DigestTab rágótabletta

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A ZenGest a doTERRA egyik legnépszerűbb keveréke, mivel segíti az emésztést, enyhíti az alkalmi gyomorpanaszokat és fenntartja az egészséges emésztőrendszert. Most ez a hihetetlenül hatékony keverék kényelmes rágótabletta formájában is elérhető. A DigestTab-ban lévő kalcium-karbonát savsemlegesítő hatása révén segít csökkenteni az égő érzést. A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) természetes illóolajok, köztük a borsmenta, koriander, gyömbér, kömény, kardamom, édeskömény és ánizs hozzájárulhatnak az egészséges emésztőrendszer fenntartásához.


Kálcium-karbonát 

A természetes ásványi forrásokból származó kalcium-karbonát segít fenntartani a gyomorsav egyensúlyát azáltal, hogy semlegesíti a felesleges savat a gyomorban. Ez segít enyhíteni az alkalmankénti savasság, például gyomorégés, emésztési zavarok és puffadás okozta kellemetlenségeket. Ez a speciálisan kialakított kalcium-karbonát kevésbé meszes, mint sok hasonló termék a piacon, és sokkal könnyebben rágható és lenyelhető.

 

 

ZenGest illóolaj keverék 

Ez az egyedülálló keverék gyömbért, édesköményt és koriandert tartalmaz, amelyek segítenek enyhíteni az időnkénti gyomor- és emésztési zavarokat, míg a borsmenta, csillagánizs, kardamom és a kömény segíti az emésztést, és segít fenntartani az egészséges gyomor-bélrendszert. A ZenGest egy egészséges, természetes és gyengéd módszer az alkalmankénti gyomorpanaszok megnyugtatására vagy az egészséges emésztőrendszer fenntartására.

 

Elsődleges előnyök

  • Gyömbér, édeskömény, koriander, borsmenta és más esszenciális olajokat tartalmazó ZenGest Támogató keverékkel gazdagított kalcium-karbonát tabletták.
  • Egészséges, gyengéd formulát biztosít kifejezetten érzékeny gyomrú egyének számára.  
  • Egyesíti a kalcium-karbonát egyedülálló emésztést elősegítő előnyeit a hagyományosan a gyomor-bél traktus nyugtatójáról ismert növényekből származó tiszta illóolajokkal, beleértve a borsmentát, koriandert, gyömbért, köményt, kardamomot, édesköményt és az ánizst a természetes összetevők egyedülálló és erőteljes szinergikus keverékével. 
  • Enyhíti az időnkénti gyomorégést és emésztési zavarokat, miközben elősegíti a gyomor-bél traktus általános egészségét. 
  • Enyhülést nyújt az alkalmi gyomorpanaszok, savanyú gyomor emésztési zavarok és gyomorégés esetén. 
  • Csillapítja az alkalmankénti savas emésztési zavarok kellemetlen égetését, és segít csökkenteni a nem kívánt böfögést és puffadást.



Fő összetevők
    Ánizs
    Borsmenta
    Gyömbér
    Köménymag
    Édeskömény


Használati módok

Habár a táplálékkiegészítők remekül támogatják a napi rutint, nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot

Használat előtt olvass el minden óvintézkedést és figyelmeztetést

Ne lépd túl a javasolt adagolást.

Használati utasítás

Rágj el egy tablettát szükség szerint, naponta legfeljebb hatszor.
 

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne lépd túl a javasolt napi adagot. A táplálékkiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás és diagnosztizált betegségek esetén használat előtt konzultálj orvosoddal.




Teljes összetevőlista

Édesítőszerek (xilitol*, izomalt*, szteviol-glikozid), kalcium-karbonát, sűrítőanyag (gumiarábikum), csomósodásgátló (szilícium-dioxid), ánizsolaj (Illicium verum), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), borsmentaolaj, gyömbérgyökérolaj, köménymagolaj, koriandermag-olaj, tárkonyolaj, édesköménymag-olaj *Túlzott mennyiségben fogyasztva hashajtó hatású lehet.

 

 

Kérdések és válaszok

K.: Biztonságos a DigestTab mindennapi szedése?

V.: Igen, a DigestTab minden nap biztonságosan bevehető, és a javasolt felhasználás betartása mellett nem merülhet fel biztonsági aggály.

 

K.: Bevehetek az ajánlott adagnál többet?

V.: Bár a DigestTab biztonságos és hatékony az alkalmi gyomorégés és emésztési zavarok enyhítésére, mindig javasoljuk, hogy kövesd a javasolt címkén feltüntetett felhasználási javaslatokat. Konzultálj szakképzett egészségügyi dolgozóval, ha többet szeretnél szedni, mint javasolt.


K.: Milyen gyorsan érezhetem az előnyeit?

V.: A DigestTab előnyei általában a fogyasztás után 30 percen belül tapasztalhatók, bár minden egyén eltérő, és az eredmények eltérőek lehetnek.


K.: Szedhetem a DigestTab-ot más DigestZen termékekkel, mint például a Zendocrine vagy a ZenGest Softgels?

V.: Igen, nem lehet probléma a DigestTab szedése más ZenGest termékekkel.


K.: Ez a termék GMO- és gluténmentesnek tekinthető?

V.: A DigestTab génmódosított anyagoktól mentes, és nem tartalmaz glutént.


K.: A Digest Tab vegetáriánusbarát?

V.: Igen, a DigestTab vegetáriánusbarát.


K.: Hány csepp ZenGest olajkeverék van egy tablettában?

V.: Fél csepp.


Kiszerelés: 100 tabletta:

Ára: 17,25 euró ; ~ 6.700 forint



Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában