Yarrow|Pom testmegújító szérum


Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A Yarrow|Pom testmegújító szérum egy fenségesen selymes szérum, amely erőteljes bioaktív összetevőkben gazdag, a legjobbat nyújtva a bőr- és szépségápolás terén. A Yarrow, azaz cickafark esszenciális olaj és a hideg préselésű gránátalmamag-olaj egymás hatását erősítve segítenek hozzá az egészségesebb megjelenésű bőrhöz. A szérum további CPTG-minőségű esszenciális olajai a római kamilla, yuzu, borsmenta és a kananga. A jojoba-, napraforgó- és szőlőmagból kivont olajok mélyen hidratálnak. A kávébabkivonat és a gránátalma észterei pedig segíthetnek élénkíteni a bőrt és javítani a megjelenését a tetőtől talpig tartó, élettel teli ragyogásért.

Elsődleges előnyök

  • A jojoba-, napraforgó-, avokádó- és szőlőmagolajok fokozzák a bőr hidratáltságát.
  • A kávébabkivonat egy olyan bőrkondicionáló összetevő, amely segít simább textúrát adni a bőrnek.
  • A Yarrow|Pom testmegújító szérum erőteljes bioaktív összetevőkben gazdag.
  • A Yarrow, azaz cickafark esszenciális olaj segít, hogy bőre egészséges küllemű legyen.

 

Összetevők

Yarrow | Pom

A Yarrow|Pom keverék a közönséges cickafarkból nyert kék esszenciális olaj és a gránátalma magjából hidegen sajtolt olaj jótékony hatásait ötvözi. Ez a szakszerűen megalkotott, szabadalmazott keverék szépíti a bőrt, miközben segít a bőrhibák megjelenésének csökkentésében. A Yarrow|Pom nyugtató hatású is lehet; masszázshoz alkalmazva kellemes, pihentető élményt nyújt. 

Római kamilla

A római kamilla nem nő meg túl magasra, alig éri el a 30 cm-t. A levelei szürkészöldek, a virága a százszorszépre, az illata pedig az almára hasonlít. A „növények orvosa” becenevet kapta, amiért olyan pozitív hatással van a környezetében élő többi növényre. Az ókori rómaiak a római kamillából merítettek bátorságot háború idején. Manapság a kamilla legelterjedtebb felhasználási módja köztudottan a teakészítés, a római kamilla azonban arckrémekben, hajfestékekben, samponokban és parfümökben is fellelhető. 

Borsmenta

Töretlenül a doTERRA egyik legnépszerűbb termékeként a borsmenta egy olyan olaj, amely mindig jó, ha kéznél van. A borsmenta esszenciális olaj frissítő, mentás ízt ad a desszerteknek, italoknak, smoothie-knak, sőt akár a sós-fűszeres jellegű ételeknek is. A magas mentoltartalom – amely a doTERRA borsmentaolajában is megtalálható – teszi a legjobb minőségű borsmentaolajokat egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában. A szájhigiénia elősegítése érdekében a borsmenta esszenciális olajat fogkrémekben és rágógumikban is gyakran használják. 

Az avokádó-, jojoba-, napraforgó-, szőlőmag- és argánmagolajok mind mélyen hidratáló hatásúak. Az avokádóolaj kifejezetten segít megelőzni a bőrön keresztüli vízveszteséget, növelve a hidratáltságot, így segít megelőzni az öregedés szokásos jeleit.

A kávébab-kivonat javítja a bőr textúráját, segít kisimítani és megfiatalítani a bőrt.

 

 

Teljes összetevőlista

Simmondsia Chinensis (jojoba) magjából kivont olaj, Punica granatum (gránátalma) magjából kivont olaj, Helianthus annuus (napraforgó) magjából kivont olaj, Persea Gratissima (avokádó) olaj, Vitis vinifera (szőlő) magjából kivont olaj, szilikát, Punica granatum (gránátalma) magjából kivont olaj hidroxi-fenetil észterei, Argania spinosa (argán) magjából kivont olaj, Coffea arabica (kávé) magjából kivont olaj, Citrus junos (yuzu) héjából kivont olaj, Achillea millefolium (cickafark) olaja, tokoferol, Anthemis nobilis (római kamilla) virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Mentha piperita (borsmenta) olaj, Cananga odorata virágából kivont olaj, limonén
 

 

Használati módok

  • Ha szeretnéd, hogy bőröd élettelibb legyen, használd naponta a legjobb eredmény érdekében.
  • Tartd a fürdőszobában, hogy zuhanyozás vagy fürdés után kéznél legyen.
  • A megújulást segítő esti szokásként éjszakára vékony rétegben vidd fel.

Használati utasítás

Naponta kétszer vidd fel vékony rétegben a bőrre. Finoman masszírozd be, amíg be nem szívódik. Használat előtt finoman felrázandó. Tárold szobahőmérsékleten.

 

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne használd sérült vagy irritált bőrfelületen. Ne használd tovább, ha irritáció vagy pirosodás lép fel. Foltot hagyhat a felületeken és ruhákon.

 

Kiszerelés: 100 ml




Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal