doTERRA Balance szakállápoló olaj

Ints búcsút a durva szőrszálaknak a doTERRA Balance szakállápoló olajjal. Elég naponta néhány csepp a puha, könnyen kezelhető és hidratált szőrszálakért. A doTERRA Balance szakállápoló olaj lucfenyő, kámforfa, kék varádics, kék kamilla és tömjén esszenciális olajok szabadalmazott keverékével készül. Argán-, jojoba-, napraforgó- és avokádóolaj hozzáadásával készül, hogy segítsen mind a bőr, mind a szőrszálak kondicionálásában, hidratálásában és táplálásában.

Elsődleges előnyök

  • Táplál és kondicionál.
  • Segít, hogy a szőrszálak selymesen puhák és könnyen kezelhetőek maradjanak.

 

Összetevői

Kanadai fekete luc

A kanadai fekete luc egy erőteljes fás esszenciális olaj, amelyet a történelem során már az amerikai indiánok is használtak a bőr egészségének támogatásához, valamint spirituális gyógyító gyakorlataikhoz. A Picea mariana, azaz a kanadai fekete luc tűleveleiből és ágaiból nyerik ki lepárlás útján. Megerőltető testmozgás után, vagy ha testednek helyileg van támogatásra szüksége, masszírozd a bőrbe hordozóolajjal kevert kanadai fekete luc esszenciális olajat egy kellemesen nyugtató masszázshoz. A harmónia és kiegyensúlyozottság érzetének elősegítésére a tarkódra is bármikor felviheted a nap folyamán. 

Ravintsara

A ravensarával nem összekeverendő ravintsarát a cinnamomum camphora, azaz a kámforfa leveleiből nyerik. Habár mind a ravintsara, mind a ravensara a babérfélék családjába tartozik, a ravintsara enyhébb, az eukaliptuszhoz és a kámforhoz hasonló olaj. Kombináld olyan esszenciális olajokkal, mint a római kamilla, copaiba, eukaliptusz vagy a tömjén, vagy akár kedvenc doTERRA hidratálókrémedhez is hozzáadhatpd nyugtató hatásaiért.  

Kék varádics

A kék varádics vagy marokkói varádics egy sárga virágú, egynyári, mediterrán növény, amely Marokkó északi részén terem. A varádics virága csupa olyan kémiai összetevőt tartalmaz, amellyel bőröd képtelen lesz betelni! Egyik ilyen kémiai összetevője a kamazulén, amely a kék varádics jellegzetes indigókék színét adja. Ez az esszenciális olaj a bőrre gyakorolt jótékony hatásáról is ismert. Cseppents belőle egy forró fürdőbe, használd kedvenc bőrápolási termékeiddel, vagy egyszerűen masszírozd a bőrödbe! 

Tömjén

Gazdag aromájának köszönhetően a tömjén esszenciális olaj az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olaj, ezért gyakran nevezik az esszenciális olajok „királyának” is. Az ókori egyiptomiak már évszázadokkal ezelőtt is számtalan célra tömjéngyantát használtak a parfümöktől a bőrápolási célokra készített balzsamokig. Nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt külsőleg alkalmazva bőrfiatalító hatású lehet, és hozzájárulhat a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez.  


Teljes összetevőlista

Argania spinosa (argán) magjából kivont olaj, Simmondsia chinensis (jojoba) magjából kivont olaj, Persea gratissima (avokádó) olaja, Helianthus annuus (napraforgó) magjából kivont olaj, Picea mariana ágából/leveléből kivont olaj, Cinnamomum camphora linaloolifera leveléből kivont olaj, Boswellia carterii olaja, tokoferol, Tanacetum annuum virágából/leveléből/szárából kivont olaj, Chamomilla recutita (kamilla) olaja, Osmanthus fragrans (illatcserje) virágkivonata, limonén, linalol.

 

 

 

Használati módok

  • Használd rendszeresen a mindennapi szakállápolási rutinja részeként
  • Használd zuhanyzást vagy arc- és hajmosást követően
  • Kezdetnek alkalmazd kis mennyiségben, majd igény szerint vigyél fel belőle többet
  • Kifejezetten hosszú és sűrű szakáll esetében használj fésűt az olaj egyenletes eloszlatásához

Hogyan használd

Önts 2-3 csepp olajat a tenyeredbe. Dörzsöld össze a tenyered, és simítsd át vele a szakállad vagy a bajuszod. Alkalmazd naponta a mindig selymesen puha és kondicionált arcszőrzetért. 

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne használd tovább, ha irritáció vagy pirosodás lép fel. Kerüld a szemmel és érzékeny területekkel való érintkezést. Hűvös, száraz helyen tartandó.

 

Vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

A teafaolaj felhasználási módjai:

Illóolajok keverésének útmutatója

doTERRA bazsalikom esszenciális olaj