Fokhagymás fűszernövényes kelkáposzta chips

Figyelmeztetés: ha egyszer elkészíted ezeket, nem fogod tudni abbahagyni! Egyszerű, kielégítő, ízletes és egészséges – ezek a kelkáposzta chipsek bejelölik a nyári nassolási ellenőrzőlistád összes négyzetét. :)
Hozzávalók
• 1 csepp oregánó illóolaj
• 5 csésze kelkáposzta
• 1 1/2 evőkanál avokádóolaj
• 1/2 teáskanál hagymapor
• 1/4 teáskanál fokhagymapor
• 1/4 teáskanál tengeri só
Így készítheted el őket
Melegítsd elő a sütőt 150 ºC-ra. Mosd meg és szárítsd meg a kelkáposztát, majd tépd darabokra.
Az oregánó illóolajat öntsük bele az avokádóolajba, és csepegtessük rá, majd forgassuk át, hogy egyenletesen bevonja a kelkáposztát.
Keverd össze a fűszereket egy kis tálban, és szórd a keveréket az olajjal bevont kelkáposztára, majd jól forgasd össze.
Béleld ki a tepsi(ke)t sütőpapírral, és fektesd rá a kelkáposzta-darabokat egyenletes távolságra egymástól úgy, hogy ne fedjék egymást.
Süssük az egyes adagokat a felső rácson körülbelül kilenc percig, vagy amíg ropogósra sül.
Hagyd kihűlni és tálald!
Illóolaj beszerzéshez szólj nekem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!
https://www.mydoterra.com/olajkert
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!