Co Impact Sourcing Moldovában

 

2021-ben a doTERRA képzett termelőkkel lépett partnerségre Moldovában legújabb beszerzési kezdeményezésünk keretein belül a régió gazdasági növekedése érdekében. Az ottani értékes termőföldnek és az ideális éghajlatnak köszönhetően immár koriandermag, korianderzöld, muskotályzsálya és édeskömény esszenciális olajok beszerzése is zajlik Moldovában. Ez a rendkívül sokoldalú beszerzési partnerség a legmagasabb, páratlan színvonalú esszenciális olajokat biztosítja a doTERRA igényeinek megfelelően, cserébe pedig méltányos és időben folyósított béreket, valamint fenntartható munkaviszonyt kínál a helyi közösség termesztői és lepárlói számára.

"A nevem Elena Sidwell, és a doTERRA beszerzési partnere vagyok. A helyszínt meg kellett tisztítani. Egyáltalán nem voltak létesítmények. Nem volt sem gáz, sem villany, sem víz. Ezért kellett építeni egy kis alállomást, hogy áramot kapjunk a helyszínen, és vezetékeket kellett fektetni a gázhoz, kutat és víztornyot építeni.

 

A Szovjetunió 1991-es összeomlása után, mint minden más iparág, az illóolaj-termelés egyik napról a másikra leállt, de fokozatosan és lassan visszatér. Moldova a Szovjetunió egyik legnagyobb aromásnövény- és illóolaj-termelő területe volt. Nagyipari méretekben termesztettek itt levendulát, rózsát, mentát, zsályát, édesköményt, kaprot. Moldovában 25 különféle aromás növényt is termesztettek, amelyekről úgy ítélték meg, hogy nagy potenciállal rendelkeznek élelmiszer- és ízesítőiparban, valamint gyógyászati ​​célokra. Ez munkahelyeket hoz lére, és mindazokat a hatásokat, amelyeket ez az ő életükre és sok családra gyakorol a környéken. Ez is része ennek az iparágnak, az illóolajgyártásnak az újraélesztésével. Örülök, hogy kapcsolatba kerültem a doTERRA-val. Őszintén törődnek azokkal az emberekkel és közösségekkel, akikkel kapcsolatban állnak, és őszintén és felelősséggel cselekszenek."


Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában