Waldkinder Erdei Óvoda - doTERRA Healing Hands

Meríts inspirációt a romániai Szibielben élő gyermekek megsegítésére indított szívmelengető kezdeményezésből. A COVID–19 világjárvány megpróbáltatásokkal teli út volt sokak, különösen a kisgyermekes családok számára. Az iskolák és óvodák kormányrendeleteket teljesítő bezárásával a szülőknek le kellett mondaniuk a munkájukról és a bérükről, hogy otthon maradva a gyermekeik gondját viseljék. Ezek a gyerekek telefon vagy tablet előtt töltötték a legtöbb idejüket, és nem jutott ki nekik a kirándulásokból a szabadban, a barátokkal közösen eltöltött időből, és új készségeket sem volt lehetőségük elsajátítani.

A doTERRA Healing Hands ezen adománykiegészítő projektjének segítségével a Wellness Tanácsadók hozzájárulhattak azokhoz a rendkívüli erőfeszítésekhez, amelyek célja, hogy a gyermekeknek lehetőségük legyen közel kerülni a természethez, méghozzá csupa játékos, kültéri tevékenység formájában. Ruhát biztosítottak a gyerekeknek, hogy sok évszakon át viselhessék, és a többi rászoruló gyermeknek is átadhassák. Ezenkívül egy óvodai műhelyt is felszereltek a játékok javítására és építésére, a gyermekek nagylelkűségre és megosztására tanítva. Ez a projekt sokak életét segített átformálni – nézd meg az alábbi rövid videót arról, hogyan válhatott mindez valóra. 

 

 

 

Mihaela Oprea (doTERRA Market Development Manager - Románia és Moldova)

- A kisebb romániai falvakban súlyos következményekkel jártak a lezárások a kisgyermekes családokra nézve. Mivel az óvodák zárva voltak, a gyerekek otthon maradtak, és telefon vagy tablet előtt töltötték az idejüket, míg egyes szülők nem tudtak munkába menni, így fizetést sem kaptak. Így indult útjára egy gyermekekért szervezett adománykiegészítő projekt Szibielből. Pénzt gyűjtöttünk és meleg téli ruhákat vásároltunk nekik belőle, hogy kimehessenek a szabadba. 

 

Oana Suciu (Waldkinder alapító)

- A Waldkinderben az a különleges, hogy a gyerekek az egész napot odakinn töltik, nagy szabadságot élveznek, és az első projekthez, ami télen indult, a járvány szolgált inspirációval, ugyanis mi folytattuk a tevékenységünket, míg a többiek a négy fal közé szorultak, a falusi gyerekek pedig láttak bennünket, ahogy az erdő felé tartunk, és ők is kijöttek hozzánk az udvarról. Gondolván, hogy "Ó, ezek a gyerekek kimennek, én is velük szeretnék tartani", de mivel tél volt, tudtuk, hogy nincs megfelelő öltözékük ahhoz, hogy három-négy órát odakinn töltsenek. Innen jött hát az ötlet, ez adott inspirációt. És azt mondtuk: "Indítsunk egy projektet, amelynek segítségével őket is magunkkal vihetjük az erdőbe." 

 

Elena Doandesi (doTERRA gyémánt)

- Amikor meghallottam, hogy Oana segíteni szeretne a többieken, természetesen azonnal a Healing Handsre, a doTERRA-ra gondoltam. 

 

Alexandra Dragoi (Kindergarten tanító)

- Oana azt mondta, hogy valaki majd megvesz nekünk minden ruhát, amire szükségünk van.   


Oana Suciu

- Segített olyan holmik beszerzésében, amelyeket meg is tarthatnak. A teljes szett, amit kaptak, az alsó ruházatot, felső ruházatot kintre, a bakancsot és minden mást is megtarthattak. 

 

Alexandra Dragoi

- Rendkívüli élmény volt számomra, és a gyerekeknek is bevált.


Oana Suciu

- Kialakítottunk egy műhelyt, ahol az iskoláskorú gyerekek játékokat hozhatnak helyre, majd árvaházaknak, illetve a falusi vagy helyi gyerekeknek adományozzuk őket. 

 

Adrian Raulea (Kindergarten tanító)

- Ebben a műhelyben a gyerekek játékokat javítanak. Szeretnek sokféle játékot kitatlálni. Amit csak elképzelnek, itt meg is valósítják. Elhozzák az otthoni játékaikat, és egymásnak adják, nagyon megszerették ezt az egészet. Olyan gyerekeknek kell ajándékozniuk, akiknek nincsenek játékaik, és ennek nagyon örülnek.   


Elena Doandesi

- Ez az óvoda a térség gyermekeinek nyílt, hogy valami olyasmiben részesítse őket, amit máshol még sosem láttam. 

 

Mihaela Oprea

- Ennek az adománykiegészítő projektnek a segítségével olyan téli ruházatot tudtunk nekik adni, amelyet a gyerekek akár több szezonban is viselhetnek majd, sőt, tovább is adhatják más rászoruló gyerekeknek. Az óvodai műhely pedig most már a játékjavításra és -készítésre is készen áll, hogy nagylelkűségre és megosztásra tanítsa a gyerekeket.  

 

Oana Suciu

- Ha nem értesülünk a lehetőségről, hogy akár extra támogatást is kaphatunk, azt hiszem, sosem lettünk volna elég bátrak még egy ilyen projekt puszta gondolatához sem. Mindenkinek hálásak vagyunk, aki csak részt vett ezekben a projektekben. És természetesen köszönet a Healing Hands-nek és a doTERRA-nak is. 

 

Az óvoda weboldala

Az óvoda Facebook oldala

 

A doTERRA Healing Hands Alapítványát két termékkel tudod támogatni: a Hope Touch és Rózsa kézkrém nettó vételára közvetlenül az alapítványhoz kerül és ilyen projektek valósulnak meg belőle.

 

Termék beszerzéshez szólj nekem, vagy kattints ide: "Így rendelj terméket" segítséghez írj emailt, vagy messenger üzenetet!



Barátsággal:

Szabolcs

email: szabolcs.komaromi at gmail.com

Kérdésed van? Hívj! 70 433 6080 

Nyiss törzsvásárlói fiókot, 25% kedvezmény vár kötelező havi vásárlás nélkül!

https://www.mydoterra.com/olajkert

> > > Tartalomjegyzék a többi termékhez ezen az oldalon.

Hivatalos árlista itt nyílik külön ablakban.   

Kövesd az Olajkertet Facebook-on, vagy iratkozz fel a blog email értesítőjére az oldal tetején, ha érdekel hasonló tartalom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Aroma titkok - tabuk nélkül (május 11. Budapest)

Kérj mintát, ha még nem ismered a doTERRA-t!

doTERRA tömjén - frankincense illóolaj

Állatok és esszenciális olajok (kutya, cica)

Illóolaj előállítás: hidegen sajtolás

doTERRA promóciók 2024. április

A teafaolaj felhasználási módjai:

Általános tisztítószer házilag illóolajokkal

Illóolajok használatának 100 módja: belsőleg

Gyömbérgyűjtő központ építése Tanzániában