bergamott esszenciális olaj tisztítja és megnyugtatja a bőrt, és felemelő, mégis stabilizáló aromát áraszt.
  • A grépfrút tisztítja a bőrt, energizáló és frissítő illata pedig javítja a hangulatot.
  • A vörös cédrus esszenciális olaj segíti az ellazulást.
  • A nátrium-metil-oleil-taurát egy természetes eredetű, szulfátmentes, gyengéd felületaktív anyag, amely könnyedén lebomlik biológiai úton.


 

 

Citrus Bliss kézkrém

A doTERRA Spa Citrus Bliss kézkrém egy selymes, tápláló krém, amelyet a Citrus Bliss CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokból álló, felemelő keverékkel ötvöztünk, hogy a bőrt simává és ragyogóvá varázsolja.
A könnyű, hidratáló formula csökkenti a bőrhibák megjelenését. A kondicionáló bőrpuhító anyagok és természetes növényi kivonatok felhasználásával előállított Citrus Bliss kézkrémmel bőröd megőrzi egészségét és hidratáltságát. A hangulatjavító aromájáról ismert Citrus Bliss szabadalmazott keverék energizáló és frissítő tulajdonságaival teszi még hatékonyabbá a krémet.
A Citrus Bliss kézkrém kis méretű, praktikus tubusban kapható, ezáltal tökéletes utazáshoz, és a nap folyamán is gondoskodhat kezeid hidratálásáról. 

Elsődleges előnyök

  • A nem zsíros készítmény gyorsan felszívódik és optimális hidratáltságot biztosít, hogy kezünknek egészséges megjelenést adjon.
  • Ideális a mérete, hogy az autóban tartsd, bevidd az irodába vagy bárhová magaddal vidd.
  • Természetes növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek puhává és hidratálttá teszik a bőrt.
  • Jól ismert a napraforgómag- és a makadámiadió-olajok kivételes hidratáló tulajdonsága, és az a képessége, hogy megtartják a bőr nedvességtartalmát.

 

 

 

Illatmentes kéz-és testápoló krém

Kényeztesd magad a pazar doTERRA SPA kéz- és testápoló krémmel – egy könnyű, nem zsíros készítménnyel, amely jojoba- és makadámiadió-olajat, murumuru- és kakaóvajat, valamint tápláló növényi kivonatokat tartalmaz. A könnyű, gyorsan beszívódó krém a bőrt bársonyosan puhává és simává varázsolja. Ez a kéz- és testápoláshoz is ideális krém tökéletesen illik az esszenciális olajokhoz, így személyre szabott aromatikus élményben lehet részed tetőtől talpig. 

Elsődleges előnyök

  • Könnyen vegyítheted kedvenc esszenciális olajoddal, hogy egyedi illatélményt teremtsen.
  • A készítmény nem zsíros, így gyorsan felszívódik, a puha és sima bőr pedig egészséges látványt nyújt.
  • Jól ismert a napraforgómag- és a makadámiadió-olajok kivételes hidratáló tulajdonsága, és az a képessége, hogy megtartják a bőr nedvességtartalmát.
  • A murumuru- és kakaóvajat tápláló növényi kivonatokkal elegyítettük a nyugtató, egymást erősítő hatás érdekében.

 

 



Méregtelenítő iszappakolás

Kényeztesd bőröd a Föld nagyra becsült ajándékaival – CPTG minősítésű esszenciális olajokkal, természetes agyagokkal, tisztító ásványi anyagokkal és tápláló gyógynövényekkel. A doTERRA SPA méregtelenítő iszappakolás egy agyagmaszk, amely tisztító és méregtelenítő hatásával csökkenti a bőrhibák megjelenését. Ez a mirha, borókabogyó és grépfrút esszenciális olajokkal gazdagított szabadalmazott maszk fényűző és aromatikus spa kezelésről gondoskodik, amely kényezteti a bőrt, és élénkíti az érzékeket.  

Elsődleges előnyök 

  • Tisztító és nyugtató jótékony hatásaikról ismert mirha, borókabogyó és grépfrút esszenciális olajokkal gazdagítva.
  • A sheavaj elősegíti a hidratált bőr érzetét, és méregtelenítő hatással rendelkezik.
  • A természetes zöldagyag cinket, szelént, rezet és más alkotóelemeket tartalmaz, amelyekkel tisztítja a zsíros bőrt, és csökkenti annak csillogását.
  • Csökkenti a bőrhibák megjelenését, miközben otthoni spa élményt nyújt.

 

 

A csomag ára: 110,5 euró ; ~ 40.800 forint

A csomag tartalma egyenként: 121,5 euró ; ~ 44.900

Megtakarítás: ~ 4.100 forint

 


Vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában