doTERRA Vanilla Chai fűszeres illóolaj keverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Az ősz illatai varázslatosak. Amikor a levelek változnak, és a levegő csípősre változik, nincs is jobb, mint egy krémes vaníliás chai vigasztaló ölelése a kedvenc kávézódban. A doTERRA a Vanilla Chai illóolajkeverékkel ezt a megnyugtató melegséget hozza el otthonodba. Alakítsd át kedvenc helyiséged az őszi ihletésű boldogság szentélyévé ezzel a gondosan összeállított keverékkel, amely CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) Cédrusfát, Siam fát, Vaníliát, Szegfűszeget, Perui Balzsamot, Gyömbért és Benzoint tartalmaz. Pihenj egy jó könyvvel, a legpuhább fotelben, és lazíts miközben a Vanilla Chai hívogató, nyugodt hangulatba burkol.

Elsődleges előnyök

  • Meleg, hangulatos légkört teremt párologtatva.
  • Elbűvölő, gazdag és krémes aromával árasztja el a teret, amely a meleg vaníliás chai-ra emlékeztet. 

Összetevői: cédrusfa, siam wood, kókuszkivonat, szegfűszeg, kasszia, fekete bors, nootka, star anise, peru balsam, gyömbér, cistus, benzoin, vanília kivonat, kardamom

Aromás leírás: fűszeres, földes, ínyenc

 

Vanilla Chai illóolaj párologtatáshoz

Felhasználások

  • Adj néhány cseppet egy passzív diffúzorhoz, hogy meghitt, inspiráló illatot árasszon, amikor könyvet olvasol vagy elmélkedsz.
  • Biztosíts frissítő, ínycsiklandó élményt az őszi hónapokban tartott összejövetelek során, az egész helyiségben párologtatva.


Használati utasítás

Aromás használat: Használj 3-4 cseppet a diffúzorban.

Helyi használat: Hígíts 1 csepp illóolajat 10 csepp vivőolajhoz.

Óvintézkedések

Lehetséges bőrérzékenység. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha várandós vagy, vagy szoptatsz, vagy orvosi kezelés alatt állsz, fordulj orvoshoz. Kerüld a szemmel, belső fülekkel, arccal és érzékeny területekkel való érintkezést.

 

 

További tippek

1. ŐSZI HANGULAT: párologtasd a Vanilla Chai-t a nappaliban, hogy a csípős őszi estéken meghitt hangulatot teremtsen.

2. MELEGÍTŐ FÜRDŐVÍZ: adj Vanilla Chai-t a fürdővizedhez Epsom-sóval egy pihentető, aromás ázáshoz.

3. HÁZI SZOBA SPRAY: készíts szobaspray-t a Vanilla Chai és víz keverékével egy szórófejes flakonban, hogy felfrissítsd az ágyneműt, vagy permetezd otthonodban.

4. ILLATOSÍTOTT FENYŐTOBOZOK: lezárt zacskóban egy napig tartsd a fenyőtobozokat Vanilla Chai-jal, hogy szezonális dekorációt hozz létre megnyugtató illattal.

5. ŐSZI POTPOURRI: készíts potpourrit szárított narancsszeletekkel, fahéjrudakkal, szegfűszeggel és Vanilla Chai-jal természetes otthoni illatosításhoz.

6. KÉNYELMES ESTI RUTIN: helyezz egy csepp Vanilla Chai-t egy vattapamacsra a párnahuzat alá a nyugtató lefekvés előtti illatért.

7. HAZAI KÉSZÍTÉSŰ GYERTYÁK: az olvasztott szójaviaszt gazdagítsd Vanilla Chai illattal a házi gyertyákhoz, amelyek melegséget kölcsönöznek a helyiségeknek.

8. LAZULÁS, FELTÖLTŐDÉS: adj egy csepp Vanilla Chai-t kedvenc illatmentes testápolódhoz, hogy nyugtató masszázskrémet kapj.

9. DIY TESTRADÍR: keverj össze Vanilla Chai-t cukorral és kókuszolajjal, hogy egy luxus testradírt hozz létre megnyugtató illattal.

10. SZEZONÁLIS AJÁNDÉKCÍMKÉK: adj egy csepp Vanilla Chai-t ajándékcímkékhez vagy üdvözlőkártyákhoz, hogy meleg illatú ünnepi hangulatot varázsolj.

 

 
 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

Gyermekolajok felnőtt párjai

doTERRA On Guard védelmező keverék

Esszenciális "parfüm" receptek

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA AromaTouch - masszázs keverék

doTERRA Salubelle - szépség keverék