doTERRA Bubble párologtató és 5 ml Cheer keverék

Copyright © Komáromi Szabolcs

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, stb.) Komáromi Szabolcs engedélye nélkül nem használható fel.

A törtfehér, só inspirálta dizájnnal büszkélkedő Bubble vízmentes technológiával működik. Mozgásérzékelő funkciója jóvoltából lehibernál, amíg mozgást nem érzékel, ráadásul a mérete ahhoz is elég kompakt, hogy bárhol elférjen! Töltsd meg könnyedén lelkesítő érzésekkel a környezetét ezzel a felemelő duóval, bárhová is mész.

 

 

Termékjellemzők

  • Kicsi, mozgásra aktiválódó párologtató, amely víz nélkül működik.
  • Úgy tervezték, hogy lehibernáljon, amíg mozgást nem érzékel.
  • Infravörös mozgásérzékelővel felszerelt, amely akár 4 méteres távolságot is lefed 120 fokos látómezejével.
  • Két üzemmóddal: normál és intenzív, hogy bármilyen helyiségben személyre szabhasd a légkört.
  • USB-töltőkábellel együtt, amellyel több USB-porton keresztül is tölthető.



doTERRA Bubble párologtató (törtfehér)

Kompakt méretével és praktikus hordozhatóságával a doTERRA Bubble szinte bármilyen térbe remekül illik a tökéletes környezet megteremtéséhez – bárhol, bármikor. Ezt a kicsi, mozgásra aktiválódó párologtatót úgy tervezték, hogy lehibernáljon, amíg mozgást nem érzékel. Infravörös mozgásérzékelőjével, amely akár 4 méterre is elér, a Bubble 120 fokos látómezővel rendelkezik, és szinte észrevétlenül áll készenlétben, hogy párologtatni kezdje kedvenc olajod vagy keveréked, amikor valaki belép a helyiségbe. A könnyedén beüzemelhető, erőteljes párologtató víz nélkül és két párologtatási módban – normál és intenzív – működik, hogy segítségével megteremthesse a Neked ideális légkört. A doTERRA 5 ml-es és 15 ml-es esszenciálisolaj-üvegeihez is megfelelő, takarékos párologtató képes egy 10 négyzetméteres helyiséget is megtölteni párával, és akár 12 órán át üzemelni. Amikor a jelzőfény villogni kezd, az USB-kábel segítségével töltsd fel a készüléket, amíg az újra használatra kész nem lesz.

Méretek: 4,6 × 4,6 × 7,55 cm. A tisztításra vonatkozó útmutatót a párologtató kézikönyvében találod.

A Bubble párologtató külön nem kapható.

Figyelmeztetés

A sűrűbb állagú esszenciális olajok akadályozhatják a párologtató megfelelő párakibocsátását. Ezzel a párologtatóval nem szabad frakcionált kókuszolajat is tartalmazó keverékeket használni.



doTERRA Cheer illóolaj keverék

Akárcsak egy kellemesen melengető napsugártól, a Cheer Hangulatemelő keveréktől is egy nagy adag pozitivitásra számíthatsz. Amikor éppen híján vagy a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítsen, és felélénkítse a hangulatod. A citrusos és fűszeres esszenciális olajok napsütést idéző, üde aromája bármikor jókedvre derít a nap folyamán.

Elsődleges előnyök

  • Külsőleg alkalmazva a Cheer aromája optimizmussal tölt el, ami a hangulatodra is élénkítő hatással lesz.
  • Masszázshoz használva életteli vidámsággal és pozitivitással tölt fel.
  • A Cheer keveréket citrusos és fűszeres esszenciális olajok alkotják, amelyek mind hozzájárulnak melegséget árasztó, magával ragadó jellegéhez.

 

 

Összetevők

Narancs

A héjból hidegen sajtolt narancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag narancs esszenciális olaj nyugtatja a bőrt, ezért kellemes kiegészítőként szolgál különféle szépségápolási termékekhez.

Csillagánizs

A csillagánizs egy Délkelet-Ázsiában őshonos örökzöld fa. Általában mindössze 4–6 méter magasra nő meg, de előfordulhat, hogy akár a 20 méteres magasságot is eléri. A kínai kultúrában „nyolcágú ánizsnak” vagy egyszerűen „nyolcágúnak” nevezik jellegzetes, nyolctüszős termésére utalva. A csillagánizsolaj fő kémiai összetevője az anetol, ez adja a jellegzetes, édesgyökérre emlékeztető aromáját, amelyről a csillagánizs esszenciális olaj és a növény termése is közismert. A doTERRA ZenGest keverék egyik fő összetevőjeként a csillagánizsolaj helyileg alkalmazva jótékony hatást gyakorol gyomorpanaszok esetén.  

Gyömbér

A Madagaszkárról beszerzett doTERRA gyömbér esszenciális olajat a növény friss rizómájából állítják elő, amely a gyömbér gyökérzetben folytatódó, föld alatti, módosult szára. Az ázsiai ételek kiemelt összetevőjeként ismert gyömbér konyhai fűszerként csípős, aromás ízt kínál. A nyugati hagyományok szerint inkább édességekhez, úgymint mézeskalácshoz vagy gyömbéres kekszekhez használják.

Bergamott

A bergamott az egyik legkényesebb citrusféle, amely speciális éghajlatot és talajösszetételt igényel ahhoz, hogy szépen teremjen. Görögországban a még éretlen gyümölcsöt desszertként kanalazva vagy kávé mellé fogyasztják. A bergamott egyedülálló a citrusos olajok között, mivel képes egyszerre hangulatjavító és megnyugtató hatást is kifejteni. Évszázadokon át alkalmazták a kedélyek csillapítására és az arcbőr fiatalítására. 

Ylang Ylang

Az ilang ilang esszenciális olajat a trópusi ilang ilang fa csillag alakú virágaiból nyerik ki. Széles körben használják illatszergyártási és aromaterápiás célokra, emellett pedig vallási és esküvői szertartásokon is évszázadok óta fontos szerepet játszik. Gazdag, édes aromája, valamint védelmet nyújtó tulajdonságai miatt luxuskategóriás haj- és bőrápolási termékekben is gyakran megtalálhatjuk. Emellett az ilang ilang köztudottan nyugtató és hangulatjavító hatásokat is képes kifejteni. 

Tömjén

Gazdag aromájának köszönhetően a tömjén esszenciális olaj az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olaj, ezért gyakran nevezik az esszenciális olajok „királyának” is. Az ókori egyiptomiak már évszázadokkal ezelőtt is számtalan célra tömjéngyantát használtak a parfümöktől a bőrápolási célokra készített balzsamokig. Nyugtató és szépítő tulajdonságai miatt külsőleg alkalmazva bőrfiatalító hatású lehet, és hozzájárulhat a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez.

Indiai citromfű

Az indiai citromfűből füstös, citrusos esszenciális olaj állítható elő, amely számos előnyt kínál használójának. Az ázsiai gasztronómia már régóta alkalmazza az indiai citromfű esszenciális olajat levesek, teák és curryfélék elkészítéséhez, valamint hal-, szárnyas-, marha- és tengeri ételek ízesítéséhez is. Intenzív, gyógynövényes aromájának köszönhetően bármilyen helyiség légkörére üdítően hat. 

Tonkabab

A Dipteryx odorata a borsófélék (Fabaceae) családjába tartozó csodaszép virágos fafaj, amelyre gyakran utalnak „kumaruként” vagy „brazil tikfaként” is. Ez a fafaj Dél-Amerika északi vidékein őshonos, és a magját tonkababnak nevezik. A baboknak magas kumarintartalmuk miatt erőteljes aromájuk van, ami édes vaníliaillatot kölcsönöz nekik. 

Vaníliaabszolút

A Vanilla planifolia a kosborfélék családjába tartozó Vanilla nemzetség egyik faja, amely több térségben, köztük Mexikóban, Közép-Amerikában, Kolumbiában és Brazíliában is megtalálható. Ez az örökzöld kúszónövény magas vanillintartalommal rendelkezik, ami miatt a vaníliaízesítések népszerű forrásaként szolgál. 

 

 

Induljon derűsen a nap

A doTERRA Cheer esszenciálisolaj-keverék bármikor készen áll, hogy jókedvre derítsen és felvillanyozzon. Próbáld ki, és használd a doTERRA Cheer keveréket a reggeli jógázás, a reggeli tea elfogyasztása vagy újságolvasás közben, hogy segíthessen optimizmussal indítani a napod.


Használati módok

Alkalmazd a Cheer keveréket az AromaTouch kézi technikához.
Használd reggelente, hogy optimizmussal és vidámsággal töltsön el.
A téli időszakban kenj belőle magadra és lélegezd be többször is a nap folyamán, hogy hangulatemelő aromája kifejthesse hatását.

Használati utasítás

Helyileg: Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vidd fel a bőrre a golyós adagolóval.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy, szoptatsz, vagy orvosi kezelés alatt állsz, konzultálj kezelőorvosoddal. Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő legalább 12 órán át kerüld a napfényt vagy UV-sugárzást.



Nem állandó termék. Kapható, amíg a készlet tart!

 

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080

Termékbeszerzéshez (nagyker áron) keress meg: írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

doTERRA promóciók 2024. április

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

A teafaolaj felhasználási módjai:

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal