doTERRA Island Mint nyári keverék

Menekülj el egy trópusi oázisba otthonodban, vagy bárhol is legyél, az Island Mint segítségével. Ez a kellemesen friss, nyári keverék tökéletesen feldobja a napod. A citrom és a lime illóolajok klasszikusan édes kombinációjával, amelyet a friss borsmenta és a lucfenyő egyedülálló mélysége egészít ki, az Island Mint tökéletesen kiegyensúlyozott. Segít a tiszta légutak érzetének kialakításában, és pihentető, megújuló légkört biztosít. Használd az Island Mint-et, hogy bármilyen környezetet napsütötte paradicsommá varázsoljon.

Island Mint illóolajkeveréket úgy alkották meg, hogy a napsütés illatát idézze. Amikor kinyitsz egy üveg Island Mint olajat, szellős, trópusi aromája elrepíti álmaid napsütéses, pińa-colada-ba hajló tengerpartjára. Vidd haza az élményt bármikor egy kis kiruccanás erejéig, anélkül, hogy elhagynád a házat, vagy vidd magaddal bárhová. Legközelebb, amikor megpakolod az autót hűtőtáskával és a strandszékekkel, gondoskodj róla, hogy az Island Mint olajos üvegcséje felkerüljön a csomagolási listára, hogy érzékeid felcsigázza a várva várt napsütéses kalandokra!

Elsődleges előnyök

  • Felemelő és élénkítő aroma
  • Lélegezd be és maradj pozitív
  • A megújulás és a tisztánlátás környezetét teremti meg

 

Aromatikus leírás

Mentolos, friss, citrusos, fás illat

 

 

Összetevők

Lime, citrom, borsmenta és lucfenyő illóolajok

A lime egy klasszikus citrus - tisztító és felemelő. Friss illata tisztítja a levegőt és elősegíti az energiaérzetet. A friss zöldcitrom héjából hidegen sajtolt doTERRA zöldcitrom esszenciális olajnak az aromája és az íze egyaránt felfrissít és energiával tölt fel. A zöldcitrom üde, citrusos íze miatt számos előétel és ital ízesítéséhez előszeretettel használják. A zöldcitrom esszenciális olaj felemelő, kiegyensúlyozó és energizáló tulajdonságairól is híres. Magas limonéntartalmából fakadó tisztító tulajdonságainak és felemelő illatának köszönhetően arc- és testlemosókban is gyakori összetevő.

Bár gyakran használják erős természetes tisztítószerként, a citrom (a legkelendőbb doTERRA illóolaj) pozitív érzelmi előnyöket is kínál, például javítja a hangulatot és a kedélyállapotot. A doTERRA egyik legközkedveltebb esszenciális olajának, a citromnak számos jótékony hatása és használati módja létezik. Vízbe cseppentve üdítően egészséges lendületet ad egész napra. Gyakran alkalmazzák a gasztronómiában is, különböző desszertek és főételek ízeinek a kihangsúlyozásához. A citrom esszenciális olaj aromája felemel, energizál, ugyanakkor légies, derűs és vidám hangulatot is teremt. 

A borsmenta a vízimenta és a fodormenta hibridje. Édes, csípős illata segíthet a feszültség enyhítésében és elősegíti a tiszta légutak érzését. Töretlenül a doTERRA egyik legnépszerűbb termékeként a borsmenta egy olyan olaj, amely mindig jó, ha kéznél van. A borsmenta esszenciális olaj frissítő, mentás ízt ad a desszerteknek, italoknak, smoothie-knak, sőt akár a sós-fűszeres jellegű ételeknek is. A magas mentoltartalom – amely a doTERRA borsmentaolajában is megtalálható – teszi a legjobb minőségű borsmentaolajokat egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában. A szájhigiénia elősegítése érdekében a borsmenta esszenciális olajat fogkrémekben és rágógumikban is gyakran használják

A lucfenyő földelő mélységet kölcsönöz az illatnak, miközben megnyugtatja az érzelmeket.

A citrom, lime, borsmenta és a lucfenyő illóolajok bőséges koncentrációban tartalmaznak limonént és mentolt. Mindkét összetevő hozzájárul az Island Mint olajkeverék élénkítő, felemelő illatához és helyi tisztító tulajdonságaihoz.

 

 

Használata

Diffúzionáld egész nap, hogy felemelő környezetet teremtsen.

Diffúzionáld a következő partin vagy összejövetelen, hogy a környezetet napsütéses paradicsommá varázsolja.

Segítsd elő a tiszta légutak és a könnyű légzés érzését az Island Mint hozzáadásával a diffúzor ékszeredhez vagy kedvenc doTERRA diffúzorodhoz.

Ha felpezsdítő lökésre van szükséged, dörzsölj egy-két cseppet a kezed közé, és lélegezd be, vagy vidd fel a pulzuspontokra.

Használd hosszú utazások alkalmával. Adjon egy-két csepp Island Mint illóolajkeveréket egy autós diffúzorhoz vagy vattapamacshoz, és helyezd be az autó szellőzőnyílásába, hogy élénkítő illatot árasszon a nyári tevékenységekhez vezető és onnan hazafelé tartó úton.

Teremtsd meg boldog tered az év bármely szakában az Island Mint beépítésével aromás rutinodba.

 

 

Hogyan használd

Diffúzió: Három-négy cseppet használj a diffúzorban.

Helyi alkalmazás: Alkalmazz egy-két cseppet a kívánt területre. Hígítsd fel vivőolajjal, hogy minimalizálja a bőr érzékenységét.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha várandós vagy, szoptatsz, vagy orvosi felügyelet alatt állsz, konzultálj orvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék alkalmazása után legalább 12 órán keresztül kerüld a napfényt és az UV-sugarakat. 

 

 


Kiszerelés: 15 ml

Jelenleg a BOGO akció keretében szerezhető be.

 

Illóolaj vásárláshoz, kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

doTERRA promóciók 2024. április