Energizáld az életed a MetaPWR Mito2Max-szal (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Abby Stopher vagyok, a doTERRA Europe vezető termékmarketing-menedzsere és ma a Tudományos és Orvosi Oktatási Bizottság két tagjával - Dr. Fernando Guerra-val és Dr. Alexandra Nitsche- vel beszélgetek. Ma az új MetaPWR Mito2Max-ról fogunk társalogni. De mielőtt ebbe belemennénk, Alexandra, meg tudnád mondani, mi az energia az emberi testben? Hogyan és hol készül?

 

- Tehát az energia a testünk üzemanyaga, az olyan, mint a benzin az autóknak. Tehát szükségünk van erre az energiára vagy erőre ahhoz, hogy mindent megtegyünk. Ez azt jelenti, hogy szükségünk van rá az izmaink mozgatásához, kell a légzéshez, még a gondolkodáshoz is. De hogyan vagy hol van ez az energia? Vagy ki a felelős azért, hogy ez az energia létrejöjjön? Ezek a mi mitokondriumaink. A mitokondriumok a sejtjeink erőművei. Testünk minden sejtjében élnek, kivéve a vörösvérsejteket, de testünk minden más sejtjében megtalálhatóak. Tehát több mint 34 billió sejtben 34 billió kis apró entitás van a testünkben. És ezek a kis apró entitások igazán lenyűgözőek, mert egyéniek, és anyánktól örököljük őket. De az az érdekes, hogy mindannyiunkban ugyanazok a mitokondriumok vannak. Tehát ugyanazok az entitások, szinte különbség nélkül. Ők nem tudnak nélkülünk élni, de mi sem élhetünk nélkülük. És energiát termelnek az ATP termelésével. Tehát azt mondhatjuk, hogy az ATP a sejtünk energiája, olyan, mint egy kis akkumulátor. Tehát ha energiára van szükségünk a testünkben, akkor az ATP vagy az akkumulátor felszabadítja ezt az energiát, és akkor a szervezetünk működése megfelelő. De a kérdés az, hogy mi az üzemanyag a mitokondriumok energiatermeléséhez? És szerintem ez egy nagyon fontos téma, mert ezek tápanyagok. És nagyon fontos beszélni arról, hogy mit eszünk, mert mindent, amit megeszünk, a testünk sejtlégzéssel próbál energiává alakítani a sejtjeinkben, a mitokondriumainkban. És ezek az úgynevezett makrotápanyagok, szénhidrátok, fehérjék és zsírok. Emiatt pedig nagyon fontos, hogy milyen üzemanyagot adunk a mitokondriumainknak, mert akkor egyrészt attól függ, hogy mennyire erős az energiánk, másrészt az is fontos, hogy a mitokondriumaink egészségesek legyenek, mert valóban szükségünk van rájuk.

- Remek, szóval nyilvánvalóan hihetetlenül fontos, hogy mit fogyasztunk, az igazán nagy szerepet játszhat abban, hogy mitokondriumaink hogyan teljesítenek számunkra. Szóval Fernando, beszélnél nekünk a MetaPWR Mito2Max összetevőiről, és arról, hogy ezek hogyan segítik az energiatermelést?

 

- Tehát az alkotóelemek nagyon fontosak, hogy megadják nekünk a mitokondriumok összes energiáját, és ezek az összetevők azért fontosak, mert segítik a mitokondriumok jobb működését. Tehát ha a mitokondriumokra úgy tekintünk, mint egy nagy gyárra, amely nagyon kicsi a sejtben, akkor sok molekuláris folyamat van, amelyek szimfóniaként működnek együtt az energiatermelésben. A Mito2Max pedig abban segít, hogy segítsünk a kis gépeken, amelyek az elektronokat termelik, amelyek ATP-t termelnek, amelyre a testünkben több reakcióhoz is szükség lesz. Néha az emberek nem veszik észre, de minden reakcióhoz energiára van szükségünk. Tehát egy enzimet nem tudunk működésre bírni energia nélkül. Ezt az energiát pedig a mitokondriumaink biztosítják, és e nélkül nem tudunk életben maradni.

 - És Alexandra, mik azok a dolgok, amelyek miatt fáradtnak érezzük magunkat napközben? Vannak dolgok, amelyek zavarják az energiánkat?

- Természetesen, és azt hiszem, mindannyian ismerjük azt az érzést, hogy milyen fáradtság a nap folyamán, de a fáradtság elsődleges oka az alvás és a pihenés hiánya. És ez egy nagyon nagy probléma, korábban említettük, hogy az emberek nincsenek tudatában, amikor lefekszenek, vagy mit csinálnak lefekvés előtt, nincs alváshigiéniájuk. És fontos, hogy kerüljük a képernyő előtti időt, mert testünknek, sejtjeinknek és mitokondriumainknak is pihenésre van szükségük, hogy feltöltődhessenek a következő kihívásokra, amelyeket testünknek meg kell tennie. De vannak más tényezők is, amelyek befolyásolhatják hangulatunkat vagy fáradtságunkat. És ezek olyan dolgok, mint a jó ételek hiánya, tehát ha rossz a táplálkozásunk nem túl egészséges makrotápanyagokkal, vagy a makrotápanyagok hiánya is. Így beszélhetünk a különböző életmódokról is, és bizonyos életmódokról, melyek kerülik a különböző ételeket, és ez szintén problémákat okozhat. Aztán sok stressz. Az egészségtelen kapcsolatok is nagyon nagy téma. Lehet, hogy volt életedben olyan pillanatod, amikor személyes problémád volt valakivel, veszekedtél, esetleg szomorú voltál, és ezekben a pillanatokban érezzük, mennyire fáradtak, kimerültek vagyunk, és ez annyi energiát igényel, ha vannak ilyen rossz kapcsolatok az életünkben. Tehát ha újra megnézzük a wellness diagramunkat, ott van minden, ami sok energiához vezethet, ami sok üzemanyagot adhat a mitokondriumunk számára, de megemlítjük azokat is, amelyek fáradtsághoz vezethetnek.

Azt gondolom, hogy az életmódbeli szokások is befolyásolhatják a testünk energiáját. Mint ha túlzottan fogyasztunk koffeint vagy alkoholt, ezek az életmódbeli szokások is nagy hatással lehetnek erre.

- És szerintem nehéz, mert lehetnek igazán jó szokásaid, megvan a legjobb szándékod az egészséges szokások megszerzésére, de néha az élet nem úgy alakul, vagy a napod nem úgy alakul, igaz? Tervezheted, hogy lefekszel, este 8-kor nincs telefonozás, este 21:00-kor ágyban vagy, aztán bármilyen okból a munka, a gyerekek, a stressz feltart. Így nehéz megszerezni ezt a támogatást, hogy átvigyen téged azokban az időkben is, amikor az élet néha egyszerűen nem egyezik meg azzal, amit tervezel.

- Így van, teljesen egyetértek, és emiatt fontos, hogy ne egy nap alatt változtassunk a szokásainkon, mert lehet, hogy akkor belevágunk ebbe a kihívásba egy, két, esetleg három napra, és néhány hét múlva minden olyan lesz, mint az elmúlt évben. Tehát apró dolgokon kell változtatnunk. Tehát ha nem szeretjük a salátát, vagy nem eszünk salátát, mert idő kell ahhoz, hogy minden ételt apró darabokra vágjunk, akkor kezdjük csak a paradicsommal. Kezdd a paradicsommal egy hétig, majd egy hét múlva tehetünk bele egy uborkát és így tovább. És ezt megtehetjük életünk egészséges szokásaival is, mondjuk: "Rendben, lehet, hogy ma egy kicsit korábban megyek aludni", vagy "Ma este 7-kor leállítom a képernyőidőt." Kezdd apró dolgokkal, aztán javítani tudjuk őket, és akkor talán egy nap teljesen egészségesebb életmódunk lesz. De minden lépés fontos, és azt hiszem, most meg kell próbálnunk. Tehát a mai nap legyen az életmódunk megváltoztatásának első napja.

- Az biztos, és néha nehéz elhinni, hogy a kis dolgok hosszú távon ekkora különbséget hozhatnak. Én bűnös vagyok ebben. Amikor úgy érzem, hogy nincs energiám, akkor fogyasztok valamit, vagy veszek valamit, ami energiát ad, hogy átvészeljek egy találkozót, vagy hogy segítsen átvészelni a napot, de néha kicsit szorongok utána, vagy ideges leszek. Ez valami olyasmi, amit a MetaPWR Mito2Max-nál kaphatunk?

- Tágabb értelemben kell gondolnunk mindezekre a tünetekre. Tehát nézd meg a diagramot, nézd meg, mit teszel a pihenésért, az étrendedért. Mindez együtt segít a Mito2Max-szal elkerülni ezeket az érzéseket. És nem felejthetjük el, ha minden nap bevesszük és kihagyunk egy-két napot, vagy utazni készülsz és egyszerűen elfelejted bevenni, akkor nem fogjuk érezni azt a szorongás érzést, mert az elért szint stabilizálódott, és kisebb hatások vagy hiányosságok jelentkeznek, ha egy-két napig nem veszed be a Mito2Max adagját. Ez nem jelenti az anyag hiányát. Az általunk választott elemek és anyagok, mivel olyan természetesek és olyan jól tanulmányozottak, nem csak az energiánkat, hanem a lelki állapotunkat is segítik. Segít abban, hogy jobban érezzük magunkat, egyensúlyba hozzuk magunkat.

- Szóval Fernando, meg tudnád mondani, hogy mi a legjobb módja a MetaPWR Mito2Max szedésének?

- Szóval ez egyénfüggő, mindenki más. Attól függ, hogyan kezdődik a napod. Ezért jobb, ha mindig étellel veszed be, esetleg reggel. Hadd mondjam el, milyen tapasztalataim voltak korábban. Korábban csak reggel ittam egy kávét, aztán elkezdtem átállni Mito2Max-ra, hogy lássam, hogyan működik nálam, és tényleg nagyon jól működik. Szóval érzem azt a lökést reggel, hogy "gyerünk, menjünk dolgozni, menjünk a találkozóra." Tehát tulajdonképpen ez a jó közérzet érzése a nap folyamán, és minden egyéb hatás nélkül, amit néha kapsz, amikor iszol egy italt, amikor a végén úgy érzed, hogy inni kell egy másikat. És a Mito2Max-szal nem érzed ezt, hanem jól érzed magad. És ezért javaslom, hogy reggel étkezés közben vedd be. Vannak, akik azon gondolkodnak, hogyan szedjék, ne vedd be éjszakára. Néha maga a termék miatt túl sok lökést ad, te pedig akkor aludni akarsz. És akkor magával az alvással lesz gondunk. Nagyon ajánlom a reggeli szedést a nap indításához.

- Alexandra, a MetaPWR Mito2Max, egy új formula. Korábban Mito2Max volt. Meg tudnád mondani, hogy miben különbözik ez az új formula, hogy most a MetaPWR termékcsalád tagja lett?

 

 

- Igen, a MetaPWR család tagja lett, ahogy mondtad. Ez nagyszerű, mert szerintem az energia és az anyagcsere összefügg. És most új összetevőként a MetaPWR illóolajat kaptuk. Így a MetaPWR olajkeverékben található illóolajok minden előnyével rendelkezünk ; ez a citrom, a grapefruit, a borsmenta, a fahéj és a gyömbér. Mindezek az illóolajok az anyagcsere szempontjából jótékony hatásukkal támogathatják a mitokondriumokat. És a mitokondriumok, néha szükségük van egy kis segítségre, ezek az összetevők, amelyek segíthetik vagy támogatják a mitokondriumokat, és mitoceutikumok. Ezek a mitoceutikumok eleinte egyrészt védik a mitokondriumokat, másrészt pedig segítik őket a kihívásokban, például segítik a makrotápanyagok szállítását a citromsav-ciklusban. Emiatt, hogy több mitokondriumot támogassunk mitoceutikumokkal, összesen öt új összetevőt tartalmaz az új Mito2Max. Tehát először a MetaPWR-ről beszéltünk, ez új, majd a PQQ új, és az Eriodictyon Californicum, de van még két összetevő, és ezek az összetevők csak az európai formulában vannak. Benne van a pantoténsav, tehát a B5-vitamin, amit már ismerünk és szeretünk, és benne van a mangán-citrát is, tehát mindenre kiterjedő, igazán nagy és támogató kombináció. És úgy gondolom, hogy mindezek az összetevők szinergikus módon működhetnek együtt, és támogathatják a mitokondriumainkat, és így most egy magasabb szinten támogatják az energiaszintünket.

- Úgy hangzik, mint egy erőmű, ahogy korábban is volt, de határozottan még jobb a Mito2Max továbbfejlesztett változata, amelyet remélünk, hogy mindenki szeretni fog és élvezni fog. Köszönöm mindkettőtöknek a mai beszélgetést!

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

doTERRA On Guard védelmező keverék

Különböző hangulathoz más-más illóolaj (diagram)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

Gyermekolajok felnőtt párjai

Egyéjszakás mézeskalács zab

doTERRA teafa illóolaj - melaleuca

doTERRA Petal párologtató