Emily Wright tollából

"Meg fogod találni, amit keresel. Ha jóságot, szeretetet és kapcsolatot keresel, meg fogod találni. Ha a haragod, a gyűlöleted vagy a megosztó álláspontod megerősítését keresed, azt is meg fogod találni. Minden attól függ, hogy milyen lencsén keresztül nézel.

Ez a nő megerősítette a hitemet. A jóság folyik az ereiben. A neve Allise, a férjét pedig Ajalarnak hívják. A férfi terapeuta. Életüket annak szentelték, hogy a saját otthonukban súlyosan és többször megvert és megerőszakolt nőknek lehetőséget adjanak a szabadságra és a felépülésre. Biztonságos menedéket nyújtanak, ahol sírhatnak, készségeket tanulhatnak, hogy gondoskodni tudjanak magukról és gyermekeikről, és lehetőséget kapnak arra, hogy újra legyen reményük. Ezt a biztonságos menedéket egy évvel ezelőtt elvették tőlük, és azóta próbálnak új helyet találni az irodájuknak és a képzési központjuknak. A menedékházak a nők és a gyerekek védelme érdekében egy ismeretlen helyen vannak.

Megtalálták ezt az otthont, amit már rég le kellett volna bontani. A tető nem létezett, a padlódeszkák elkorhadtak, a falak alig álltak, és patkányok szállták meg. Nem voltak eszközeik, hogy lakhatóvá tegyék az otthont, de bíztak abban, hogy minden rendben lesz.
Mivel a doTERRA Montego Baybe (Jamaika) utazott az éves ösztönző útra, megbíztuk Steve-et (a nagy mosolyú és bajuszos férfit), hogy találjon nekünk néhány méltó projektet, amit támogathatunk. Szeretünk minden meglátogatott helyet jobb állapotban hagyni, mint ahogyan találtuk, és Steve már sokszor segített nekünk fontos projekteket találni.

 

El tudjátok képzelni Ajalar és Allise meghatódottságát, amikor megtudták, hogy ki akarjuk fizetni az összes anyagot és munkaerőt, hogy ezt a romos házat bántalmazott nők számára menedékhellyé alakítsuk.

A jóságot kerestük, és megtaláltuk. Allise-nak és Ajalarnak tiszta szándéka és hite volt, és imáik meghallgatásra találtak. Megtaláljuk, amit keresünk. 💗 Köszönjük a sok kéznek, akik ezt lehetővé tették."

Emily Wright - doTERRA alapító, vezérigazgató

 



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

doTERRA promóciók 2024. május

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal

doTERRA baby babatestápoló (baby lotion)

Leginnovatívabb fényvédő termék (doTERRA Sun Face Mineral Sunscreen)