Répatorta süti vanília illóolajjal
Copyright © Komáromi Szabolcs
A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.Gondolj puha és rágós állagúra, hangulatos répatorta fűszerekkel + selymesen sima kókuszos csepegtetéssel. Igazán ütősek az év bármely szakában, és mindig nagy közönségkedvencek.
Hozzávalók
1 csésze zabpehely
3/4 csésze zabliszt
1/2 tk szódabikarbóna
1 tk fahéj
1/4 tk szerecsendió
1 banánpüré
1/4 csésze mandulavaj
1/4 csésze juharszirup
3 csepp doTERRA vanília
1 lenmag tojás
1/2 csésze reszelt sárgarépa
1/4 csésze dió
1/4 csésze mazsola
1. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra, és béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral.
2. A len tojáshoz keverj össze 1 evőkanál őrölt lenmagot 2,5 evőkanál vízzel. Tegyük félre 5 percig, hogy "zselésedjen".
3. Egy nagy tálban keverd össze az összes száraz hozzávalót, kivéve a sárgarépát, diót és a mazsolát.
4. Egy külön tálban keverjük össze az összes nedves hozzávalót, beleértve a reszelt sárgarépát is.
5. Öntsük a nedveset a szárazba, és keverjük össze, amíg össze nem áll.
6. Forgassuk bele a diót és a mazsolát. Ezután egy sütikanalat használj, hogy a tésztát a tepsibe tedd. Kissé lapítsuk ki sütiformákká, és a tetejére reszelt sárgarépát szórjunk.
7. Süssük 18-20 percig, amíg enyhén aranyszínű nem lesz.
8. Hagyd kihűlni, majd kend meg olvasztott kókuszvajjal vagy tetszés szerinti mázzal!
Köszönet és recept: @doterra via @wakeupandkale
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!