Útmutató illóolajokkal való főzéshez


 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

 

Az illóolajokkal való főzés szórakoztató és egyszerű módja az ételek ízének fokozásához.

 

Bazsalikom: húsok, tészták és előételek

Bergamott: teákhoz és desszertekhez

Korianderzöld: húsok, saláták, mártogatósok

Fahéj: kenyerek, forró italok, desszertek és előételek

Gyömbér: különféle ételekhez és teákhoz  

Citrom: sütemények és desszertek

Olajkert: egy csipet jogvédelem

Lime: turmixok, italok és desszertek

Majoránna: levesek, öntetek és szószok 

Borsmenta: desszertek és italok 

Tangerine: desszertek és italok

Kakukkfű: hús pácok és sós előételek


Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. november

2024. november 16. doTERRA nap (RaM-ArT Színház)

Vetiver esszenciális olaj Haitiről

A teafaolaj felhasználási módjai:

doTERRA ősi olajok válogatás (ancient oils)

Illóolajok keverésének útmutatója

Esszenciális "parfüm" receptek