doTERRA sun Napozás utáni helyreállító testpermet

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

doTERRA sun Napozás utáni helyreállító testpermet egy hidratáló termék, amely nyugtató, tápláló hatással van a bőrre. Alumínium, nem aeroszolos szórófejes flakonba csomagolva, amely folyamatos, 360 fokos, finom ködöt bocsát ki a könnyű, teljes lefedettség érdekében.

Elsődleges előnyök

  • Bőrnyugtató, hűsítő enyhülést biztosít a napon töltött nap után.
  • Táplálja a bőrt intenzíven hidratáló, antioxidánsokban gazdag formulával.
  • Aloe verát, hialuronsavat, zöld teát és E-vitamint tartalmaz.
  • NEM tartalmaz parabéneket, ftalátokat, fenoxietanolt, PEG-eket vagy szintetikus illatanyagokat.

 

A spray legfontosabb összetevői közé tartozik az E-vitamin, aloe vera, japán zöld tea, hialuronsav, vörös alga kivonat és az arnica montana virágkivonat.

Az aloe vera a bőrnyugtató tulajdonságai miatt nem kérdéses. Mindannyian bekentük már magunkat vele egy túl intenzív napsütéses nap után. Az aloe vera a napozás utáni spray alapanyaga, de az ásványi fényvédő krémben és spray-ben is megtalálható.

Az Arnica montana virág egy olyan természetes összetevő, amely különösen jótékony hatású, ha a bőröd igénybevett és megfáradt.

 

 

A napozás utáni spray a CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) copaiba, levendula, indiai citromfű, borsmenta, japán borsmenta, helichrysum, szantálfa, kék varádics, tömjén és koriandermag illóolajok szabadalmaztatott keverékét tartalmazza. Illata friss és ragyogó, ugyanakkor egyszerre földelő és finom.

 


 

A spray használatához egyszerűen fújd be vele bőségesen az egész testet. Használhatod a bőr megnyugtatására egy napozás utáni nap után, vagy akár közvetlenül a zuhanyzás után, hogy még jobban hidratálja a bőrt.

Aztán ne lepődj meg, ha felfedezed, hogy ez a termék a mindennapi rutinod részévé válik! Bőrre gyakorolt ​​jótékony hatásai nem korlátozódnak a napozás utánra, mindennapos hidratálást és helyreállítást kínál.

 

 

Használata

Minden használat előtt jól rázd fel. Szobahőmérsékleten tárolandó.

Testre: Tartsd a dobozt 10-15 cm-re a bőrtől. Folyamatos mozdulatokkal, bőségesen permetezd be az egész testet. Dörzsöld be, hogy hidratálja a bőrt.

Arcra: Fújd a kézre, és dörzsöld az arcra. Ne fújd közvetlenül az arcra.
 

Figyelmeztetések

Kizárólag külső használatra. Ne lélegezd be a permetet. Irritáció vagy bőrpír esetén hagyd abba a használatát. Kerüld a szemmel és az érzékeny területekkel való érintkezést. Gyermekek elől elzárva tartandó. 6 hónaposnál fiatalabb gyermekek: használat előtt kérdezd meg orvosod.

 

Részletes összetevők

Water (Aqua), Caprylyl/Capryl Glucoside, Propanediol, Aloe barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Copaifera coriacea/langsdorffii/officinalis/reticulata (Copaiba) Resin Oil, Chlorella vulgaris Extract, Hydroxyacetophenone, Hamamelis virginiana (Witch Hazel) Water, Boswellia carterii (Frankincense) Oil, Butylene Glycol, Lavandula angustifolia (Lavender) Oil, Coriandrum sativum (Coriander) Seed Oil, Arnica montana Flower Extract, Camellia oleifera (Japanese Green Tea) Leaf Extract, Calendula officinalis Flower Extract, Hydroxypropyl Guar, Fructooligosaccharides, Cymbopogon flexuosus (Lemongrass) Oil, Beta vulgaris (Beet) Root Extract, Mentha piperita (Peppermint) Oil, Benzoic Acid, Mentha canadensis (Japanese Peppermint) Leaf/Stem Oil, Haematococcus pluvialis (Red Algae) Extract, Yeast Ferment Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Magnolia officinalis Bark Extract, Tanacetum annuum (Blue Tansy) Flower/Leaf/Stem Oil, Potassium Lactate, Helichrysum italicum Flower/Leaf/Stem Oil, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Ferment, Santalum album (Sandalwood) Oil

 


doTERRA SUN termékcsalád további termékei:

 

doTERRA sun Arc + test ásványi napvédő stift

doTERRA sun Ásványi napvédő spray testre

doTERRA sun Arc + test ásványi fényvédő krém

 


 

Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában