Légsütős bimbós kel
Ha szereted az extra ropogós kelbimbót, ez neked való! Kívülről tökéletesen ropogósak, belül gyengédek és igencsak függőséget okoznak! Arról nem is beszélve, hogy mindössze 5 fő összetevőből készülnek, és percek alatt elkészíthető.
Hozzávalók
500 gramm kelbimbó
2 tk avokádóolaj (vagy olívaolaj)
1 evőkanál citromlé
1 tk fokhagyma por
2 csepp citrom illóolaj
só/bors (ízlés szerint)
főző spray
Elkészítése
1) Vágd le a kelbimbó végét, és vágd félbe.
2) Tedd a kelbimbót egy nagy tálba, és keverd össze az összes hozzávalóval, amíg egyenletesen be nem vonja.
3) Helyezd bele az előmelegített levegős sütőbe, és fújd be enyhén főző spray-vel. Süssük levegőn 190 ℃-on ~ 12 percig, félidőnél forgassuk át. Ízlés szerint tegyük rá tengeri sót, és tálaljuk!
Köszönet és recept: @doterra via @wakeupandkale
Illóolaj beszerzéshez (nagyker áron) szólj nekem: segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!
Barátsággal:
Szabolcs
email: szabolcs.komaromi at gmail.com
Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080
> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.
Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.
Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!