Találd meg a barátaidhoz és családodhoz illő illóolajokat

 

Összeállítottunk egy listát az illóolajokról és egy listát a személyiségekről, és összeillesztettük őket az ideális kombinációkban. Így személyre szabott és hatékony ajándékot adhatsz, amely segíthet javítani azoknak az életminőségét, akiket a legjobban szeretsz.

Kíváncsi vagy? Íme az ötleteink:

A stresszes szorgos méhecske

Annak a barátnak, aki született vezető, aki extra órákat dolgozik, és mindig ezernyi tennivalóval rohangál, a levendulát ajánljuk. A levendula illóolaj nyugtató hatású, segít megnyugtatni a rohanó elméjüket. A levendula segíthet a jó alvás elősegítésében is.

Energikus és élénk

Az a barát, aki mindig viccelődik és felvidít másokat, és aki bőséges energiával rendelkezik, olyan illóolajra van szüksége, amely lendületben tartja és segít megelőzni a fáradtságot. A bazsalikom segíthet energikus barátodnak abban, hogy koncentráltabb hangulatban legyen, amit néha nehezen tudnak megtenni! 

A panaszkodó

Egy teáskanálnyi pesszimizmus, egy cseppnyi hipochondria és a szerencsétlenség örvénye teszi ezt a barátot olyanná, aki nehezen találja meg a pozitívumokat a mindennapi életben. Ennek a barátnak a citromot választottuk, egy felemelő illóolajat, amely segít feldobni a napokat!

Szerető és gondoskodó

Ez a barát, az "anya" mindig aggódik másokért, és igyekszik segíteni, amiben csak tud. A geránium gondoskodó, alapvetően nőies olaj, amely a biztonság és a szeretet érzését segíti elő.

Perfekcionista

A logikus, rendezett és precíz jellemzi legjobban azt a barátot, aki a tökéletességnél kevesebbet nem fogad el. A vadnarancs segít megnyugtatni és felfrissíteni a maximalista elmét.

Békefenntartó

Ez a "diplomatának" is nevezett barát segít, hogy a feszültségek idején a dolgok nyugodtak és békések maradjanak. Ahhoz, hogy segíts nekik erőt találni a közvetítéshez, a tömjén ideális ajándék. A tömjén segíthet megtalálni a rejtélyek és paradoxonok tisztázását. Ráadásul nagyszerű azoknak, akik úgy érzik, hogy "megrekedtek középen". 

A szépségkirálynő

Életének középpontjában a romantika, a luxus és a szépség áll. Szenvedélyes és merész, ez a barátnő trendteremtő, aki imádja a divatot és szereti kényeztetni magát. A rózsa illóolaj érezteti vele, hogy megbecsülik és szeretik, és elősegíti a békés érzéseket.

Kreatív gondolkodó

Vannak emberek, akiknek egyszerűen a legőrültebb ötleteik vannak, és legtöbbször működnek is! A barátodnak, aki éles eszű, mindig egy lépéssel előrébb jár, és folyamatosan ötleteket tesz le az asztalra, a borsmenta a válasz. Ez a vidám és frissítő illóolaj segíthet megerősíteni az elmét és megalapozni a szellemet - tökéletes segítség a nagy ötletek megvalósításához.  

Mondhatod, hogy álmodozó vagyok... 

Végül, a barát, aki folyton álmodik, főleg ébren! A lelkes és a természethez kötődő álmodozónak jót tesz egy olyan illóolaj, amely nyugodtan és összeszedetten tartja az elmét. A melaleuca (vagy teafa) erőteljes érzelmi olaj.

 

Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Esszenciális "parfüm" receptek