Háziállataink stresszesek - mivel enyhíthetjük (kutya, macska)

Dr. Mia Frezzo állatorvos

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Az egyik ügyfelem nemrég azt mondta nekem: „Találtam egy távmunkát, hogy többet lehessek otthon a kutyámmal. De a szorongó viselkedése rosszabb lett.” Közületek sokan bármit megtennének azért, hogy a háziállataiknak otthont biztosítsanak, és megmutassák, hogy szeretik őket.

A járvány számos újonnan szerzett macskához és kutyához vezetett. Az örökbefogadások aránya megugrott, de a háziállatok nem mindig kapták meg a legjobb lehetőséget a szocializációra és az önbizalom megszerzésére. Az élet egyértelműen más volt.

Sok háziállat számára nagyszerű volt, hogy az emberi családjuk otthon volt velük. De amikor a gyerekek visszatértek az iskolába, és a felnőttek visszamentek dolgozni, a háziállatok jelentős változást éltek át. Az elváláshoz kapcsolódó szorongó érzések néhány háziállatot megzavarhatnak. Más háziállatok destruktívvá és hangoskodóvá válnak, és némelyiküknél még negatív fizikai változások is bekövetkeznek.

Mit tehetsz, hogy segíts kedvenceid az alkalmazkodásban? A háziállatok érzékenyen reagálnak az érzelmeidre, és pontosan érzékelik az idegességed, félelmeid vagy aggodalmaid. Hagyd el a házat hosszú, drámai távozás nélkül, és térj vissza grandiózus ünneplés nélkül. A nemtörődöm hozzáállásod hasznos lesz számukra. A kényelem érdekében bekapcsolva hagyhatod a rádiót vagy a televíziót.

Dr. Mia Frezzo és kutyája Bocce

A doTERRA Adaptiv és a Copaiba nyugodt környezetet teremthet szőrös barátaid számára. Ezek a termékek biztonságosak és hatékonyak minden korú és méretű kutya és macska számára. Az Adaptiv nyugtató keverék magnóliát tartalmaz, amely a levendulánál több nyugtató kémiai összetevőt, linaloolt tartalmaz. Az Adaptivban található neroli és rozmaring szintén magas linalool-tartalommal rendelkezik. A Copaiba erős β-karyophyllen (BCP) koncentrációja nyugtató illatot biztosít.

Alkalmazd a doTERRA Touch golyós verziót helyileg, naponta két-négy alkalommal úgy, hogy az illóolajat a tenyeredre neked, és megsimogatod a háziállat fejét, hátát, hasát vagy farát. Tartsd az élményt pozitívan - nem kell, hogy hosszú ideig tartson az érintkezés. (A függetlenebb macskáknak elég lehet egy gyors simogatás a hátuk mentén.) Az Adaptiv és a Copaiba illóolajat 20-30 percig vagy egész nap is párologtathatod doTERRA diffúzerekkel.

Ha illóolajokat használsz és párologtatsz háziállataidnak, te is jól jársz, így mindenki nyer. Ne feledd, mindig jól szellőző helyen párologtass, és biztosítsd, hogy kedvenced tetszés szerint jöjjön és menjen.

A Copaiba és az Adaptiv kiváló választás, hogy támogassa kedvenced alkalmazkodását és elfogadását az új vagy kihívást jelentő helyzetekben. Néhány háziállat néhány napon belül reagálhat, de a legjobb eredmények elérése érdekében érdemes több hétig használni ezeket az illóolajokat. Háziállataid meg fogják köszönni, hogy foglalkoztál a stresszel.

*Az állatorvosi tanácsadó testületünk megállapította, hogy az Adaptivban található illóolajok aránya aromás vagy helyi alkalmazás esetén általában biztonságos a háziállatok számára.

Dr. Mia Frezzo

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

doTERRA On Guard védelmező keverék

Különböző hangulathoz más-más illóolaj (diagram)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

Gyermekolajok felnőtt párjai

Egyéjszakás mézeskalács zab

doTERRA teafa illóolaj - melaleuca

doTERRA Petal párologtató