Amerikai látogatók a Terra Roza lepárlóban

Susan Merten és Plamen Nikolov létesítmény igazgató


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

"Susan Merten örömmel képviselte az amerikai nagykövetséget a doTERRA International a Terra Roza cégeknél tett múlt heti látogatása során. A termelési helyszínt bejárva a delegáció örömmel tapasztalta, hogy az iparágban vezető szerepet játszó, felelős beszerzési gyakorlatok révén a doTERRA helyi termelőkkel és beszállítókkal működik együtt, hogy a legmagasabb szintű minőséget, tisztaságot és fenntarthatóságot tartsa fenn.
 
Ha Ön is az illóolajokkal foglalkozik, vagy azon gondolkodik, hogy illóolajok termesztésébe kezdjen, a doTERRA és a Terra Roza bővíti üzletét, és új beszállítókat keres."

 

Sahba Shere festőművész

 

"Van valami varázslatos a rózsákban. A bulgáriai doTERRA rózsa lepárlóban tett túránk során megtudtam, hogy ezek a különleges virágok hogyan hidratálják a bőrt, segítenek a gyulladásban és még sok másban.

 

rózsa gőzdesztillálás


Láttam, hogyan termesztik ezeket a gyönyörű virágokat, és milyen eljárással vonják ki belőlük a gyógyító tulajdonságaikat.

Nem sokban különbözik a festéstől. A műtermemben is a rózsák és a virágok varázsa inspirál. Csendélet helyett inkább festékkel és ecsettel rajzolom meg ezt a varázslatot.

De e tapasztalat során arra is emlékeztettek, hogy a rózsa szépsége egyetemes. Nem számít, honnan jöttél, kétségtelenül elbűvöltek már a rózsa lágy szirmai és édes illata. Ily módon ezek a virágok azt jelképezik, hogy mindannyian kapcsolatban állunk egymással.

 

A virágok által szimbolizált összekapcsoltság csak az egyik oka annak, hogy szeretek virágokat festeni, és ahogy festem őket, úgy érzem, hogy kapcsolatban állok a földdel, a természettel és az univerzummal. Remélem, amikor meglátod őket, neked is ezt az érzést adják.

Köszönöm Susan Merten, hogy elvittek erre a gyönyörű helyre. Alig várom, hogy a műtermemben visszagondoljak az emlékekre, és megnézzem, milyen festményeket varázsolnak belőlük." Sahba Shere

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

Gyermekolajok felnőtt párjai

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

doTERRA On Guard védelmező keverék

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA AromaTouch - masszázs keverék

doTERRA Salubelle - szépség keverék