doTERRA Amavi Touch illóolaj keverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

Ezt az egyedülálló keveréket balzsamfenyő, fekete bors, hinoki és pacsuli esszenciális olajok alkotják frakcionált kókuszolajból készült bázisban. A doTERRA Amavi a doTERRA azon kevés keverékeinek egyike, amelyek magukban hordozzák a buddhafa esszenciális olaj egyedülálló aromáját és jótékony hatásait. Az Amavi kiegyensúlyozó aromája minden ember kémiájával egyedi módon lép reakcióba, hogy megnyugtasson, felvidítson, és felfrissítse a szellemet. A fás olajok kimondottan a nyugtató, enyhítő hatásukkal segítenek, míg a gyógynövények a fiatalos bőr megőrzéséhez járulnak hozzá.

 

 

Elsődleges előnyök

  • A doTERRA azon kevés keverékeinek egyike, amelyek magukban hordozzák a buddhafa esszenciális olaj egyedülálló aromáját és jótékony hatásait.
  • Tartalmaz továbbá balzsamfenyő, fekete bors, hinoki és pacsuli esszenciális olajokat is.



Mit tartalmaz?

Balzsamfenyő

A fenséges, örökzöld balzsamfenyőből melegséget árasztó, frissítő esszenciális olajat nyerhetünk ki. Az Észak-Amerikában honos fa akár a több mint 24 méteres magasságot is elérheti, ágait pedig tűlevelek borítják. A történelem során az őslakos indiánok szertartási és egészségügyi célokra használták. A jelenleg elsősorban papírpép előállításához és építőipari célokra használatos balzsamfenyő nem tolerálja a városokra jellemző szennyezettséget, ezért ott nem is gyakran fordul elő, inkább az erdőkben nő, ahol a levegő friss és tiszta. Az olaj fő összetevője, a ß-Pinene külsőleg, egy nyugtató masszázs keretében alkalmazva hatékony megoldást kínál a bőr megnyugtatására. A balzsamfenyő esszenciális olajat gőzdesztilláció útján nyerjük ki a fa kérgéből, amivel jellegzetesen friss, fás aromát kapunk.

Fekete bors

A fekete bors népszerű konyhai fűszer, amelyet az ételek ízének kiemelésére használunk. Az intenzív, csípős, gyümölcsös és fűszeres aromájú fekete bors esszenciális olaj remekül használható húsok, levesek, előételek és saláták ízének a fokozására. Habár a fekete bors elsődlegesen széles körű konyhai használati módjai kapcsán ismert, külsőleg alkalmazva is ugyanolyan figyelemre méltó előnyöket kínál. 

Hinoki

A japán hinokifából nyert hinoki esszenciális olaj nyugtatja a bőrt. Külsőleg alkalmazva friss, fás és balzsamos aromája segít pihentető légkört teremteni. Ezenkívül a hinoki esszenciális olaj egy nyugtató masszázshoz is remekül alkalmazható. Japánban az olajat általánosan pihenés céljából, fürdéshez alkalmazzák, magából a fából pedig már évszázadok óta szentélyeket és templomokat építenek. A doTERRA a hinokifa kitermelése során keletkező mellékterméket és alkalmatlannak ítélt példányokat használja fel a hinoki esszenciális olaj előállításához, így biztosítva, hogy e becses fák egyetlen része se vesszen kárba. A doTERRA továbbá egy olyan egyedülálló beszerzési modellt dolgozott ki, amely biztosítja, hogy a hinoki esszenciális olaj előállításával hozzájáruljon Japán erdőgazdálkodási programjainak megvalósulásához, valamint munkahelyeket teremtsen az ország vidéki területein. Ezáltal ez az egyedülálló, prémium minőségű olaj a hazájában élők boldogulásához is nagyban hozzájárul. 

Pacsuli 

Könnyen felismerhető, jellegzetesen gazdag, pézsmás és édes illata miatt a pacsulit az illatszergyártásban, valamint a mosószerekhez és légfrissítőkhöz hasonló, illatosított termékek előállításához is széles körben alkalmazzák. A pacsuli esszenciális olaj számos módon képes kedvező hatást gyakorolni a bőrre. Segít megtisztítani és megnyugtatni a bőrt. A pacsuli aromája ezenkívül segít a kedélyeket is megnyugtatni. 

Teljes összetevőlista

Cocos nucifera (kókusz) olaj, Eremophila mitchellii törzséből kivont olaj, Abies balsamea (balzsamfenyő) kérgéből kivont olaj, Piper nigrum (bors) termésének olaja, Chamaecyparis obtusa olaj, Pogostemon cablin olaj, Theobroma cacao (kakaófa) kivonata, limonén*

* természetesen előforduló olajösszetevők


Használati módok

  • Alkalmazd az Amavit zuhanyzás után, hogy bőröd magába zárja az aromáját
  • Használd az Amavit személyre szóló illatszerként vagy kölniként
  • Alkalmazd a fiatalosabb megjelenésű bőrért

Használati utasítás

Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vidd fel a bőrre a golyós adagolóval.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.


Az Amavi Touch nem állandó termék, időszakosan érhető el, érdeklődj telefonon.


Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg