Az első magyarországi Healing Hands Match program (Mária Mosolya nevelőszülői hálózat)

Rácz Barbara bemutatja a kezdeményezést (Budapest, RAM Kolosszeum, 2023.12.02.)


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

 

Rácz Barbara (Blue Diamond) doTERRA wellness tanácsadó kezdeményezésével megszületett az első magyarországi doTERRA Healing Hands Match program.

Hogyan működik a Match Program

Ahhoz, hogy megfelelő támogatást kaphasson a program, a Wellness Tanácsadónak egy nonprofit vagy társadalmi szervezethez kell kapcsolódnia. Kérelmüknek egy adott projektet kell szolgálniuk (nem egy szervezet általános alapját), és kapcsolatba kell lépniük egy doTERRA Gyémánt (vagy magasabb) projektszponzorral, mielőtt elkezdenék.

A projektjavaslat jóváhagyását követően a Wellness Tanácsadó adománygyűjtő oldalt hoz létre a doTERRA Healing Hands Alapítvány honlapján, hogy összegyűjtse a projektjéhez szükséges adományokat. Minden projektnek négy-hat hét áll rendelkezésére az adománygyűjtésre. Még akkor is, ha a Wellness Tanácsadó adománygyűjtése nem éri el a célösszeget, a doTERRA Healing Hands Alapítvány továbbra is ugyanakkora összeggel támogatja, mint amit össze tudtak gyűjteni. 

2017. óta a Wellness Tanácsadók 417 Match Program projektet valósítottak meg, összesen több mint 7,5 millió dollár összadományból.

 

Mária mosolya nevelőszülői hálózat

Csatlakozz hozzánk, hogy megváltoztassuk a magyarországi állami gondozásban élő gyermekek életét! A Metropolita Egyesület keretében működő Mária Mosoly Nevelőszülői Hálózat célja, hogy szeretetet, gondoskodást és terápiás támogatást nyújtson ezeknek a kiszolgáltatott gyerekeknek. Mivel 21.000 gyermek van állami gondozásban és 7.000 gyermek nevelőszülői család nélkül, sürgősen szükségünk van új nevelőszülői hálózatokra. A nevelőszülők támogatásával és képzésével, gyermekvédelmi szakemberek alkalmazásával és terápiás foglalkozásokkal tudunk változást elérni. Segíts nekünk megadni ezeknek a gyerekeknek a megérdemelt szeretetet és gyógyulást. Az első 6 hónapban 100 gyermek számára szeretnénk nevelőszülőket találni. Legyél részese ennek a hihetetlen utazásnak!

 

 

Legyél a részese

Segíts elérni a célösszeget, és támogasd ezt a kezdeményezést bármilyen összeggel! A doTERRA az általad adományozott összeget megduplázza!

 

Ezen a linken tudsz adományozni

 

Bármekkora összeg segítség!


 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080


Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal