Citrus Bloom tusfürdő + abode + Copaiba softgels

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A tavasz sokak számára a megújulást szimbolizálja, egy olyan időszakot, amikor a léleknek is jól esik egy kis felfrissülés és olyan módszerek felfedezése, amelyekkel még hatékonyabban gondoskodhatunk önmagunkról. Ezzel az exkluzív Üdítő tavaszi ajánlattal megkezdheted belső útad önmagad szeretete felé, méghozzá legbelülről indulva. A kollekció középpontjában az új Copaiba lágyzselatin kapszula áll, amely most első alkalommal kapható Európában, és Copaiba hozzáadásával készül, hogy jótékony hatások egész sorát kínálja. A doTERRA abōde lenyűgöző tulajdonságaival és a doTERRA Citrus Bloom tusfürdő virágos aromájával ez a trió a szellemet, a testet és a lelket egyaránt felfrissítő termékeket tartalmaz.

 

 

Mit tartalmaz a csomag?



doTERRA Citrus Bloom tusfürdő 

A doTERRA Citrus Bloom tusfürdő olyan, esszenciális olajokkal gazdagított tusfürdő, amely táplálva tisztít, miközben aromatikus élményt is nyújt. A Citrus Bloom egy szabadalmazott, nyugtató keverék, amelyet CPTG-minőségű vadnarancs, grépfrút, levendula, római kamilla és magnólia esszenciális olajok alkotnak. Ellazító és nyugtató aromájának köszönhetően a Citrus Bloom ideális napindító tusfürdő. Gélállagú, amely tökéletes habzásának köszönhetően könnyedén eloszlatható a bőrön. A legkiválóbb természetes összetevőkkel készülő Citrus Bloom tusfürdő egyszerre tisztítja meg és frissíti fel a bőröd.
 

Elsődleges előnyök

  • Egyszerre táplálja és tisztítja a bőrt.
  • Gélállagú, amely tökéletes habzásának köszönhetően könnyedén eloszlatható a bőrön.
  • CPTG-minőségű vadnarancs, grépfrút, levendula, római kamilla és magnólia esszenciális olajokat tartalmaz.



CP+ lágyzselatin kapszula

A CP+ lágyzselatin kapszulák aromáját az olívaolajos bázishoz adott Copaiba adja, számos jótékony hatását pedig praktikus vegetáriánus lágyzselatin kapszulák formájában élvezhetjük. Ez az egyedülálló kombináció hozzájárulhat az emésztőrendszer megnyugtatásához és a komfortérzet kialakításához.
 

Elsődleges előnyök

  • Béta-kariofillént tartalmaz, amely az emésztőrendszerre gyakorolt nyugtató hatásáról ismert.
  • Egy szabadalmazott összetétel, amelyet kizárólag a doTERRA kínálatában találhatsz meg.
  • A mindennapokra szabott általános jóllét egy könnyen lenyelhető lágyzselatin kapszulába zárva!
  • A szedése akár a doTERRA táplálékkiegészítőinek széles választékában megtalálható más termékekkel is tökéletesen összehangolható.



doTERRA abōde

Az egyedülállóan jellegzetes doTERRA abode keverék desztillációval kinyert CPTG zöldcitrom, litsea, kasszia, vietnámi eukaliptusz, teafa, óriás tuja, kochii eukaliptusz, korianderzöld, angol levendula és citrommirtusz esszenciális olajok dinamikus kombinációjából született meg. Sok található benne olyan erőteljes összetevőkből, mint a limonén, a geraniál, a nerál és az 1,8-cineol. Tulajdonképpen a kizárólag Nyugat-Ausztrália félszáraz belső területein élő kochii eukaliptusz rendelkezik a legmagasabb koncentrációjú 1,8-cineol- vagy eukaliptol-tartalommal a rendelkezésre álló összes eukaliptuszolaj közül. Érezd magad mindig felfrissültnek a doTERRA abode keverékkel!
 

Elsődleges előnyök

  • Olyan tisztító hatású alkotóelemeikről ismert CPTG esszenciális olajokból készül, mint a limonén, a geraniál és a nerál.
  • A legmagasabb koncentrációjú 1,8-cineol-tartalmú kochii eukaliptusz is megtalálható benne.
  • Friss, citrusos aromájú.

 

A csomag ára: 79,5 euró ; ~ 31.000 forint

A készlet erejéig! Nem állandó termékek, szerezd be még ma!



Beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal