Április 22.: A Föld napja

 

Boldog Föld Napját!

"Amikor a dōTERRA a nevét választotta, ami azt jelenti, hogy "A Föld ajándéka", megértettük, hogy ez az új törekvés azzal a felelősséggel jár, hogy elkötelezett gondnokként cselekedjünk.

A dōTERRA szándékai kezdettől fogva mélyen az ezeket az ajándékokat körülvevő és magába foglaló hála filozófiájában gyökereznek.

A fenntartható gazdálkodási gyakorlatok lehetővé teszik számunkra, hogy a legtisztább illóolajok biztosítására összpontosítsunk, miközben mindent megteszünk a természeti erőforrások méltányos és ökológiailag fenntartható felhasználása érdekében.

A betakarítás helyének gondviselőinek lenni azt is jelenti, hogy a fenntartható fejlődés gyakorlatát beépítjük minden beszerzési tevékenységünkbe.

Szándékosan innovatívak vagyunk abban, hogyan pótoljuk a természeti erőforrásokat, hogyan őrizzük meg a vadon termesztett fajokat, és hogyan mérsékeljük az invazív fajok terjedését.

Folyamatosan keressük a lehetőségeket a megújuló energia felhasználására a teljes ellátási láncban, minimalizáljuk a vízfelhasználást, csökkentjük környezeti lábnyomunkat minden tevékenységünk során, és nyomon követjük fenntartható hatásunkat az idő múlásával."

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában