Több mint 500.000 fát ültettek a Kealakekua-hegyi rezervátumban Hawaii Nagy-szigetén

Betekintés a Kealakekua Mountain Reserve faiskolájába, ahol a fákat ültetésre készítik elő.

 

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A doTERRA által létrehozott rezervátum eléri az 1 millió fa ültetésére vonatkozó célkitűzést 2030. előtt.

A Kealakekua Mountain Reserve (KMR), Hawaii történetének legnagyobb erdőtelepítési erőfeszítése több mint 500.000 őshonos fát ültetett el, és 2018-ban kezdte meg az erdőtelepítési erőfeszítéseket. A rezervátum jó úton halad a 2030-ra kitűzött 1 millió fa elültetését célzó cél felé. A KMR 2024 végére 600.000 fát fog ültetni, amivel a 2030-as cél eléréséhez szükséges határidő előtt járnak. 

A doTERRA a hawaii kormánnyal együttműködve 2018-ban kezdte meg a Hawaii Nagy-szigetén található 9.627 hektáros rezervátum gondozását. Célja az őshonos erdő maradványainak megőrzése és védelme, miközben újjáépíti és regenerálja azt a kényes ökoszisztémát, amelyet korábban a két évszázados túlzott fakivágás és legeltetés veszélyeztetett. A rezervátumban a doTERRA fenntartható módon gyűjti és desztillálja az 'Iliahit (hawaii szantálfa). 

 

A kidőlt szantálfákat desztillációra készítik elő, hogy Iliahit vagy hawaii szantálfát hozzanak létre.


"Az 1 millió fa ültetésére vonatkozó 2030-as célunk eléréséhez vezető út felének elérése csodálatos közös erőfeszítés volt, amelyben részt vett a közösségünk, a partnerszervezetek és a KMR hihetetlenül elkötelezett csapata!" - mondta Greg Hendrickson, a hawaii Kealakekua Mountain Reserve vezérigazgatója. "A KMR természetes élőhelyének helyreállítása máris elkezdte gyógyítani a földet és ösztönözni az őshonos madarak visszatérését. Az erdőtelepítés iránti elkötelezettségünk lehetőséget adott arra, hogy a gyönyörű őshonos 'Iliahi-t, egy nagyra becsült olajat desztilláljunk, amely lehetővé teszi más őshonos hawaii fajok gyarapodását. Csapatunk továbbra is oda fogja szentelni a szükséges energiát és céltudatosságot, hogy a doTERRA helyreállítási céljait a Kealakekua-hegyi rezervátumban megvalósítsuk."

 

Greg Hendrickson, a hawaii Kealakekua Mountain Reserve vezérigazgatója
 

2021-ben a doTERRA elnyerte a SEAL Környezetvédelmi Kezdeményezés Díjat az őshonos erdők helyreállításával kapcsolatos munkájáért, beleértve az 'Iliahi-t. A doTERRA erőfeszítései közé tartozik a Hawaii Állami Erdészeti és Vadvilági Osztállyal közösen kidolgozott gazdálkodási terv, amely egy egészséges őshonos erdő helyreállítását célozza, valamint egy faiskola, amely hozzájárul Hawaii legnagyobb erdőtelepítési kezdeményezéséhez. 

A KMR továbbra is bemutatja a doTERRA bátor beszerzési kezdeményezéseit, amelyeket a világunk helyreállítása és feltöltése érdekében hoz létre, miközben tiszta illóolajokat hoz az otthonodba.

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA rendezvények szeptemberben (21. és 28.)

A mikrobiom titkos városa (Alexandra Nitsche és Fernando Guerra)

doTERRA On Guard védelmező keverék

Különböző hangulathoz más-más illóolaj (diagram)

Kérj személyre szabott doTERRA mintát!

doTERRA promóciók 2024. szeptember

Gyermekolajok felnőtt párjai

Egyéjszakás mézeskalács zab

doTERRA teafa illóolaj - melaleuca

doTERRA Petal párologtató