doTERRA Northern Escape - erdei keverék

 

Ettől úgy érzed, hogy élsz. A mindennapok rohanása feledésbe merül, ahogy belélegzed a doTERRA Northern Escape illatos erdei és friss zöld aromáját. A fekete lucfenyő, szibériai fenyő, balzsamfenyő, levandin, cédrusfa, ciprus, hinoki, tömjén, nootka, cananga és szegfűszeg illóolajok szabadalmaztatott keveréke, a doTERRA Northern Escape illatok harmóniája páratlan. Ennek az aromának a diffúziója ismerős és gyönyörű szabadtéri illatokat hoz létre, amelyek egy olyan világra emlékeztetnek, ahol az idő nem számít. A kialakulóban lévő tudomány szerint a Lavendin aromái relaxáló hatásúak, míg a szibériai fenyő és a Hinoki aromái stimuláló hatásúak lehetnek. Az Northern Escape-ben használt olajokon végzett in vitro vizsgálatok ígéretes eredményeket mutatnak a tisztító tulajdonságok tekintetében. 

Elsődleges előnyök

  • Földelő, mégis inspiráló illatú
  • Egész nap felfrissíti otthonod vagy az irodád 
  • Nyugodt, pozitív teret teremt

 

Aromatikus leírás

Fenyő, fűszeres, zöld, gyantás

 

Összetevők

Feketefenyő, szibériai fenyő, balzsamfenyő, levandin, cédrusfa, ciprus, hinoki, tömjén, nootka, cananga és szegfűszeg illóolajok

A fekete lucfenyő egy erőteljes illóolaj a fenyőfélék családjából. Ez a fás, frissítő fenyőolaj földelő, tisztító és nyugtató hatású. A fekete lucfenyő illata kissé édesebb, mint a többi fenyőolajé.

Ahogy a neve is mutatja, a szibériai fenyő egy illatos örökzöld fától származik, amely Szibéria távoli erdeiben virágzik. Friss, fenyőre emlékeztető aromája segít nyugodt teret teremteni és megnyugtatni az izmokat.

A balzsamfenyő Észak-Amerikában őshonos, és a legillatosabb fenyők közé tartozik. Frissítő illata felemelő, földelő környezetet teremt. 

A cédrusfa nyugalomra ösztönöz, és segíthet a nyugodt környezet megteremtésében. A cédrusfa meleg, fás és kissé balzsamos illata nyugodt légkört teremt.

A friss és fás ciprusfát gyakran használják a gyógyfürdőkben frissítő illata és a bőrre gyakorolt számos előnye miatt. A ciprust gyakran használják masszázsolajokban, és kellemes, fás aromája jól kombinálódik a keverékben lévő többi olajjal, különösen a virágokkal, a Lavandin és a Cananga illatával.

A levendula unokatestvére, a levandin nyugtató, lágy érintést biztosít a Northern Escape-hez. Illata kissé élesebb, mint a levenduláé, ami segít abban, hogy olyan zökkenőmentesen és hatékonyan keveredjen a tűlevelű olajokkal.

A cananga - amely szorosan kapcsolódik az Ylang Ylang illóolajhoz - segít csökkenteni az átmeneti stresszt és elősegíti a nyugalmat. A Cananga nyugtatja a bőrt.

A tömjénolaj, amelyet szinte nem is kell bemutatni, a tömjén - amelyet az "olajok királyának" is neveznek - jól ismert számos egészségügyi előnyéről, felhasználásáról és alkalmazásáról. Illata kissé melegebb és fűszeresebb, mint a többi faolajé. Nyugtató, stabilizáló, kiegyensúlyozó illata a béke és a harmónia légkörét teremti meg.

A nootka-fát a Nootka Sound nevű területen élő Nootka törzsről nevezték el, és néha az arborvitae fa "ikertestvérének" is nevezik. A Nothern Escape-ben található többi fához hasonlóan a Nootka is hozzájárul a keverék általános földelő és kiegyensúlyozó hatásához.

A hinokiolaj a japán hinoki fából származik. Friss, fás, balzsamos illata pihentető környezetet teremt, és friss és légies illata miatt gyakran használják testápolási termékekben és parfümökben.

A szegfűszeg talán leginkább belsőleg kifejtett jótékony hatásáról ismert, azonban helyileg és aromatikusan is sokat kínál. Illata meleg, élénkítő és hangulatos. A Northern Escape-ben egy csipetnyi melegséget és fűszerességet ad, amely az egész keveréket ismerős, barátságos élménnyé teszi.



Használata

Adj egy cseppet egy nagy adag kéz- és testápolóhoz és használd a karokra, lábakra, lábfejekre és kezekre az inspiráló illatért

Adj egy két cseppet frakcionált kókuszolajhoz, használd masszázshoz a nyugtató, fás illat érdekében

Keverj össze néhány cseppet vízzel, és add egy 30 ml-es szórófejes flakonba, hogy szoba- és ágynemű frissítésre használhasd

Diffúzionáld a lakás közös helyiségeiben a felemelő, friss illatért, hogy érzékeid a téli erdőbe repítse, és friss és felemelő környezetet teremtsen.

Adj egy-két cseppet egy természetes forrásból származó vagy házilag készült, minden célra használható felülettisztítóhoz egy csipetnyi fenyőillatért

Adjon egy csepp Northern Escape olajat a napi arctisztítóhoz vagy két cseppet a napi testápolóhoz a bőrtisztító hatás és az energizáló fás illat érdekében.

 

 

Hogyan használd

A Northern Escape egyik legjobb felhasználási módja az aromatikus felhasználás. Tegyél egy cseppet a tenyeredbe, dörzsöld össze a kezed, tedd az orrod elé, és vegyél egy mély lélegzetet, hogy elmenekülj az erdőbe. A Northern Escape diffúziója olyan, mintha egy utazást tennél a világ erdeiben.

Párologtatás: Három-négy cseppet használj a diffúzorban.

Helyi alkalmazás: Alkalmazz egy-két cseppet a kívánt területre.

Remek párosítás: bergamott, vadnarancs és muskátli esszenciális olajokkal  

 


Tudtad, hogy...

A Northern Escape azzal a céllal készült, hogy üvegbe zárja az erdőfürdőzés koncepcióját. A relaxáció e japán gyakorlata „sinrin-joku" néven ismert. A fák között békében eltöltött idővel, a természet figyelésével és mély lélegzetvételekkel végzett, egyszerű módszer a felnőtteknek és a gyermekeknek egyaránt sokat segíthet a megnyugvásban és a jóllétük természetes úton történő erősítésében.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha várandós vagy, szoptatsz, vagy orvosi kezelés alatt állsz, fordulj tanácsért orvosodhoz. Kerüld a szemmel, belső fülekkel és a érzékeny területekkel való érintkezést.

 

 

Kiszerelés: 15 ml

Nem állandó termék, érdeklődj az elérhetőségéről.



Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában