Izom és izület tippek

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel. 

Egy jó edzés vagy egy hosszú, számítógép előtt töltött nap után lehet, hogy túl fáradtnak érzed magad ahhoz, hogy bármit is tégy. Előfordulhat, hogy a rutinfeladatok elvégzése kellemetlen érzést okoz az izmokban lévő tartós feszültség miatt. Egy kis öngondoskodással segíthetsz magadnak, hogy újra lendületbe jöjj. Az illóolajok rendkívül nyugtató hatásúak, és nyugtató, pozitív légkört biztosítanak.

Izmok és ízületek tippek

Az indiai citromfűből két-három cseppet masszírozz a kellemetlen területekre.

Az Alpha CRS+ napi szedése az egészséges sejtműködés és energiatermelés támogatására.

Makacs izompanaszok esetén alkalmazz két-három cseppet a Deep Blue keverékből, és dörzsöld be az érintett területet. Rétegezd a Deep Blue keveréket és krémet majd masszírozd be. 


Illóolajok és izomfájdalom

Ha olyan tevékenységeket végzel, amelyekhez az izmaid és az ízületeid nincsenek hozzászokva, az kellemetlen érzést okozhat, és előfordulhat, hogy másnap merevséggel ébredsz. A tested idővel alkalmazkodni fog az új terheléshez, de eleinte kellemetlen lehet.

Ha izomfájdalmat tapasztalsz, vannak jó módszerek a tested megnyugtatására. A masszázs rendkívül hasznos lehet az érintett területek megnyugtatásában. Az illóolajok masszázsba való beépítésével nagyobb ellazulást tapasztalhatsz.

A wintergreen és az indiai citromfű egyaránt hasznos, ha melegítő, edzés utáni masszázs részeként használjuk. Hígítsd fel őket frakcionált kókuszolajjal, mielőtt bőrön alkalmazod őket. A wintergreen szinte teljes egészében a metil-szalicilát kémiai összetevőjéből áll, amelyet csak helyileg alkalmazható termékekben használnak az izmok és ízületek alkalmi kisebb fájdalmainak enyhítésére.

Az AromaTouch egy szabadalmaztatott masszázskeverék, amely tökéletesen segít csökkenteni a feszültséget és megnyugtatni. Ez a keverék ciprust, borsmentát, majoránnát, bazsalikomot, grépfrútot és levendulát tartalmaz, amelyeket mind a relaxáló és nyugtató hatásuk miatt választottak ki. Használd az AromaTouchot egy egész testre ható masszázskeverék részeként, vagy adj néhány cseppet egy forró fürdőhöz.

 


Az egészség és vitalitás megőrzéséhez, valamint a szervezeted megerőltető testmozgás utáni regenerálódásához építsd be a doTERRA Lifelong Vitality Pack-et a napi étrendedbe. Az Alpha CRS+ segít a sejtműködés fokozásában, míg az xEO Mega-ban található omega-zsírsavak támogatják az ízületek működését.

Minden sportoló, aki használt már Deep Blue termékeket, tanúsíthatja azok hatékonyságát. De az előnyök a sporttevékenységeken túl a mindennapi teljesítményekre is kiterjednek. A Deep Blue keverék tökéletes egy hosszú nap utáni nyugtató, hűsítő masszázshoz. Masszírozd a Deep Blue-t a lábra és a térdre egy kemény edzés előtt vagy egy hosszú, számítógép előtt görnyedő nap után. Folytasd a Deep Blue krémmel a fáradt izmok megnyugtatására. A mindennapos támogatáshoz a Deep Blue Polyphenol Complex segít az izmok és ízületek komfortérzetének támogatásában. Kivonatok és polifenolok szabadalmaztatott keverékét tartalmazza, amelyek enyhítik az alkalmi fájdalmakat és kellemetlenségeket.

 

Termék beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA citrom esszenciális olaj

Melyik Deep Blue terméket válaszd?