Mit tehetünk az emberkereskedelem ellen?

 
Missy Larsen - doTERRA filantrópiai alelnöke
- Napjainkban több, mint 40 millió ember tengődik a modern kori rabszolgaság áldozataként. Olyan borzalmas tény ez, amely ha eljut az ember tudatáig, kikívánkozik, hogy: Na de mit tehetünk az ügy érdekében? Ma az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy Ő királyi fensége Eugénia brit királyi hercegnő is csatlakozott az ügyünkhöz. Ő már eddig is részese volt ennek a harcnak - fellépett az emberkereskedelem ellen, most pedig közösen indítjuk el a Remény (Hope) hónapját. Július 30-ra készülve pedig amely az Emberkereskedelem elleni küzdelem világnapja, először is szeretném megköszönni, hogy itt van ma velem, Eugénia hercegnő, kérem meséljen kicsit a saját, The Anti-Slavery Collective (Rabszolgaság elleni Közösség) névre keresztelt szervezetéről.

Ő királyi fensége Eugénia brit királyi hercegnő:
- Ó, én köszönöm a meghívást. Igazi megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek ma. Az Anti-Slavery Collective egy olyan független közösség, amely reményeink szerint komoly változásokat idéz elő azáltal, hogy a társadalom olyan különböző szektoraiban tevékenykedő szervezeteket és embereket hoz össze, akik együttműködve számottevő változást hozhatnak, és világszerte felhívhatják arra a figyelmet, hogy a modern kori rabszolgaság egy globális járvány.

Missy Larsen:
- Lenyűgözőnek találom a közösség alapításának történetét.

Eugénia brit királyi hercegnő:
- A legjobb barátommal, Jules-szel alapítottunk a szervezetet 2017-ben, de előtte még elutaztunk Kolkatába, Indiába, hogy találkozzunk Aloka Mitrával, akinek a nevéhez a Women's Intellect Foundation (Női Intellektus Alapítvány) megalapítása is köthető. Anyukámmal mentünk, ő mutatott be bennünket Alokának, akinek a révén megismerhettük ezeket a csodás lányokat és nőket, akik emberkereskedelem áldozatai lettek, mielőtt Aloka kimentette és ebbe a csodás otthonba hozta őket. Ott tanították őket, hogyan nyomtassanak ruhaanyagokra, amelyekből azután kendők, ruhák vagy táskák készültek. Így jött létre a Key to Freedom (Kulcs a szabadsághoz), amely egyfajta divatmárkaként képviseli ezeket a lányokat és a termékeket, amelyeket készítettek. Ott tulajdonképpen elsajátíthattak egy készséget, pénzt kereshettek vele, valamint lehetőséget teremthettek maguknak, hogy többé ne kelljen kiszolgáltatva élniük. Szóval ez volt az első alkalom, hogy bepillantást nyertünk a modern kori rabszolgaság jelentette problémába. Onnantól kezdve pedig nagyon-nagyon megrázott bennünket, mindenütt mekkora teret nyert napjainkra a rabszolgaság, ami arra készített bennünket, hogy visszatérve az Egyesült Királyságba a lehető legtöbbet kiderítsük arról, hogy pontosan mi is történik, úgymond "mininyomozókká" váltunk, ahogy előszeretettel hívni szoktuk magunkat. Így aztán megtudtuk, hogy valaki emberkereskedelem áldozata vagy rabszolga lett a lakóhelyüktől egy egymérföldes távolságon belül. És azt hiszem, nekünk ez olyan tapasztalat volt, mint az, ami ha egyszer az ember tudomására jut, onnantól kitörölhetetlen. Ahogy William Wilberforce mondta: "Dönthetsz úgy, hogy szemet hunysz felette, de azt sosem mondhatod, hogy nem tudsz róla." És azt hiszem, mi is ezt tanultuk meg, ennek lehettünk tanúi. Ezután pedig ebből kiindulva hoztuk létre a közösségünket is.
Jules-szal 16 évesen ismerkedtem meg a buszon iskolába menet. Tetszett a cipője, mire azt gondoltam magamban, "akkor a barátja leszek". Most pedig van egy csodálatos közös szervezetünk, amely valóban sokat segít, hogy összehozzunk olyan embereket, akik mind hihetetlen munkát végeznek. Az Önök kezdeményezései és a tény, hogy megismerhettük egymást, egyszerűen fantasztikus. Szóval boldogabb nem is lehetnék, hogy itt lehetek, és részese lehetek mindennek. Nagyon köszönöm!

Missy Larsen:
- Lenyűgöző, itt látható egy közös kép az amerikai nagykövettel, aki évekig dolgozott az amerikai egyesült államokbeli emberkereskedelem elleni mozgalomban. Hálásak vagyunk az országok között és szerte a világon végzett munkájukért. És tudjuk, hisz régóta forgok ebben a problémakörben, hogy a megoldás nem egyszerű. Összetett problémáról van szó, amelyre összetett megoldással kell szolgálnunk. És a rendelkezésünkre álló felületeken végzett figyelemfelhívás egy elképesztő lehetőség mások számára is, hogy kapcsolódjanak a kezdeményezéshez és az Önök eltökéltségéhez, mert egyetértek azzal, hogy: Ha egyszer valami az ember tudomására jut, onnantól az kitörölhetetlen. És egyre jobban elhatalmasodik rajta, hogy vajon mitévő legyen. Nagyon hálás vagyok, amiért hajlandó volt ma eljönni, és segített rávilágítani, hogy miről is szól a doTERRA Healing Hands, valamint bemutatni az átfogó emberkereskedelem elleni modellünket, amelyet HOPE-nak hívunk. Különös, mert amikor a doTERRA kapcsán találkoztunk, örömmel hallottam, hogy imádja az olajokat.

Eugénia brit királyi hercegnő:
- Imádom. Teljesen odavagyok értük. El sem tudtam hinni, hogy egy termék, amit ennyire szeretek, képes arra, amit a Healing Hands és a Hope olaj révén tesznek, és mindarra, amit véghez visznek, szerintem ez fantasztikus.

Missy Larsen:
-  Nem mehetünk ma anélkül haza, hogy szó esne a HOPE-ról, hisz van egy Hope Touch nevű olajunk, amely kapcsán a vállalat nagyvonalúan felajánlotta, hogy a termékből származó bevételt 100%-ban visszaadja a társadalomnak. Így minden egyes megvásárolt Hope olaj ára visszakerül, hogy közvetlenül azokat segítse, akik érintettek, vagy akiket az emberkereskedelem veszélye fenyeget. Ez tehát a mi emberkereskedelem-ellenes jótékonysági termékünk. És szeretnénk mindenki figyelmét felhívni: Ha Ön az Egyesült Királyságban él, és szeretné megvásárolni az olajat, az benne a lenyűgöző, hogy ha a doTERRA egyesült királyságbeli oldalán vásárolja meg, az árával az Egyesült Királyságon és a piacon belüli szervezeteket támogatja. Ha pedig az amerikai egyesült államokbeli oldalon vásárolja meg, amely a doTERRA.com, akkor világszintű támogatást nyújt vele. Olyan sok különböző kezdeményezés szökken szárba vállalati irodáinkból, amelyek itt találhatóak Utah-ban, az Amerikai Egyesült Államokban. Annyira hálás vagyok Önöknek, és szeretnék mindenkit arra biztatni, hogy jöjjön, és nézze meg a saját szemével, mi továbbra is együttműködünk az Anti-Slavery Collective szervezettel, és igyekszünk töretlenül megvalósítani ezt a nagyszerű közös munkát, hogy megoldjuk ezt a problémát.

Eugénia brit királyi hercegnő:
- Én pedig azt szeretném elmondani, hogy munka, amelyet végeznek, Missy és a csapata, és mindenki a doTERRA-nál, valóban példaértékű. És mindig elmondom, milyen nagyszerű dolog, ha olyan emberek adnak hitelt a munkánknak, mint Önök, és milyen remek olyan emberekkel együtt dolgozni, mint Önök. Ezért mi is hálásak vagyunk Önöknek és a Healing Hands-nek is.

Missy Larsen:
- Mérhetetlenül megérint a jósága, a nagylelkűsége az alázata, Ön egy igazán figyelemre méltó személyiség, és hálásak vagyunk, hogy az Anti-Slavery Collective és minden olyan tevékenységének a részesei lehetünk, amellyel felhívják az emberek figyelmét erre a problémára. Szabadítsuk hát fel azokat az embereket, és támogassuk őket a szükségleteik ellátásában, az utógondozásban és a megelőzésben is. Hisz az is egy olyan kulcstényező, amelyet sosem szabad szem elől tévesztenünk. Nagyon köszönöm, hogy itt volt ma velem.

Eugénia brit királyi hercegnő:
- Köszönöm.
 
 
 
 
 

Hope illóolaj vásárláshoz keress meg engem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában