Megújul a ZenGest emésztőrendszeri keverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 

A doTERRA folyamatosan fejleszt, így esik meg most, hogy hamarosan megjelenik a ZenGest emésztőrendszeri olajkeverék megújult összetevőkkel. Ha már eddig is szeretted a ZenGest, úgy ahogy van, ne aggódj. Az új olajkeverék rendkívül hasonlít az eredetihez, és - eddigi tesztjeik során - a felhasználók elsősorban az új és továbbfejlesztett változatot preferálják. Hamarosan magadon is kipróbálhatod!

A ZenGest emésztőrendszeri keverék speciálisan az egészséges emésztés támogatására lett kifejlesztve. Alkalmazható belsőleg vagy helyileg masszírozható az alkalmi gyomorproblémák enyhítésére.

Használati tippek

Dörzsöld a hasadra utazás, repülés a nyugtató aroma érdekében.
Alkalmazd belsőleg amikor új ételeket próbálsz ki az esetleges gyomorrontások csillapítására.
Tegyél a vizedbe, teádba az egészséges gyomor-bél működés fenntartásához.
 

 


Mi is a ZenGest?

Egy nyugtató emésztést segítő esszenciálisolaj-keverék, mely elősegíti az egészséges emésztési funkciókat és enyhíti a gyomorpanaszokat. Tökéletes ideges gyomor és puffadás esetén. A DigestZen segít harmonizálni az érzelmi egyensúlyhiányt is, amely hozzájárulhat a gyomorrontáshoz és az emésztési kellemetlenségekhez.

Új és továbbfejlesztett ZenGest formula

A doTERRA-nál elkötelezettek a folyamatos illóolaj-kutatás iránt, és ennek megfelelően fejlesztik a termékeket. Az emésztőrendszer egészségével és az illóolajokkal kapcsolatos új kutatások a
ZenGest emésztőrendszer keverék izgalmas újrafogalmazásához vezettek, amelynek célja a jobb hatékonyság, aroma és íz biztosítása.

A frissített formula majdnem mindegyik olajat tartalmazza, mint korábban (
gyömbér, borsmenta, tárkony, édeskömény, kömény, koriander és ánizs), a kardamom illóolaj új hozzáadásával, amely egy erős belsőleg használandó olaj az emésztést támogatásához valamint kellemes aromájú, amely jól kiegészíti a ZenGest-et. Ezenkívül a keverékben lévő egyes olajok mennyiségét módosították. Kutatásuk elsősorban a gyömbér, a koriander és a borsmenta kiemelkedőbb szerepét támogatja.

 

Milyen olajok vannak a ZenGest-ben?

A
ZenGest a borsmenta, gyömbér, kardamom, kömény, ánizs, koriander és édeskömény illóolajok sajátos keveréke. Ezek az olajok ismertek a gyomor-bélrendszer támogatásáról, és együtt erőteljes emésztést segítő keveréket alkotnak.

A borsmenta az egyik legnépszerűbb illóolaj, és jó okkal. A borsmenta belső használata számtalan csodálatos előnyt kínál, beleértve az egészséges emésztés támogatását. A borsmentaolajat belsőleg alkalmazva megkönnyítheti az alkalmi gyomorrontásokat. A borsmentaolaj illata és íze üdítő, mentás és szellős.

A keverék újdonsága, hogy a kardamom illóolaj. Belsőleg alkalmazva segíti az emésztést és a légzésfunkciókat. A kardamom a gyömbér rokona és a „Fűszerek királynője” néven ismert. A kardamomolaj támogatja a gyomor-bélrendszer működését, és a szervezetbe juttatva megkönnyítheti az emésztési zavarokat.

A koriander szintén összetevője a
ZenGest-nek. Gyengéden tisztító, és belsőleg segíti az egészséges gyomor-bél traktus fenntartását.

A gyömbért a gyömbér rizómájából desztillálják, amelyet gyakran fűszerként használnak főzéshez. A gyömbér illóolaj támogatja az emésztés egészségét és csökkentheti az alkalmi hányinger érzését.

A köményt az ókori Egyiptom óta használják az emésztés támogatására, írásos bizonyítékokkal, amelyek legalább Kr.e. 1550-ig nyúlnak vissza. A kömény illóolajat a sárgarépacsalád édes illatú gyógynövényének magjából desztillálják. A skandináv, német és orosz receptekben kedvelt kömény olaj megkönnyíti a puffadást, felfrissíti a leheletet, és átfogó emésztőrendszerként viselkedik.

Édes és kifinomult ánizs illóolajat gyakran adnak a pékárukhoz és likőrökhöz Európában az emésztőrendszer egészségének elősegítése érdekében. Ez egyedülálló olaj, mivel szárított ánizs gyümölcsökből desztillálják, és édesgyökérszerű illatú, nyugtató olajat termel, hatékony emésztési előnyökkel.

Az édeskömény illóolajról kimutatták, hogy enyhíti az emésztési zavarokkal járó kellemetlenségeket és táplálja az egészséges bélrendszert.

A
ZenGest belsőleg is bevehető, hogy enyhítsd az alkalmi emésztőrendszeri zavarok tüneteit, például puffadást, gázképződést és emésztési zavarokat. Kényelmes alternatívaként a ZenGest lágykapszulát naponta egyszer, vagy szükség szerint alkalmazd.


A
ZenGest helyileg is használható, és a golyós kivitelt a gyerekeket is könnyen tudják használni. Dörzsölj egy-négy cseppet a gyomorra kirándulás előtt a nyugtató aroma érdekében. Keverj el egy cseppet vízben vagy teában az emésztés elősegítése vagy a mozgás okozta betegségek minimalizálása érdekében. A ZenGest-et úgy tervezték, hogy a ZenGest táplálkozási termékekkel kiegészítve vagy anélkül is használható legyen.

Mely ZenGest termékeket fogja ez befolyásolni?

Az átformált ZenGest olajkeverék és a Touch 2020. decemberében már elérhető lesz. A ZenGest lágykapszulák és a Digest Tab 2021-től érhetőek el.

A ZenGest régi verziója továbbra is elérhető lesz?

A megújult ZenGest termékek megjelenése után a régi ZenGest termékek már nem lesznek elérhetők.
 

*Ezeket az állításokat a NÉBIH nem bírálta el. A termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.


ZenGest termékpaletta

15ml-es, ZenGest esszenciális olajkeverék

10ml-es, golyós ZenGest Touch, kókuszolajjal kevert formula

60db-os lágykapszula

100db-os rágótabletta



Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA nap 2024. április 20. (szombat)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolaj előállítás: gőzdesztilláció

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA abode - frissítő keverék

Illóolajok keverésének útmutatója

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Szibériai fenyő illóolaj kölni recept