Hajápolás tippek + DIY hajpakolás recept

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A rendszeres hajápolási rutinhoz illóolajok hozzáadása csodákra képes a hajjal és a fejbőrrel. Aromás előnyeik mellett az illóolajok megtisztítják a fejbőrt, és segítenek a haj erős és egészséges kinézetének megőrzésében.

Tippek az egészséges hajhoz, természetesen

Használd a doTERRA védősampont, napi kondicionálót és az öblítés nélküli hajbalzsamot a tiszta, természetes hajápoláshoz.

Tegyél egy csepp teafa illóolajat a samponba, hogy megtisztítsd a fejbőröd.

Vegyél be minden nap doTERRA Lifelong Vitality csomagot, hogy támogassa bőröd és hajad egészségét.

 

 

A haj természetes módon történő ápolása 

A hajad minden nap sok mindenen megy keresztül - a hajszárítástól a hajformázáson át a szél által felkorbácsolt hajig. Ha egészséges kinézetű hajat szeretnél, fontos, hogy gondoskodj róla. Ha a haj ápolásáról van szó, nehéz lehet olyan samponokat és hajápolási termékeket találni, amelyek nincsenek tele szintetikus összetevőkkel és vegyi anyagokkal, amelyek károsak lehetnek a hajra vagy a testre.

A doTERRRA olyan hajápolási termékeket kínál, amelyek megadják a hajnak, amire szüksége van, miközben gondosan kiválasztott illóolajokkal táplálják azt. A doTERRA védősampon, napi kondicionáló és az öblítés nélküli hajbalzsam segítségével erősítheted, védheted és táplálhatod hajad a tiszta, természetes összetevők erejével.

A minőségi termékek használata mellett a fehérjék, vas, esszenciális zsírsavak és más tápanyagok megfelelő keverékét tartalmazó egészséges étrend is segíthet javítani a haj egészségét, kinézetét és tapintását. A doTERRA Lifelong Vitality Pack támogatja az egészséges bőrt és hajat.

 

Természetes fejbőr tisztító

Az illóolajok ideálisak a fejbőr ápolására. Sokuknak erős tisztító, fiatalító és tisztító tulajdonságai vannak. A teafa illóolaj népszerű választás erre a célra. A vegyszerekkel terhelt hajápolási termékekkel ellentétben lágy, gyengéd elemet kínál bármely hajápolási rutinhoz. Emellett a rendszeres fejbőrmasszázs fokozza a vérkeringést, és segíthet a fáradtság és a stressz ellen. Ha magad is megteheted, finoman masszírozz néhány csepp frakcionált kókuszolajat a fejbőrödbe. Tedd aromás élménnyé néhány csepp borsmenta, levendula vagy teafa illóolaj hozzáadásával.

 

 



DIY mélyhidratáló hajpakolás

Hozzávalók

3 evőkanál kókuszolaj

1 evőkanál olívaolaj

8 csepp esszenciális olaj (levendula, borsmenta, teafa, rozmaring, muskátli, citrom, muskotály zsálya)

/ válassz egyet, vagy többet a kedvenceidből /

 

 

A hozzávalókat keverd össze géppel krémessé, majd tárold egy légmentesen záródó üvegedényben.

Vidd fel tiszta, nedves hajra samponozás után. Oszlasd el a hajon egy ritka fésű segítségével, majd tegyél fel zuhanysapkát és 15-20 percig hagyd fent. Ezután öblítsd le. 

Alkalmazd hetente, vagy szükség szerint, hogy hajad selymes legyen.


Termék beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj