Northern Escape szakállápoló olaj

 

A doTERRA Northern Escape szakállápoló olaj kanadai fekete luc, balzsamfenyő, vörös cédrus, hinoki, kananga és szegfűszeg esszenciális olajok szabadalmazott keverékével készül. Bőrápolási rutinod részeként akár mindennap használható a hosszan tartóan puha, könnyen kezelhető és hidratált szőrszálakért. A hozzáadott argán-, jojoba-, napraforgó- és avokádóolajok kombinációja segít mind a bőr, mind a szőrszálak hidratálásában, kondicionálásában és táplálásában. Használd, hogy még hatékonyabbé tedd vele mindennapi arcápolási rutinod.

Elsődleges előnyök

 

Összetevői

Kanadai fekete luc

A kanadai fekete luc egy erőteljes fás esszenciális olaj, amelyet a történelem során már az amerikai indiánok is használtak a bőr egészségének támogatásához, valamint spirituális gyógyító gyakorlataikhoz. A Picea mariana, azaz a kanadai fekete luc tűleveleiből és ágaiból nyerik ki lepárlás útján. Megerőltető testmozgás után, vagy ha testednek helyileg van támogatásra szüksége, masszírozz a bőrödbe hordozóolajjal kevert kanadai fekete luc esszenciális olajat egy kellemesen nyugtató masszázshoz. A harmónia és kiegyensúlyozottság érzetének elősegítésére a tarkódra is bármikor felviheted a nap folyamán.  

Balzsamfenyő

A fenséges, örökzöld balzsamfenyőből melegséget árasztó, frissítő esszenciális olajat nyerhetünk ki. Az Észak-Amerikában honos fa akár a több mint 24 méteres magasságot is elérheti, ágait pedig tűlevelek borítják. A történelem során az őslakos indiánok szertartási és egészségügyi célokra használták. A jelenleg elsősorban papírpép előállításához és építőipari célokra használatos balzsamfenyő nem tolerálja a városokra jellemző szennyezettséget, ezért ott nem is gyakran fordul elő, inkább az erdőkben nő, ahol a levegő friss és tiszta. Az olaj fő összetevője, a ß-Pinene külsőleg, egy nyugtató masszázs keretében alkalmazva hatékony megoldást kínál a bőr megnyugtatására. A balzsamfenyő esszenciális olajat gőzdesztilláció útján nyerjük ki a fa kérgéből, amivel jellegzetesen friss, fás aromát kapunk.

Vörös cédrus

Az intenzív árnyalatairól és meleg, fás illatáról ismert vörös cédrus esszenciális olaj a bőrre gyakorolt jótékony hatások hosszú sorát kínálja. A vörös cédrus a legerőteljesebb kiegyensúlyozó hatást kiváltó olajok egyike, amellyel egy-egy hosszú nap végén nyugalmat árasztó légkört teremthetsz. A hideg éghajlati övben honos fafajta jellemzően a magas hegyoldalakat kedveli, és akár 30 méter magasra is megnő. Külsőleg alkalmazva a vörös cédrus esszenciális olaj tisztító hatást fejt ki. Emellett pedig masszázsterápiás célokra is gyakran alkalmazzák szellemi és testi pihenés és megnyugvás céljából.  

Hinoki

A japán hinokifából nyert hinoki esszenciális olaj nyugtatja a bőrt. Külsőleg alkalmazva friss, fás és balzsamos aromája segít pihentető légkört teremteni. Ezenkívül a hinoki esszenciális olaj egy nyugtató masszázshoz is remekül alkalmazható. Japánban az olajat általánosan pihenés céljából, fürdéshez alkalmazzák, magából a fából pedig már évszázadok óta szentélyeket és templomokat építenek. A doTERRA a hinokifa kitermelése során keletkező mellékterméket és alkalmatlannak ítélt példányokat használja fel a hinoki esszenciális olaj előállításához, így biztosítva, hogy e becses fák egyetlen része se vesszen kárba. A doTERRA továbbá egy olyan egyedülálló beszerzési modellt dolgozott ki, amely biztosítja, hogy a hinoki esszenciális olaj előállításával hozzájáruljon Japán erdőgazdálkodási programjainak megvalósulásához, valamint munkahelyeket teremtsen az ország vidéki területein. Ezáltal ez az egyedülálló, prémium minőségű olaj a hazájában élők boldogulásához is nagyban hozzájárul. 

Szegfűszeg

A szegfűszeg jótékony tulajdonságainak és használati módjainak felismerése egészen az ősi kínai és indiai kultúrákig nyúlik vissza. Ételízesítőként bármilyen fogásnak vagy desszertnek jellegzetes fűszeres ízt ad. A szegfűszeget fogászati készítmények, édességek és rágógumik előállításához is széles körben alkalmazzák az íze miatt.


Teljes összetevőlista

Argania spinosa (argán) magjából kivont olaj, Simmondsia chinensis (jojoba) magjából kivont olaj, Persea gratissima (avokádó) olaja, Helianthus annuus (napraforgó) magjából kivont olaj, tokoferol, Picea mariana ágából/leveléből kivont olaj, Abies sibirica olaja, Abies balsamea (balzsamfenyő) kérgéből kivont olaj, Lavandula hybrida (angol levendula) olaja, Juniperus virginiana fából kivont olaj, Cupressus sempervirens ágából/leveléből kivont olaj, Chamaecyparis obtusa (hinoki) olaja, Boswellia serrata olaja, Cupressus nootkatensis (nutka ciprus) törzséből kivont olaj, Cananga odorata (ilang ilang) virágából kivont olaj, Eugenia caryophyllus (szegfűszeg) bimbójából kivont olaj, eugenol, limonén, linalol.

 

 

Használati módok

  • Használd rendszeresen a mindennapi szakállápolási rutinja részeként
  • Használd zuhanyzást vagy arc- és hajmosást követően
  • Kezdetnek alkalmazd kis mennyiségben, majd igény szerint vigyél fel belőle többet
  • Kifejezetten hosszú és sűrű szakáll esetében használj fésűt az olaj egyenletes eloszlatásához

Hogyan használd

Önts 2-3 csepp olajat a tenyeredbe. Dörzsöld össze a tenyered, és simítsd át vele a szakállad vagy a bajuszod. Alkalmazd naponta a mindig selymesen puha és kondicionált arcszőrzetért. 

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ne használd tovább, ha irritáció vagy pirosodás lép fel. Kerüld a szemmel és érzékeny területekkel való érintkezést. Hűvös, száraz helyen tartandó.



Vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

doTERRA promóciók 2024. május

doTERRA Forest Breeze olajkeverék

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA sun mindennapos ásványi fényvédő és hidratálókrém arcra

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Rozmaring illóolaj - doTERRA rosemary

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Tavaszi quinoa saláta lime illóolajjal