ZenGest lágyzselatin kapszula

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Táplálékkiegészítő borsmenta, gyömbér, kömény és ánizs esszenciális olajokkal

A doTERRA ZenGest lágyzselatin kapszulákkal kényelmesen és egyszerűen élvezheted a doTERRA ZenGest Támogató keverék jótékony hatásait. Minden vegetáriánus lágyzselatin kapszula 120 mg ismert és bizalommal alkalmazott ZenGest olajkeveréket tartalmaz. A ZenGest szabadalmazott keverék gyömbér, borsmenta, fűszerkömény, ánizs, koriander, tárkony és édeskömény egyedülálló kombinációját tartalmazza, hogy elősegítse ezáltal a nyugtató hatást. A ZenGest lágyzselatin kapszula nélkülözhetetlen a folyton úton lévő emberek és családok számára!


Elsődleges előnyök

  • Egyszerű és kényelmes módja a már ismert és bizalommal alkalmazott ZenGest támogató keverék bevitelének.
  • Minden vegetáriánus lágyzselatin-kapszula 120 mg ZenGestet tartalmaz.
  • Gyömbér, borsmenta, fűszerkömény, ánizs, koriandermag, tárkony és édeskömény egyedülálló kombinációját tartalmazza.
  • Elősegíti a nyugtató hatást.


Mit tartalmaz?

Borsmenta

Töretlenül a doTERRA egyik legnépszerűbb termékeként a borsmenta egy olyan olaj, amely mindig jó, ha kéznél van. A borsmenta esszenciális olaj frissítő, mentás ízt ad a desszerteknek, italoknak, smoothie-knak, sőt akár a sós-fűszeres jellegű ételeknek is. A magas mentoltartalom – amely a doTERRA borsmentaolajában is megtalálható – teszi a legjobb minőségű borsmentaolajokat egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában. A szájhigiénia elősegítése érdekében a borsmenta esszenciális olajat fogkrémekben és rágógumikban is gyakran használják. 

Gyömbér

A Madagaszkárról beszerzett doTERRA gyömbér esszenciális olajat a növény friss rizómájából állítják elő, amely a gyömbér gyökérzetben folytatódó, föld alatti, módosult szára. Az ázsiai ételek kiemelt összetevőjeként ismert gyömbér konyhai fűszerként csípős, aromás ízt kínál. A nyugati hagyományok szerint inkább édességekhez, úgymint mézeskalácshoz vagy gyömbéres kekszekhez használják.

Kömény

Segít enyhíteni az időnkénti emésztési zavarokat.

Csillagánizs

Támogatja a diszpepsziát és az egészséges epeáramlást.

Koriandermag

A koriander egy friss és aromás fűszer- és gyógynövény, amelyet már évszázadok óta előszeretettel használnak. Közkedvelt konyhai fűszer: egy leheletnyi koriandermag esszenciális olajjal bármilyen ételt új köntösbe bújtathatunk! 


Teljes összetevőlista

extra szűz olívaolaj (Olea europaea), módosított kukoricakeményítő, vízmegkötő (glicerol), borsmentaolaj (Mentha piperita), gyömbér (Zingiber officinale) gyökeréből kivont olaj, töltőanyag (maltit), víz, sűrítőanyag (karragén), köménymagból (Carum carvi) kivont olaj, aromák: csillagánizs (Illicium verum) terméséből/magjából kivont olaj, koriandermagból (Coriandrum sativum) kivont olaj, édesköménymagból (Foeniculum vulgare) kivont olaj, tárkonyolaj (Artemisia dracunculus)

 

 

Használati módok

Habár a táplálékkiegészítők remekül támogatják a napi rutint, nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot

Használat előtt olvass el minden óvintézkedést és figyelmeztetést

Ne lépd túl a javasolt adagolást

Használati utasítás

Vegyél be naponta 1 lágyzselatin kapszulát.


 

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne lépd túl a javasolt napi adagot. A táplálékkiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás és diagnosztizált betegségek esetén használat előtt konzultálj orvosoddal. Hűvös, száraz helyen tartandó.

 

Kiszerelés: 60 lágykapszula



Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg